Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
GTA 6 Videoları ve Kaynak Kodları Sızdırıldı

GTA 6 Videoları ve Kaynak Kodları Sızdırıldı

GTA VI sizinti

Author : Oyunfor.com
2022-09-19

GTA-6-leaks-1

 

Video oyun tarihinin en büyük sızıntısı gerçekleşti. GTA forum sitesinde "Teapotuberhacker" adlı kullanıcı tarafından sızdırılan görüntüler, iddiaya göre hassas geliştirme materyallerinin yanı sıra Rockstar'ın bir sonraki açık dünya oyununun ilk görüntülerini içeriyor. İlk bakışta yanlış haber olduğu düşünülen içerikler için, kısa süre sonra doğruluk payının yüksek olduğunu gösterir nitelikte haberler gelmeye başladı. Bir hacker tarafından ele geçirildiği söylenen bu görüntüler ilk olarak “GTAForums” üzerinde ortaya çıktı. Bu forum sitesinde oyunun geliştirme aşamasına ait  90 video klip ve kaynak kodlarını içeren 3 GB’lık bir dosya paylaşan kullanıcının ardından haberler arka arkaya geldi.

 

Sızan videolar şu anda YouTube, Twitter, Reddit ve çevrimiçi olarak birçok oyun forumunda yayınlanıyor. Yayınlanan bir videoda, Lucia adında bir kadın karakterin bir restoranı soyduğu ve müşterileri rehin aldığı görülüyor.

 

Video kliplerden biri, oyunun 2002'deki GTA: Vice City'ye çok benzeyen Miami'nin kurgusal bir versiyonunda geçtiğine dair haberlerle örtüşen “Vice City Metro” treninde oynanabilir bir karakter gösteriyor. Ayrı bir klip, Rockstar'ın Red Dead Redemption 2'deki NPC konuşmalarına benzeyen bir havuz başı sohbeti içeriyor.

 

GTA-6-leaks-2

 

Bunun açıkça tamamlanmamış bir oyun olduğunu görebiliyoruz. Geliştirme aşamasındaki bu videoların hangi tarihe ait olduğunu bilmesekte yine sızan içerikler sayesinde bir fikir ediniyoruz. Videolarda yer alan içeriklerden bazılarının RTX 3060 Ti ve RTX 3080 modelli ekran kartlarında çalıştığı görünüyor. Buradan yola çıkarak içeriklerin en fazla iki yıllık olduğunu söyleyebiliriz.

 

Take-Two Interactive bu süreçte GTA 6'nın sızdırılmış görüntülerini YouTube ve Twitter'dan kaldırmaya başladı ve bu hamle sızdırılan içerikleri doğrular nitelikte oldu.Yayından kaldırma bildirimleri Take-Two Interactive adına gerçekleşiyor ve Rockstar'a bağlı bir e-posta adresi tarafından gönderildiği bildiriliyor. Bu detaylar da yine sızıntının doğru olduğuna işaret ediyor.

 

Sızan içerikler, oyunun Vice City'de geçeceğine dair “daha önce çıkan” haberlerle uyumlu görünüyor. Bloomberg bu yılın başlarında GTA VI'nın Bonnie ve Clyde'dan etkilenen bir kadın kahramanı içereceğini belirtmişti. Ayrıca, 2014 yılında geliştirilmeye başlanan oyunun  piyasaya çıkması için en az iki yıl daha zamana ihtiyacı olduğunu bildirmişti. Bloomberg muhabiri Jason Schreier, Rockstar Games'teki kaynaklar aracılığıyla sızıntının gerçek olduğunu doğruladığını da söyledi.

 

GTA-6-leaks-3

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.     Steam Xbox İndirimi.. Devamını Oku