Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
The Land of the Vikings Erken Erişime Açıldı

The Land of the Vikings Erken Erişime Açıldı

The Land of the Vikings Erken Erişim

Author : Oyunfor.com
2022-11-09

The Land of the Vikings erken erişime açıldı ve fiyatıyla bizleri mutsuz etmiyor...

 

land-of-the-vikings

 

 

Boynuzlu miğferlerinizi ve baltalarınızı hazırlayın çünkü yeni bir Viking şehir kurma oyunu var ve Steam'de erken erişime açıldı. Vikingler Ülkesinde küçük bir kuzey kampından sorumlu bir lider oluyoruz ve kampımızı geliştirmek, tehlikelere karşı korumak için mücadele ediyoruz.

Oyun 2020 yılında kurulan bir Türk oyun stüdyosu olan Laps Games tarafından geliştirildi. 8 Kasım’da Steam’de erken erişime açılan Viking temalı strateji oyunu için Iceberg Interactive ile ortaklık kurulmuş. Oyunun oldukça güzel görünüyor ve Laps Games, The Land of the Vikings’in 1 yıl kadar erken erişimde kalacağını belirtiyor.

 

Oyunun günümüz için iyi bir fiyatının olduğunnu da belirtelim. An itibariyle Steam'de %10 indirimle 45 TL.

 

Steam-cuzdan-kodu-bar

 

 

Biraz da Oyun İçeriğinden Bahsedelim

 

Land of the Vikings şehir yerleşiminde bir ızgara modeli kullanılmıyor ve bu nedenle binalarınızı kısıtlama olmadan istediğiniz şekilde yerleştirebiliyorsunuz. Elbette yapılar inşa etmek için işçilerinizin ağaçları kesip taş toplamaları gerekiyor. İlk olarak  başlangıç koşulları​ için gerekli olan malzemeleri topluyor ve inşaya başlıyoruz: av kampı, toplayıcı kulübesi, marangoz ve taş ustası. Kaynakları depolamak için bir depo ve işçilerin dışarıda kalmaması için barınaklar yapıyoruz. İlerledikçe buğday çiftliğimizi, tahılı una dönüştürecek ve ekmek üretmeye başlayacak bir yel değirmeni, post ve yün için küçük bir keçi çiftliği ve kış geldiğinde tüm evlerimizin sıcak kalabilmesi için bir yakacak odun istasyonu kuruyoruz. Daha sonra balıkçı tekneleri inşa etmek ve bir gün diğer köyleri ziyarete (yani yağmalamaya) başlayabilmek için bir tersane kuruyoruz. Kış aylarında daha uzun süre dayanabilmemizi sağlamak için kaynak yönetimini çok iyi yapmamız gerekiyor.

 

 

land-of-the-vikings-1

 

 

Yerleşkemiz büyüdükçe daha fazla Viking bize katılmak istiyor. Onları kampımıza katmak veya geri göndermek tamamen bizim kararımız. Ayrıca kampımız büyüdükçe, yeni binaların kilidini açabilmek için  veya işçilerin daha hızlı hareket edebilmeleri ve daha yüksek üretkenlik gibi güçlendirmeler sağlamak için Hayat Ağacında kullanılabileceğimiz XP kazanıyoruz.

 

 

Köy inşa etmeye başladığımızda, işe en uygun işçileri atadığımızdan emin olmamız gerekiyor. Peki bu nasıl oluyor? Kampımızda bulunan her Viking'in kendi becerileri ve nitelikleri var. Herkesin; şans (balıkçılık ve toplayıcılık için kullanışlı), güç (odun kesme veya inşaat gibi kas gerektiren herhangi bir iş), hız (çiftçiler ve pazar çalışanları için iyi) ve zeka (demirciler, terziler ve gemi yapımcıları) gibi özellikleri daha baskın ve yapılacak işe uygun işçiyi seçmemiz önemli bir durum haline geliyor. Bu beceriler, karizmadan cesarete, tembellikten kurnazlığa kadar uzanan bir yelpazeyi oluşturuyor. Her iş için en iyi kişiyi bulmaya çalıştığımızda, en yüksek verimlilik seviyesinde çalıştığımızdan emin olmak için işçileri farklı pozisyonlarda denemeye başladığımızda biraz takıntılı hale geliyoruz . Ve bu durum işçilerle aramızda bir bağ kurmamıza neden oluyor. "Marangoz  Bjornsson öldü mü? Çok iyi bir marangozdu. Onun yerini nasıl dolduracağız?"

 

 

The Land of the Vikings strateji oyunları sevenler için oldukça keyifli bir oyun gibi görünüyor. Oyunun erken erişim evresinde olduğunu ve 1 yıl bu şekilde devam edeceğini de tekrar hatırlatalım. Bu süre sonun da oyunda bulunan küçük eksikliklerin de giderileceğini düşünüyoruz. Bağımsız bir Türk oyun stüdyosundan çıkan bu oyunu desteklemekte bize düşüyor.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku