Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Yeni Vampir Oyunu Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Yolda!

Vampire The Masquerade Bloodlines 2

Yeni Vampire The Masquerade Bloodlines 2

Author : Oyunfor.com
2019-10-03

Vampire The Masquerade Bloodlines 2

 

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Geliyor!

İlk oyundan bu yana neredeyse 16 yıl geçti. Uzun bir aradan sonra tam umudumuzu kaybetmek üzereyken, yeni Vampire The Masquerade Bloodlines 2 oyununun haberi ile kendimize geldik. Yeni oyun Hardsuit Labs tarafından geliştiriliyor ve yayıncısı Paradox Interactive. Oyunun içerisindeki gothic hava biraz daha hafifletilmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor.

 

2020'nin ilk çeyreğinin mart ayında piyasaya sürülecek olan oyun, şimdiden Steam'de ön siparişe açıldı ve ardından kısa süre sonra Steam çok satanlarda ilk on oyunun içine girmeyi başardı.

 

Oyun 25-30 saatlik bir oynama süresi sunuyor. Bu oynama süresi hikayedeki seçimlerinizi göre değişiklik gösterecek. Önceki oyunda da olduğu gibi hikaye sunumu her hareketinizin sonucu olacağını belirtiyor. Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sisteminde karakteriniz ve benzersiz yetenekleri bir silah değerinde olacak.Karakteriniz geliştikçe gücü de artacak. Rakipsiz derecede çeşitli diyaloglar ve başarılı roleplay mekaniği ile gönülleri fethetmiş olan devam oyununda da bu başarıyı sürdürebilmesi, oyunun severlerine beklemeye değer olduğunu hissettiyor.

 

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Bonuslar

 

Vampire The Masquerade Bloodlines 2 farklı özellikteki paketi ile birlikte geliyor.Bunlar; Unsantioned Edition ve Blood Moon Edition.Oyunu standard sürüm olarak ön sipariş ederseniz, First Blood Paketine de erişim sağlayabileceksiniz.Bu paketin içeriğinde bir tane original soundtrack, Engraved Pistol Weapon Skini, Retro Hunter Outfit ve Civil War Saber Weapon Skin bulmakta.

 

Unsantioned Edition'da ise Artbook, Damsel's Beret, Jeanette Outfit, Smiling Jack Outfit, Voerman Family Portrait, Sarcophagus Table, Severed Arm Weapon Skin ve Stop Sign Item bulunmaktadır.

 

Blood Moon Edition'da bana göre en çok beğeneceğiniz şeyler pakette.Paketin içerğinde Unsantioned Edition'daki içeriklere ek olarak Season of the Wolf bulunmaktadır.


Season of the Wolf'un içeriği:


• Seattle'ın ücra bölgelerinde bir maceraya atılacak ve World of Darkness'ın daha fantastik sakinleriyle tanıştıracak iki adet Hikaye Paketi.
• Vampirlerin uzun zamandan beri ezeli düşmanları Seattle'a giriş yaptığı büyük bir Genişletme Paketi.

1. gün mevcut olan "Tokmak Silah Görünümü" ne de erişime bileceksiniz.

 

Vampire The Masquerade Bloodlines 2'yi indirimli olarak ön sipariş vermek için tıklayın.

 

 

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Core i5-4670K 3.4GHz.
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB.
  • RAM: 8GB.
  • DirectX: 11.
  • HDD Alanı: 40GB.
 
  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku