Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
CS2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Counter-Strike 2 Sistem Gereksinimleri 

CS2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Author : Oyunfor.com
2023-12-04

counter-strike-2-sistem-gereksinimleri

Counter-Strike 2, keskin ve hızlı oynanışı, yoğun taktiksel hareketleri ve akıcı grafikleriyle eski sistemleri biraz zorlayabiliyor. Bu yazıda Counter-Strike 2 minimum sistem gereksinimlerini bulabilirsiniz.

Counter-Strike 2 Sistem Gereksinimleri 

Counter-Strike, yıllardır milyonlarca oyuncunun katkılarıyla şekillenen elit bir rekabet deneyimi sunuyor. Counter-Strike 2, CS:GO için ücretsiz bir yükseltme olarak karşımıza çıkıyor ve Counter-Strike tarihindeki en büyük yeniliklerden birini temsil ediyor. Source 2 motoru üzerine inşa edilen Counter-Strike 2, gerçekçi fizik tabanlı renderleme, son teknoloji ağ bağlantısı ve güncellenmiş Topluluk Atölyesi araçları ile modernleştirilmiş durumda.

 

Counter-Strike 2 için gereken minimum sistem gereksinimlerini karşılayan herhangi bir oyun bilgisayarıyla, oyunun keyfini çıkarmanız mümkün. İşte Counter Strike 2'nin doğru çalışabilmesi için önerilen gereksinimler.

 

 

CS2 Minimum Sistem Gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: 4 fiziksel CPU çekirdeği - Intel® Core™ i5 750 veya daha üstü

Bellek: 8 GB RAM

Grafik Kartı: 1 GB veya daha fazla, DirectX 11 uyumlu ve Shader Model 5.0 desteği olan bir ekran kartı ( En azından GT 730 düşük ayarlarda yeterli olacaktır)

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 85 GB boş alan

 

 

Fps ve Lag sorunları için bu başlıkları ziyaret edebilirsiniz.

  1. Counter-Strike 2 (CS2) Lag Sorunu Çözümü
  2. Counter-Strike 2 (CS2) FPS Sorunu İçin Çözüm Önerileri

 

Counter-Strike 2, keskin ve hızlı oynanışı, yoğun taktiksel hareketleri ve akıcı grafikleriyle ünlü bir oyun olduğundan, beklentiler yüksek. Adrenalini doruklarda yaşatan bir oyun deneyimi sunmak için, minimum sistem gereksinimleri PC'nize ağır bir yük getirmeyecek şekilde belirlenmiştir. Eğer oyun bilgisayarınızın performansı zayıfsa oyun ayarlarını düşürerek gecikmeyi minimalize etmeye çalışın.

 

Belirtilen minimum sistem gereksinimleri, görece biraz daha eski olan orta seviye donanıma sahip birçok PC'yi desteklemek için özelleştirilmiştir.Minimum ayarlarda sorunsuz bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz, ancak istediğiniz optimum performansı elde etmek için çözünürlük ve FPS ayarlarında bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku