Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Anthem’e gelen güncelleme sevindirdi

Anthem

Anthem'e gelen son güncelleme

Author : Oyunfor.com
2020-02-11

Anthem

 

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında piyasaya çıkan enerji kaynağı Anthem'e 22 Ocak'ta gelen güncelleme oyuncularını sevindirdi. Oyun içi bir çok hata düzeltmesine yer verilen güncelleme ile birlikte artık Froster Master sorunu ortadan kalktı.

 

Anthem’e eklenen bu özellikler ve hata düzeltmeleri

 

  • Zaman Deneme yarışlarının başlatılması için bekleme süresi 60 saniyeden 20 saniyeye düşürüldü
  • Tyrant Mine şimdi mevsimsel Icetide meydan okuma rotasyonunda mevcut olmalıdır.
  • Bunun Icetide ile birlikte olması gerekiyordu, ancak testte ortaya çıkan bir sorun vardı. Bu sorunu tam olarak çözene kadar Tyrant Mine'ı serbest bırakmaktan çekinmedik. Mevsimlik çelenklerin dünyaya yanlış bir şekilde çıktıklarında koleksiyonlarının ses efektlerini çalması sorunu düzeltildi.
  • Haftalık Kale meydan okuma tamamlama kredisi şimdi, tamamlanma sırasında oturumda kaç oyuncu olduğunu değil, tamamlanan kalelere göre doğru bir şekilde izlenmektedir.
  • “Askerin Ödülü” inversiyonu artık kendi simgesini gerektiği gibi kullanıyor.
  • Elektrikli kürelerin, Tyrant Madeni'ndeki araknid savunma ekinde doğru bir şekilde ortaya çıkmasını engelleyen bir sorun düzeltildi.
  • Daily: Contracts yarışmasında, ödüllendirilen küçük kristal miktarının yanlış olduğu bir sorun çözüldü.Artık meydan okuma doğru şekilde 500 kristal verecek.
  • Hedefin ötesinde puan çarpanı elde etmesini önlemek için Öfke'nin Kalbindeki İlk Sis duvarını kaldırdık.
  • Frost Master sorunuyla çözülen sorunlar, Soğukta Dışarıda Bırakılıp Tamamlanmadığını düzgün bir şekilde göstermiyor.
  • Koleksiyonla ilgili sorunlar çözüldü: Soğukta Bazı Çelenkler ile ilgili bir sorun tarafından engelleniyor. Daha fazla çelenkle etkileşime giremeyen ancak meydan okuma tamamlanmayanlar için, serbest oyuna girmek meydan okumayı otomatik olarak tamamlayacaktır.
  • Zaman Denemeleri'nde zorluklarla ilgili ilerlemeyi izlememe sorunu çözüldü.
  • Oyuncuların Sezonluk Mağaza'ya Launch Bay'dan erişemedikleri sorunu çözüldü.

 

Anthem

 

İlk kez Oynayacaklar için Enerji Kaynağı Anthem!

 

Oyuna ismini veren bir enerji kaynağının hikayesi ile karşımıza çıkan Anthem; büyük felaketlere yol açıp, hava şartlarını vahşi hale getiriyor. Bu koşullarla karşılaştığımızda size düşen Javelin adında zırhları kuşanıp yüksek gücünüzle bu dünya içerisinde sizi tehdit eden tüm tehlikelerle mücadele etmek!

Freelancer ekibinin bir üyesi olarak, ana merkezi olan Fort Tarsis'i ve sevdiklerinizi korumakla kalmayıp, bu yolda size zarar vermeye çalışan Dominion'u da durdurmakla görevlisiniz.

Ara sahnelerle sıklıkla karşılaşacağınız Anthem’de grafiklerin etkileyici dünyasında rpg keyfini sürerken; belirli görevleri üstlendikten sonra bir çok maceraya atılacak ve bu dünyayı canınız pahasına korumalısınız.

Bu büyüleyici ve aksiyon dolu oyunda sizde yerinizi alabilir enerji kaynağının açacağı felaketlere karşı direnebilirsiniz.

 

Satın almak için buraya tıklayın

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları   Çoğunlukla büyük firmaların, büyük oyunlarının ilgi çektiği oyun dünyasında aslında her ay, birbirinden iyi ‘nispeten küçük’ oyunlar da piyasaya sürülüyor. Oyunfor'da bu geniş dünyada yolunuzu bulmaya yardım etmek için Nisan ayının önem.. Devamını Oku