Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Battlefield Bad Company 2 Origin Key

Battlefield Bad Company 2 Origin Key

Açıklama

Battlefield Bad Company 2 Origin Key Battlefield Bad Company 2, her biri farklı bir taktiksel odaklanma alanına sahip 8 devasa kum haritası boyunca ayarlanan sınıfının en iyisi araç dövüşüne sahip muhteşem Battlefield oyununu konsolların ve PC'nin ön saflarına taşıyor. Tüm Arazi Aracı (ATV) ve UH-60 nakliye helikopteri gibi yeni araçlar, savaş alanındaki yepyeni çok oyunculu taktikleri mümkün kılar, kapsamlı ayar, bunun şimdiye kadarki en tatmin edici araç savaş deneyimi olmasını sağlar. Güncellenen DICE ‘Frostbite’ motoruyla taktik imha yeni zirvelere çıkarıldı. Oyuncular artık tüm binaları kapatabilir veya kapaktan delikler açarak kendi ateş noktalarını yaratabilir, böylece her maçta benzersiz bir deneyim sunar.   Battlefield Bad Company 2 ™ mutlak en iyisi ile her yerinden çok oyunculu savaş!

Battlefield Bad Company 2 Origin Key

Battlefield Bad Company 2, her biri farklı bir taktiksel odaklanma alanına sahip 8 devasa kum haritası boyunca ayarlanan sınıfının en iyisi araç dövüşüne sahip muhteşem Battlefield oyununu konsolların ve PC'nin ön saflarına taşıyor.

Tüm Arazi Aracı (ATV) ve UH-60 nakliye helikopteri gibi yeni araçlar, savaş alanındaki yepyeni çok oyunculu taktikleri mümkün kılar, kapsamlı ayar, bunun şimdiye kadarki en tatmin edici araç savaş deneyimi olmasını sağlar.

Güncellenen DICE ‘Frostbite’ motoruyla taktik imha yeni zirvelere çıkarıldı. Oyuncular artık tüm binaları kapatabilir veya kapaktan delikler açarak kendi ateş noktalarını yaratabilir, böylece her maçta benzersiz bir deneyim sunar.

 

Battlefield Bad Company 2 ™ mutlak en iyisi ile her yerinden çok oyunculu savaş!

Ürünü Nasıl Aktif Ederim?
Battlefield Bad Company 2 Ultimate Digital Collection Origin Key
Battlefield Bad Company 2 Ultimate Digital Collection Origin Key

Battlefield Bad Company 2 Ultimate Digital Collection Origin Key

PC Origin Key
Platform
Origin üzerinden aktif edilebilir.
Origin üzerinden aktif edilebilir.
Bölge
Tüm bölgelerde kullanılabilir.
Tüm bölgelerde kullanılabilir.
Diller
English
English
%15 İndirim 109.23 TL
128.50 TL
  Detay
  • Ürün Açıklaması
  • Yorumlar (0)
  • Nasıl Aktif Ederim?
Battlefield Bad Company 2 Origin Key
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!

Bu Ürün Hakkında   Bu Ultimate Digital Collection aşağıdaki başlıkları içerir:   Battlefield Bad Company 2 Battlefield Bad Company 2 Vietnam SpecAct Kit Yükseltmeleri Battlefield Bad Company 2 En çok satan Battlefield serisi, şimdi indirilebilecek en yoğun ve aksiyon dolu tek oyunculu kampanyamızla geri dönüyor. Bad Company olarak bilinen bez etiketi, ABD'nin güvenliğini tehdit eden güçlü bir EMP silahının peşinde. Rusya'dan Güney Amerika'nın böcek istila eden ormanlarına kadar, ekip yanlış ellere düşmeden önce silahı kurtarma girişimlerinde yolun her adımında düşman güçlerle karşılaşacak. Tankları, saldırı helikopterlerini, zırhlı personel taşıyıcılarını ve tamamen etkileşimli manzaralarda yok edebileceğiniz veya kapak için kullanabileceğiniz diğer araçları çalıştırın. İşlem kampanyayla bitmiyor. Battlefield: Bad Company 2, dört oyun modu ve tüm maç istatistiklerinizi takip eden dünya çapında bir liderlik tablosu ile bağımlılık yapan çok oyunculu maçlara sahiptir.   Yeteneğiniz 50'ye kadar farklı rütbenin yanı sıra takım ödülleri ve bireysel başarılarla ödüllendirilir. Her biri kendi silah, ekipman ve uzmanlık seçeneklerine sahip dört farklı oyuncu kiti, binlerce kit kombinasyonu oluşturmanıza izin verir. Tüm bu özellikler, Battlefield: Bad Company 2'yi satın alabileceğiniz en etkileyici ve gerçekçi birinci şahıs, modern savaş oyunu yapmak için bir araya geliyor. Savaş sadece ısınıyor. PC için Battlefield: Bad Company 2'yi bugün indirin.   Battlefield Bad Company 2 Vietnam Bu PC indirmesiyle 1960'larda yurtiçinde ve yurtdışında bir çalkantı zamanı girin. Amerika Birleşik Devletleri Vietnam'daki en tartışmalı savaşıyla savaşırken, Battlefield: Bad Company 2: Vietnam sizi çatışmanın merkezine koyar. Hain sargı nehirleri boyunca, yoğun ormanlar ve tuzak istilalı pirinç tarlaları ile eski Vietnam tapınaklarının basamaklarına kadar savaşın. Vietnam genişletme paketi, en çok satan Battlefield serisinin hayranlarına yepyeni bir oyun deneyimi sunuyor. Gökyüzünde uçarken, Huey savaş helikopterinizde hedefler ararken, 60'lardan 49 farklı popüler şarkıdan birine katılın. Tekliften Yararlanma Talimatları: SpecAct Kit Yükseltmeleri: Oyun içi ana menüden, "REDEEM KODU" seçeneğini seçmeniz ve aldığınız kodu girmeniz gerekecektir.   Battlefield Bad Company 2 SpecAct Kit Yükseltmeleri PC'nize indirebileceğiniz SPECACT Kit Yükseltmeleri ile karakter özelleştirmeyi bir üst seviyeye taşıyın. Karakterin zaten farklı becerilere sahipti; şimdi onun eşsiz görünümünü tasarlayın. Bu cazip yeni kit, oyunun her oyuncu sınıfı (Assault, Engineer, Medic ve Recon) için birer tane olmak üzere dört paketle geliyor. Her sınıf için bir Amerikan ve bir Rus olmak üzere iki alternatif üniforma mevcuttur.   Paket ayrıca ormanlık, çöl ve kutup bölgeleri de dahil olmak üzere farklı arazi türlerinde kullanım için birkaç farklı silah kamuflaj derisine sahiptir. Karakterinizi istediğiniz gibi oluşturun. Onu çevrimiçi yapın ve yeni görünümünüzü gösterin. Tekliften Yararlanma Talimatları: SpecAct Kit Yükseltmeler  

Bu Ürün Hakkında

 

Bu Ultimate Digital Collection aşağıdaki başlıkları içerir:

 

  • Battlefield Bad Company 2
  • Battlefield Bad Company 2 Vietnam
  • SpecAct Kit Yükseltmeleri


Battlefield Bad Company 2 En çok satan Battlefield serisi, şimdi indirilebilecek en yoğun ve aksiyon dolu tek oyunculu kampanyamızla geri dönüyor. Bad Company olarak bilinen bez etiketi, ABD'nin güvenliğini tehdit eden güçlü bir EMP silahının peşinde. Rusya'dan Güney Amerika'nın böcek istila eden ormanlarına kadar, ekip yanlış ellere düşmeden önce silahı kurtarma girişimlerinde yolun her adımında düşman güçlerle karşılaşacak. Tankları, saldırı helikopterlerini, zırhlı personel taşıyıcılarını ve tamamen etkileşimli manzaralarda yok edebileceğiniz veya kapak için kullanabileceğiniz diğer araçları çalıştırın. İşlem kampanyayla bitmiyor. Battlefield: Bad Company 2, dört oyun modu ve tüm maç istatistiklerinizi takip eden dünya çapında bir liderlik tablosu ile bağımlılık yapan çok oyunculu maçlara sahiptir.

 

Yeteneğiniz 50'ye kadar farklı rütbenin yanı sıra takım ödülleri ve bireysel başarılarla ödüllendirilir. Her biri kendi silah, ekipman ve uzmanlık seçeneklerine sahip dört farklı oyuncu kiti, binlerce kit kombinasyonu oluşturmanıza izin verir. Tüm bu özellikler, Battlefield: Bad Company 2'yi satın alabileceğiniz en etkileyici ve gerçekçi birinci şahıs, modern savaş oyunu yapmak için bir araya geliyor. Savaş sadece ısınıyor. PC için Battlefield: Bad Company 2'yi bugün indirin.

 

Battlefield Bad Company 2 Vietnam Bu PC indirmesiyle 1960'larda yurtiçinde ve yurtdışında bir çalkantı zamanı girin. Amerika Birleşik Devletleri Vietnam'daki en tartışmalı savaşıyla savaşırken, Battlefield: Bad Company 2: Vietnam sizi çatışmanın merkezine koyar. Hain sargı nehirleri boyunca, yoğun ormanlar ve tuzak istilalı pirinç tarlaları ile eski Vietnam tapınaklarının basamaklarına kadar savaşın. Vietnam genişletme paketi, en çok satan Battlefield serisinin hayranlarına yepyeni bir oyun deneyimi sunuyor. Gökyüzünde uçarken, Huey savaş helikopterinizde hedefler ararken, 60'lardan 49 farklı popüler şarkıdan birine katılın. Tekliften Yararlanma Talimatları: SpecAct Kit Yükseltmeleri: Oyun içi ana menüden, "REDEEM KODU" seçeneğini seçmeniz ve aldığınız kodu girmeniz gerekecektir.

 

Battlefield Bad Company 2 SpecAct Kit Yükseltmeleri PC'nize indirebileceğiniz SPECACT Kit Yükseltmeleri ile karakter özelleştirmeyi bir üst seviyeye taşıyın. Karakterin zaten farklı becerilere sahipti; şimdi onun eşsiz görünümünü tasarlayın. Bu cazip yeni kit, oyunun her oyuncu sınıfı (Assault, Engineer, Medic ve Recon) için birer tane olmak üzere dört paketle geliyor. Her sınıf için bir Amerikan ve bir Rus olmak üzere iki alternatif üniforma mevcuttur.

 

Paket ayrıca ormanlık, çöl ve kutup bölgeleri de dahil olmak üzere farklı arazi türlerinde kullanım için birkaç farklı silah kamuflaj derisine sahiptir. Karakterinizi istediğiniz gibi oluşturun. Onu çevrimiçi yapın ve yeni görünümünüzü gösterin. Tekliften Yararlanma Talimatları: SpecAct Kit Yükseltmeler

 

Canlı Destek