Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
 Xbox Konsollar, Aksesuarlar ve Game Pass Oyunfor’da

 Xbox Series X/S Konsollar, Aksesuarlar ve Game Pass

 Xbox Series X/S Konsollar, Aksesuarlar ve Game Pass

Author : Oyunfor.com
2022-11-17

Xbox Series X, Microsoft'un oyun çalışmalarının doruk noktası ve güçlü yeni nesil performans vaadini süper hızlı yükleme süreleri ve birden fazla Xbox neslini kapsayan devasa bir oyun kitaplığı ile harmanlıyor.

 

xbox-konsol

 

 

Oyun severler için birçok ürünün sunulduğu Oyunfor’da Xbox ürünleri de satışta. Oyun konsolları genel olarak yüksek fiyatlı sistemler olduklarından bütçeye göre fiyat performans analizini de iyi yapmak gerekiyor. Oyun konsollarının sadece son versiyonlarına değil, tüketicinin ihtiyacına ve bütçesine hitap eden modellere (Xbox Series X, Xbox One) artık Oyunfor’dan ulaşabilirsiniz.

 

Oyunfor’da bulunan modeller arasında Xbox Series X 1 TB Oyun Konsolu, Xbox Series S 500, Xbox kablosuz kumanda yer alıyor. Xbox’a ait oyunlar, Xbox Live Gold, Xbox Game Pass Ultimate’de Oyunfor’da satışta.

 

Microsoft Xbox ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

Microsoft Xbox Series X

 

Xbox Series X şimdiye kadarki en hızlı ve en güçlü Xbox. Dört konsol neslinden binlerce oyunu oynayabilirsiniz. Series X'in merkezinde, büyük oranda kısaltılmış yükleme süreleriyle daha hızlı ve kolaylaştırılmış oynanış sunmak için özel bir SSD ile entegre yazılımı eşleştiren Xbox Velocity Architecture bulunuyor. Rakipsiz 12 teraflop ham grafik işleme gücüyle daha önce görülmemiş bir şekilde zengin yeni dünyaları keşfedin ,saniyede 120 kareye kadar 4K oyunun, gelişmiş 3B uzaysal sesin aksiyonun ve çok daha fazlasının keyfini çıkarın.

 

Xbox Series X Hem güçlü bir yeni nesil makine hem de daha önceki modellere ait Xbox oyunlarını çalıştırabilen bir konsol olarak hepsine hükmedecek bir Xbox konsolu. Hızlı SSD, genel 4K çözünürlüklü oyun oynama ve 60 fps civarında oturan oyun performansı ile bugün satın alınabilecek en iyi konsollardan biri. Elbette ucuz sayılmaz, ancak eşdeğer bir oyun PC'sinin altında fiyatı ve ayrıca Xbox Cloud Gaming onu çok yönlü bir makine haline getiriyor.

 

Xbox, bir oyunda en önemli ögelerden olan grafik kalitesiyle de bir adım öne çıkmış durumda. Anti Aliasing desteğiyle görüntüde bozukluk olmadan oyun keyfine devam edebiliyorsunuz. Microsoft XBox X içerisinde konumlandırılmış, hava akışını sağlayan üç kanal ve elektronik bileşeni olmayan ısı engelleyici kasa, oyun konsolunun sıcaklığını optimal düzeyde tutarak ısınmanın engellenmesini sağlıyor. Ayrıca içerisinde bulunan buhar bölmesi ve bölünmüş ana kart düzeneği ile ısınmaya karşı alınan önlemler, son derece sessiz çalışan fanı ile konsol içerisinde dikey yönlü hava akışı sağlanması, Microsoft XBox X üretiminde ısınmaya karşı son derece tedbirli davranıldığının göstergesi.

 

 

xbox-gamepass-ultimate-17.11

 

 

Xbox Game Pass Ultimate

 

Aboneler konsol ve PC için Xbox Game Pass , Xbox Live Gold , EA Play ve Android ve iOS cihazlarda Xbox Cloud Gaming'e (önceden Project xCloud olarak biliniyordu) erişim elde ediyor. Bu, bir oyun açık büfesinden seçim yapabileceğiniz, hepsini çevrimiçi oynayabileceğiniz ve Xbox One , Xbox Series S veya Xbox Series X'te oyun satın almanız gerekmediği anlamına gelir. Xbox Game Pass Ultimate ayrıca oyun için dijital içeriklerin yanı sıra hediye Discord Nitro ve Spotify üyelikleri gibi kendi benzersiz avantajlarını sunuyor . Ekstralardan bahsetmişken, oyuncular yeni oyunlar deneyerek, görevleri tamamlayarak ve yeni başarım kilitlerini açarak ödüller kazanabiliyor.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku