Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Warhammer: Vermintide 2 Steam’de Ücretsiz Oldu!

Warhammer: Vermintide 2 Steam’de Ücretsiz Oldu!

Warhammer: Vermintide 2 ücretsiz

Author : Oyunfor.com
2022-11-04

Şeytani Chaos ordusu ile ardı arkası gelmeyen Skaven çetelerini geldikleri yere geri gönderiyoruz…

 

warhammer-vermintide-2

 

 

Warhammer: Vermintide 2, bizlere Left 4 Dead’de olduğu gibi ekip çalışmasını sevdiren bir yapım. Her co-op oyununda olduğu gibi, Vermintide 2’yi daha keyifli hale getirmek için 4 arkadaş beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz. 4 kişiyi tamamlayamazsanız bile matchmaking sisteminde takım arkadaşları bulmakta zorlanmazsınız. Oyunun ücretsiz olmasının da etkisiyle an itibariyle Steam’de oyunu 19.500 kişi oynuyor. Oyunu 7 Kasım’a kadar Steam'den ücretsiz satın alabilirsiniz.

 

 

Warhammer: Vermintide 2 kendisinden 3 yıl önce çıkan Warhammer: End Times Vermintide isimli abisinin devamı niteliğinde. Fakat her anlamda abisini geride bırakmayı başarmış; bu sefer daha karanlık, daha kanlı ve çok daha hareketli. Bölümler film tadında ilerliyor. Grafik kalitesi, ses tasarımı ve Warhammer evreninin atmosferi; oldukça kaliteli tasarlanmış haritalar, taktiksel oynanış ve bol aksiyonlu yakın dövüş mekanikleriyle birleşince ortaya bir co-op PVE şaheseri çıkıyor.

 

 

Skaven adlı devasa insansı fareler yerin altında yaşamaktan vazgeçip yanlarına Chaos ırkını da alarak şehirlere dadanıyorlar. Kahramanlarımız da şehirleri bu tehditlerden kurtarmak ve insanlara yardım etmek için geri dönüyor. 5 adet kahramanımız var. Markus Kuber, Bardin Goreksson, Kerillian, Victor Saltzpyre ve Sienna Fuegonasus. Bu 5 kahramanın da 3’er adet alt karakterleri, farklı silahları ve özellikleri var. Yani toplamda 15 fraksiyondan kendinize en uygun olanı seçebiliyorsunuz. Oyunda ilerledikçe karakterinizin özelliklerini özelleştirebiliyorsunuz.

 

 

Kutulardan düşen eşyalarsa oldukça tatmin edici. Mini otomatik tüfekler, oklar, yanan kılıçlar, bombalar ve asalar… Her alt sınıfın kullanabileceği farklı silah türleri var ve kullandığınız o sınıfa seviye atlattıkça silahları daha etkili bir şekilde kullanmaya başlıyorsunuz. İşinize yaramayan silahlar ve karakterinize ekstra güç veren takıları ana üssünüzde parçalayıp materyallerine ayırabiliyorsunuz. Bu materyalleri kullanarak istediğiniz türde yeni eşyalar hazırlayıp, geliştirebiliyorsunuz. Eğer bu türe veya Warhammer evrenine merakınız varsa asla kaçırılmaması gereken bir fırsat.

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku