Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
GTA 6 Sızıntıları Hakkında Rockstar’dan Resmi Açıklama Geldi

GTA 6 Sızıntıları Hakkında Rockstar’dan Resmi Açıklama, Gta 6 sızıntı

Rockstar sızıntılarla ilgili açıklama

Author : Oyunfor.com
2022-09-20

ROCKSTAR  OYUN DETAYLARININ BU ŞEKİLDE PAYLAŞILMASINDAN DOLAYI “HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIKLARINI” SÖYLEDİ

 

Rockstar-relaese statement-1

 

Sosyal medya kanallarında yayınlanan bir açıklamada şirketin, oyunla ilgili detayların bu şekilde paylaşılmasından dolayı "son derece hayal kırıklığına uğradığını" söyledi ve sızıntının projeyi geciktirmeyeceğini belirtti.

Görüntüler yıllardır merak edilen birkaç soruya yanıt verirken, büyük ölçüde hata raporları ve animasyon testleri amacıyla yapılmış gibi görünüyor. Yani erken sızdırılmış bir fragman veya 90 dakikalık kesintisiz oynanış videosu söz konusu değil.

Sızıntıda, GTA 6'nın oyuncuları modern bir ortamda Vice City'ye geri götüreceği ve oyuncuların oynayabileceği en az iki ana karakter olacağı gösterilmişti. Sızıntıları yayınlayan kişi Rockstar’ı, Grand Theft Auto V için kaynak kodlarını ve GTA  6 ile ilgili diğer geliştirmeleri de sızdırmakla tehdit etti.

 

Rockstar Games, hafta sonu gerçekleşen sızıntılarla ilgi bir açıklama yaptı

 

 

Rockstar-aciklama

 

“Yakın zamanda, yetkisiz bir üçüncü tarafın, bir sonraki Grand Theft Auto'nun erken geliştirme görüntüleri de dahil olmak üzere, gizli bilgilere yasa dışı bir şekilde eriştiği ve sistemlerimizden indirdiği bir ağ saldırısına maruz kaldık. Şu anda, canlı oyun hizmetlerimizde herhangi bir kesinti veya devam eden projelerimizin gelişimi üzerinde uzun vadeli bir etki beklemiyoruz.

Bir sonraki oyunumuzun herhangi bir detayını sizinle bu şekilde paylaştığımız için son derece hayal kırıklığına uğradık. Bir sonraki Grand Theft Auto oyunu üzerindeki çalışmalarımız planlandığı gibi devam edecek ve siz oyuncularımıza beklentilerinizi  aşan bir deneyim sunmaya her zamanki gibi bağlı kalacağız. Yakında herkesi tekrar bilgilendireceğiz ve elbette oyun hazır olduğunda size doğru bir şekilde sunacağız. Herkese devam eden destekleri için herkese teşekkür etmek istiyoruz.”

 

GTA-6-about-leaks

 

 

Geçtiğimiz pazar günü Grand Theft Auto 6 görüntüleri sızdırıldı ve o zamandan beri Rockstar'ın ana şirketi Take-Two, hızla yayılan içerikleri kaldırmak için mücadele ediyor.

 

İlk olarak anonim bir kullanıcı tarafından GTA Forumlarına sızdırılan görüntüler, GTA 6'nın “alfa” aşamasından alınan açık dünya oynanışını içeriyor. Sızıntı yapan kişi, videoların muhtemelen bir Rockstar çalışanına ait olan bir “Slack” kanalından aldığını iddia ediyor. Sızdırılan içerikler, bir sonraki GTA'nın Vice City'de geçeceğine dair önceki haberleri doğruluyor.

Birçok yapımcı  sızıntının ardından Rockstar için desteğini paylaştı, en önemlisi Xbox kurumsal başkan yardımcısı Sarah Bond'dan geldi.

 

Sızıntılarla ilgili diğer haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku