Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko ile Tanışın

Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko 

Valorant'ın 22. Ajanı Gekko'nun Yetenekleri

Author : Oyunfor.com
2023-03-06

 

Valorant 6. Bölüm Kısım 2 ile birlikte yeni ajan Gekko aramıza katılıyor.

 

valorant-gekko

 

Valorant'ın Yeni Ajanı Gekko 

Riot Games'in Popüler oyunu Valorant’a, 6. Bölüm 2. Kısım ile 22. Ajan  Gekko geliyor. Gekko’nun sahip olduğu bazı yetenekler ise diğer ajanları hatırlatıyor. Yeni ajan aramıza, Los Angeles sokaklarından dört arkadaşı (Dizzy, Wingman, Thrash ve Mosh) ile birlikte katılıyor.

Gekko öncü olarak görev alacak ve sahip olduğu yeteneklerle spike kurma ve imha etme aşamalarında büyük rol üstlenecek.

 

 

valorant-points-satın-al

 

Valorant'ın 22. Ajanı Gekko'nun Yetenekleri

 

Wingman (Q)

Wingman iki şekilde kullanılabiliyor. Gekko'nun ufak dostu etrafta koşuyor ve bulduğu ilk düşmanın üzerine atlayarak sersemletiyor (Breach Stun’ı gibi). Diğer kullanımı ise Spike kurmak ve imha etmek için. Bu ufak canavara spike verildiğinde belirlediğiniz konuma koşarak gidiyor ve spike’ı kuruyor. Aynı şekilde Spike imhası için de kullanılıyor.

 

Dizzy (E)

Gekko’nun E yeteneği Dizzy adındaki küçük arkadaşının havaya zıplamasıyla başlıyor. Dizzy rakiplerine bir plazma fırlatır. Plazmanın çarptığı rakipler kör olur.

 

Mosh Pit (C)

Raze’in Nade yeteneği ile Viper’ın zehrinin karıştırılmış bir versiyonuna benziyor. Zehrin içinde bulunan oyuncu bir hasar almıyor fakat zehir salındıktan 3 saniye sonra patlıyor. Hasar almaya neden olan da bu patlama oluyor.

 

Trash (X)

Gekko’nun ultisi ise Sky ve Killjoy yetenekleri karışımı bir yeteneği andırıyor. Trash rakiplere doğru yönlendiriliyor ve üzerine atlıyor. Çarptığı rakipleri kör ediyor ve ardından aynı Killjoy ultisinde olduğu gibi onları kısa süreliğine etkisiz hale getiriyor.

 

 

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Furkan çetin
09.03.2023
09/03/2023

Kekko Gibi Olmuş :d

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku