Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Valorant Gece Pazarı Yeniden Geliyor ( 28 Eylül - 11 Ekim 2022)

Valorant Gece Pazarı Eylül Ayı

Valorant Gece Pazarı Eylül

Author : Oyunfor.com
2022-09-23

RIOT GAMES, BIR SONRAKI VALORANT GECE PAZARI BAŞLANGIÇ TARIHININ 28 EYLÜL 2022 OLDUĞUNU DUYURDU

 

valorant gece pazari - 23.09.1

 

 

Riot Games'in Valorant'a yaptığı en iyi eklemelerden biri: Valorant gece pazarı

 

Bilmeyenler için Gece Pazarı, oyuncuların Valorant silah skinlerini daha uygun bir fiyata almaları için sunulan bir indirim fırsatı. Bu fırsat, rastgele altı silah görünümünden oluşan özel bir teklif setidir. Bu nedenle mevcut indirimler her oyuncuya özel olur ve teklifler 1-2 hafta süreyle sınırlıdır.

 

 

Valorant Eylül Gece Pazarı Ne Zaman?

 

Gece Pazarı başlangıç ​​saati bölgelere göre değişiklik göstermekle birlikte 28 Eylül'de 17:00 itibariyle başlayacak. Dünya genelinde aynı anda faaliyete geçtiğinden, bu tarih bazı bölgeler için 29 Eylül olacak. Resmi duyuruya göre, bu seferki Gece Pazarı 11 Ekim 2022'de kapanacak.

 

 

Valorant Gece Pazarı’nda Çıkan Silah Skinlerini Değiştirilebilir Mi?

 

Valorant Gece Pazarı skinlerini değiştiremez ve kendiniz seçemezsiniz. Sunulan skinler kişiye özeldir ve yalnızca belirtilen dönem boyunca geçerlidir. Farklı görünümler isterseniz, bir sonraki Gece Pazarını beklemeniz gerekir.

 

 

 

 

 
  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Önümüzdeki uzun bayram tatilinin keyfine sonuna kadar varabilmeniz için Oyunfor, son dönemde çıkan en iddialı Steam oyunlarını sizler için derledi.   Dragon’s Dogma 2 (Capcom)   Şu sıralar hem PC’de, hem de konsollarda büyük ilgi gören bu fantastik temalı oyunda oyuncular yarattıkla.. Devamını Oku