Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Points Nedir ve Ne İşe Yarar?

Valorant Points Nedir?

Valorant VP ile Neler Satın Alınabilir?

Author : Oyunfor.com
2023-04-04

Valorant Vp kullanarak yeni ajanların kilidi açılabilir, yeni skinler, uğurlar ve bıçaklar satın alınabilir. Fakat bunların oynanışa etkisi yoktur. Tamamen kozmatik farklar vardır.

 

valorant-points-nedir

Valorant Points Nedir?

 

 

Valorant Points (VP), Riot Games tarafından geliştirilen birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu Valorant'ta kullanılan sanal para birimidir. Bu para birimi ile oyuncular, oyun içi satın alma mağazasından kozmetik eşyalar satın alabilirler.

 

 

Valorant VP ile Neler Satın Alınabilir?

 

 

Valorant VP gerçek para karşılığında satın alınabilen ve oyun içi satın almalar için kullanılabilen bir sanal para birimidir. Oyuncular, oyun içi satın alma mağazasında yeni ajan açmak için xp, silah tasarımları, silah uğurları, spreyler gibi çeşitli kozmetik öğeleri satın alabilirler. VP, oyuncuların oyunda daha özelleştirilmiş bir deneyim yaşamalarına olanak tanır.

 

Valorant VP özelleştirilebilir tasarımlar ve kozmetik eşyalar için gerekli olsa da oyunu oynamak için zorunlu değildir. Oyunu oynarken VP kullanmadan oynayabilirsiniz, ancak oyun içi kozmetikler satın almak isterseniz Valorant VP kullanmanız gerekecektir.

 

 

valorant-vp-satın-al-bar-2

 

 

Valorant

 

Valorant, Riot Games tarafından geliştirilen bir taktiksel FPS (First Person Shooter) oyunudur. Oyun, 5'e 5 takım tabanlı bir oyundur ve oyuncular, karakterlerinin özelliklerini ve yeteneklerini kullanarak rakip takımı yenmeye çalışırlar.

 

Oyunun ana oyun modu 5v5 oynanmaktadır. Bir takım, karşı takımın üssüne Spike adlı bombayı yerleştirir ve bombanın patlaması için alanı savunur. Karşı takım ise bombanın yerini bulmaya ve onu etkisiz hale getirmeye çalışır. Oyunun diğer modları arasında Ölüm Kalım Savaşı, Spike’a Hücum, Kopya ve Tırmanış bulunur.

 

Oyunda ayrıca yedi farklı silah türü vardır: pompalı tüfekler, makineli tüfekler, tüfekler, keskin nişancı tüfekleri, hafif makineli tüfekler, tabancalar ve bıçaklar. Oyuncular, karakterleri için silahlar seçerek ve oyun içinde toplanabilen paranın bir kısmını kullanarak farklı ekipmanlar satın alarak oyunun akışını etkileyebilirler.

 

Oyunda ayrıca birçok farklı harita bulunur ve her haritanın kendine özgü özellikleri vardır. Oyuncular, her haritayı öğrenerek ve taktiklerini buna göre ayarlayarak oyunu daha iyi oynayabilirler.

 

Valorant'da her biri kendine özgü özelliklere sahip Ajanlar (karakter) bulunur. Her karakterin farklı silahlarla ve yeteneklerle birlikte kullanılabilecek benzersiz yetenekleri vardır. Bu yetenekler, takım stratejisi için önemli bir rol oynar ve oyuncuların oyun tarzına uygun karakterler seçmeleri önemlidir. Her karakterin dört farklı yeteneği vardır: birincil yetenek, ikincil yetenek, özel yetenek ve ultimate yetenek. Bunlar, oyuncuların farklı durumlarda farklı taktikler kullanmasını sağlar. Örneğin, bir karakterin smoke (duman) yeteneği, takım arkadaşlarını bir alanı kaplamak için dumanla kaplayarak gizlice ilerlemelerine izin verebilir veya düşman takımın görüşünü engelleyebilir.

 

Oyunun grafikleri oldukça net ve keskindir ve rekabetçi oyunlarda performansı etkileyebilecek düşük seviyeli özellikleri de destekler. Oyun aynı zamanda takım arkadaşlarının birbirleriyle iletişim kurmasına olanak sağlamak için bir sesli sohbet sistemi de içerir.

 

Valorant, 2020 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri popüler bir e-spor oyunu haline geldi. Riot Games, oyuncuların her zaman eşit şartlarda yarışabileceği bir ortam yaratmak için oyunda hile yapmayı önlemek için sıkı bir anti-hile politikası uygulamaya da devam etmektedir. Oyun Riot Games'in anti-hile sistemi Vanguard tarafından korunur. Vanguard, hile yapmayı önlemek için sistem düzeyinde çalışır ve oyuncuların hile yapmasını neredeyse imkansız hale getirir. Riot Games, oyuncuların dürüstlük ve adil oyun prensiplerine uymalarını önemser ve topluluğun hoşgörülü bir şekilde oynamasını sağlamak için bir dizi kurallar ve yönergeler sağlar.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku