Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Twitch'in bir numarası Valorant

Valorant

valorant twitch yayınları

Author : Oyunfor.com
2020-04-10

 

Valorant

 

Valorant Kapalı Betası'ndan beri sürekli yükselen sayıdaki rekor izleyicisi ve oyuncusunu koruyor!

 

Yakın gelecekte dünyada geçen güçlü kurgusu ve her karakterin kendine özgü özel güçlerinin olduğu Riot Games'in FPS oyunu Valorant, ücretsiz olarak kapalı betada yerini aldığından beri izlenme süresi ve izleyici sayısıyla rekor sayılara ulaştı. Şuan için sınırlı ülkelerde kapalı betaya başlayan Valorant, Twitch’de 1.7 milyon anlık izleyici kitlesine ulaşarak yeni bir rekor kırdı. İzlenme süresi ve anlık katılımın önümüzdeki günlerde katlanarak artması bekleniyor.

 

Valorant kapalı betasına katılmak isteyen oyuncular; Riot hesaplarını Twitch hesaplarına bağlayarak, yayınları takip edip bu oyunu çıkışından önce deneyimleyebilirler. 5’e 5 taktiksel tabanlı bu karakter oyunu; sadece nişancılıkta değil, özel güçlere sahip karakterleriyle de ön planda. Türkçe dil özellikleri ise oyuncular için ileride bir çok oyunu geride bırakacağı ve yeni bir kitleye sahip olacağını gösteriyor. 

 

Valorant kapalı betasında gördüğü ilgiyi 2 Haziran'da yayınlandıktan sonra katlayarak hız kesmeden devam ettirmeyi başardı. Yeni karakter ve içeriklerle yayınlanan Valorant, sürpriz gelişmeleriyle önümüzdeki günlerde bizi heyecanlandırmaya dveam edeceğe benziyor. grafik kalitesinin yüksek olmasına rağmen bir çok pc de çalıştırılması ve oyunun Türkçe olması, oyuncu sayısındaki artışı gün be gün katlıyor. Bir çok oyuncu tarafından CS:GO ile kıyaslanan Valorant, oyun içerisindeki toplam 11 karakter özelliklerini, görev tanımlarıyla uyarlama konusundaki becerileri açısından hikayesel kurgusuyla oldukça dikkat çekiyor. 

 

 

Özgün FPS deneyimi

 

Riot Games ekibi Project A olarak Valorant’ın ilk duyurusunu gerçekleştirdiğinde Anna Dolan; bu oyundaki amaçlarının sadece daha özgün ve yaratıcı FPS deneyimi sunmak, olduğunu söylemişti. Ayrıca hileye karşı gösterdikleri hassasiyet ve en düşük donanımlı pc lerde bile 30 fps kalitesi ile Riot Games Valorant için beklentileri böylece oldukça yükseğe taşıyor. E-sporcular ve yayıncılar tarafından Riot Games’in FPS oyunla çıkması karakterler konusunda ince ve detaylı çalışmış olabileceğini gösteriyor.

 

Valorant belirli ülkelerde beta dönemini gerçekleştirdi. En önemlisi ise Türkiye’nin de buna dahil olması. Türkiye’nin de aralarında bulunması, Riot Games'in Türk oyuncularına gösterdiği önemini bir kez daha kanıtladı. Valorant yayınlarına katılmak isteyen oyuncuların yoğun talepleri karşısında, Twitch ekibinin yaptığı açıklamada yayınlara daha fazla izleyicinin katılımı için, sunucularında belirli geliştirmeler yaptıkları yönündeydi. Yaz ortası gibi çıkması beklenen oyun, beta döneminde karşılaştığı yoğun ilgi nedeniyle beklenen tarihten çok daha önce 2 Haziran tarihinde yayınlanarak oyuncularının yüzünü bir kez daha güldürdü.

 

Oyun içerisinde kozmetik öğelerin satışı ise Valorant Riot Points (VP) lerle gerçekleşiyor. Riot Hesapları üzerinden aktif edilen Valorant Riot Points'leri kullanan oyuncular bu özel öğelere sahip olabiliyor.

 

Valorant

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Önümüzdeki uzun bayram tatilinin keyfine sonuna kadar varabilmeniz için Oyunfor, son dönemde çıkan en iddialı Steam oyunlarını sizler için derledi.   Dragon’s Dogma 2 (Capcom)   Şu sıralar hem PC’de, hem de konsollarda büyük ilgi gören bu fantastik temalı oyunda oyuncular yarattıkla.. Devamını Oku