Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Counter-Strike 2 (CS2) Lag Sorunu Çözümü

Cs2 Lag Sorunu İçin Bu Adımları Takip Edin

Counter Strike 2 Lag Problemi için Nvidia Denetim Masası Ayarlarını Bu Şekilde Düzenleyin:

Author : Oyunfor.com
2023-11-13

cs2-lag-sorunu-cozum

 

Daha önceki yazımızda CS2 FPS Sorunu İçin Çözüm Önerileri'ni paylaşmıştık. Yazımıza buradan göz atabilirsiniz. Sadece grafik ayarlarını değiştirerek çözüme ulaşamayan oyuncular için ek bir çözüm önerisini aşağıda sizler için hazırladık.

 

Cs2 Lag Sorunu İçin Bu Adımları Takip Edin

 

  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive altındaki CS dosya gezgini dizininize gitmeniz ve "directx_installer" başlıklı klasörü tamamen silin.

 

  • Daha sonra Windows aramanıza girip "temizleme" ifadesini aramanız ve disk temizlemeyi tıklamanız gerekir. DirectX Shader Cache'in yanındaki onay kutusunu işaretleyin ve tamam'a tıklayın. Açılan pencereyi takip edin ve dosyaları silme işlemini gerçekleştirin.

 

cs-2-lag-issue-directx

 

  • Daha sonra steam istemcisini açıp csgo'ya sağ tıklayıp özellikler>yüklü dosyalar>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula'ya tıklamanız gerekir.

 

Counter Strike 2 Lag Problemi için Nvidia Denetim Masası Ayarlarını Bu Şekilde Düzenleyin:

 

cs-2-lag-sorunu-nvidia

ve son olarak oyun içersinden grafik ayarlarını bu şekilde düzenleyin. Özellikle Nvidia Reflex Düşük Gecikme ve Keskinliği yumuşatma modu (MSAA) ayarlarını devre dışı bırakmayı ihmal etmeyin. 

cs2-grafik-ayarlari

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku