Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Points | Valorant VP Fiyatları

Valorant Points Satın Al 

Author : Oyunfor.com
2023-12-02

Satın Alabileceğiniz VP Paketleri:

 

Valorant Points Satın Al 

valorant-points

 

Valorant Points (VP), Riot Games tarafından geliştirilen Valorant oyununda kullanılan premium oyun içi para birimidir. VP'ler, oyun içindeki çeşitli kozmetik eşyaları ve içerikleri satın almak için kullanılır. Bu kozmetik eşyalar arasında silah kaplamaları, karakter kaplamaları, silah süsleri, oyuncu kartları ve daha fazlası bulunur.

 

Valorant Points'leri gerçek para karşılığında satın almak mümkündür. Oyuncular, oyun içi mağazadan VP'leri satın alabilir ve istedikleri kozmetik eşyaları satın almak için kullanabilirler. VP'ler ayrıca oyun içi etkinlikler veya geçici kampanyalar aracılığıyla da kazanılabilmektedir.

 

Oyunda kullanabileceğiniz üç farklı para birimi bulunuyor: VALORANT Puanları, Radianite Puanları ve Kingdom Kredileri.

 

VALORANT Puanları, kısaltmasıyla VP, erken aşamalarda Ajan sözleşmelerinizi yükseltmenizi sağlar ve aynı zamanda premium skinler ve Radianite Puanları almanıza olanak tanır.

 

Radianite Puanları, ateş gücünüzü görsel olarak geliştirmeniz için özel olarak tasarlanmış bir oyun içi para birimidir. Bunları VP'nizi kullanarak oyun içi mağazadan veya Battlepass'te XP kazanarak satın alabilirsiniz. Yeni bir oyuncu musunuz? Yeni Oyuncu Deneyimi Sözleşmesi aracılığıyla bazı Radianite Puanları da kazanabilirsiniz.

 

Kingdom Kredisi (KK), Bölüm 07: Evrim'de eklenen bir istemci içi para birimidir. Parasal bir değeri yoktur. KK kazanmak için yalnızca oyunu oynaman yeterli. Kazandığın Kingdom Kredilerini sık sık harcaman gerekecek çünkü en fazla 10.000 KK biriktirebilirsin. Sınıra ulaşırsan kredilerini harca ki daha fazlasını kazanabilesin. KK kullanarak Ajan Teçhizatı ve Aksesuar Mağazası'ndaki içerikleri edinebilirsin.

 

vp-fiyatlari

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku