Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Uluslararası Elmas Ödülleri

Uluslararası Elmas Ödülleri

2. Uluslararası Elmas Ödülleri Dağıtıldı

Author : Oyunfor.com
2022-06-08

2. Uluslararası Elmas Ödülleri Sahiplerini Buldu

Uluslararası Elmas Ödülleri'nde Yılın Yerli E-Ticaret Oyun Platformu Oyunfor.com oldu

 

2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni iş ve sanat dünyasından önemli isimlerin katılımıyla 6 Haziran 2022’de İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşti. Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’in sunuculuğunu yaptığı gecede Yılın Yerli E-Ticaret Oyun Platformu markası Oyunfor.com oldu.

 

Marka, iş, sanat ve medya dünyasından bir çok ismin katıldığı ve ödül kazandığı 2. Uluslararası Elmas Ödül Töreni'nde; Türk Müziğinin sevilen isimleri Demet Akalın ve Öykü Gürman konser verdi. Loca Orkestrası ve dans ekibi de bu özel gecede yer aldı.

 

Ratel Medya ve Luna Medya Organizatörlüğünde gerçekleşen Uluslararası Elmas Ödül Töreni, her biri sektörde uzman olan jüri üyeleri tarafından belirlenmiş olan iş, sanat ve medya dünyasının ödül kazanan isimleri, ödüllerini Burcu Esmersoy ve Yavuz Seçkin’den aldı.

 

2.Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde markamız Oyunfor.com, Yılın Yerli E-Ticaret Oyun Platformu seçildi. Başta Oyunfor kullanıcılarına, bizleri bu ödüle layık gören jüri üyelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

uluslararası elmas ödülleri - 2

  • Yorumlar (2)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
2
Mustafa
10.06.2022
10/06/2022

Tebrikler.

5 5
Sema
08.06.2022
08/06/2022

Tebrikler :)

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku