Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Yılın Oyunu: Sekiro Shadow Die Twice seçildi

yılın oyunu Sekiro Shadow Die Twice

Sekiro Shadow Die Twice

Author : Oyunfor.com
2019-12-16

Sekiro Shadow Die Twice İnceleme

Yılın Oyunu

Sekiro Shadow Die Twice 12 Aralık'ta Los Angeles'te düzenlenen The Game Awards ödül töreninde 'Yılın Oyunu' Ödülü'nü aldı. Herkesin oylamaya katılıp, birinciyi belirlediği 6 aday arasından, en çok oyu Sekiro Shadow Die Twice alarak 2019'un oyunu seçildi.

 

Sekiro Shadow Die Twice inceleme

Souls tarzını artık bilmeyen kalmadı.Ama bilmeyenler için tekrar hatırlatalım.Souls Like diye tabir ettiğimiz tür ilk olarak Dark Souls oyunu ile başlamıştır.Bu tür çok zorlu mucadeleler ile genellikle bossları yenmeye çalışmamızı konus alır.Genelde kimse tek seferde yenemez.Tekrar ve tekrar denemek zorundadır.Başarma zorunluluğu enjekte edilmek istenen bir tür de diyebiliriz.

 

Bu türün en güncel oyunlarından biri olan Sekiro Shadow Die Twice'dan size bahsedeceğim.Sekiro bir çok yönden zorluklarla bezenmiş bir oyun. From Software tarafından geliştirilmiş olan bu oyun Dark Souls'dan farklı olarak hikaye konusunda daha açıklayıcı bir yol izlemiştir.Oyunun hikayesi iç savaş zamanlarında Sengoku döneminin sonrasındaki bir tarihte başlıyor.Karakterimiz yıllarca Ninja (Shinobi) eğitimi görmüş bir savaşçı. Oyundaki amaç sonunda ölüm olsa bile Ashina Klanı tarafından kaçırılmış olan The Divine Heir'i kurtarabilmek.

 

Sekiro Shadow Die Twice eski zamanlarda doğuda yaşamanın nasıl bir şey olduğunu gerçekten hissettiyor hele bir de Shinobi' yseniz. Kılıç oyundaki ana silahımız, vuruş hissiyatı fazlasıyla tatmin edici. Yakın dövüş sistemi size yeni teknikler sunuyor. Bu teknikleri kazandığınızda oyun daha güzel bir hal alıyor resmen. Gizlenerek arkadan saldırma, Tepeden atlayıp yere serme ve daha bir çok özellik. 

 

Oyunda en ilginç özelliklerden birisi de Protezimiz. Karakterimizin sol kolu yok, bu yüzden bir protez takılmış. Kolu bir kanca gibi kullanabiliyor ve ulaşamadığınız yerlere çıkabiliyorsunuz. Protez kolumuzun bir çok özelliği var. Kolumuza bir mızrak, bir balta ya da shuriken denilen ninja yıldızı da takabiliyoruz. Savaş yeteneklerinizin yanı sıra bu kol içinde geliştirmeler yapabiliyorsunuz. Spirit amblem denilen bir simgeye ihtiyacınız var. Oyun içinde bir çok yerde araştırma yaparsanız bu amblemlerden bulmanız mümkün ya da satın alabilirsiniz.

 

Minimum Sistem Gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-2100 | AMD FX-6300
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 | AMD Radeon HD 7950
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

 

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit | Windows 8 64-bit | Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i5-2500K | AMD Ryzen 5 1400
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 | AMD Radeon RX 570
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku