Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Super People Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi

Super People Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi

Super people sistem gereksinimleri nelerdir?, Super people çıkış tarihi

Author : Oyunfor.com
2022-09-23

Son kapalı betanın bitmesine de az kaldı. Oyun 11 Ekim 2022’de Erken Erişime Açılacak.

 

 

super people 1

 

 

Öncelikle Super People nasıl bir oyun kısaca değinelim.

 

Fallout 76'dan Call of Duty'ye kadar battle royale'in öne çıkan oyunlarından sonra, bu türün biraz sıradanlaşmaya başladığını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak yeni bir battle royale oyunu, görünüşe göre Steam listelerinde tırmanıyor. Adı Süper People ve alışılagelmiş oyun düzenlerinden çok farklı bir değişiklik sunmuyor. Dikkat çeken ise Koreli geliştirici “Wonder People”, kendi oyununa entegre etmek için rakiplerinden parçalar katmış ve biraz karmaşık ama oldukça eğlenceli bir oyun sunmuş. Bu karmaşaya rağmen oyun dikkat çekti ve oynaması oldukça keyifli.

 

Super People'ın son kapalı beta test aşaması da sona eriyor. Şimdiye kadar beta sürümlerinde 4 milyondan fazla kişi oyunu oynadı ve her yeni beta oturumunda kullanıcı sayıları arttı. İnsanları çekmeye devam eden şey ne oldu? Özellikle Battle Royale türünde bu kadar çok rekabetin olduğu bir dünyada. Wonder People'dan yönetmen Seong-Gon Park açıklıyor:

 

"Super People’ı ilk tanıttığımız andan itibaren temel eğlence faktörümüz çok açıktı. Bir savaş oyunu olmasına rağmen, asıl eğlence yetenek geliştirme ve ekipmanları güçlendirmekte. Kalıplaşmış savaş teknikleri yerine sahip olduğunuz süper yeteneklerle kendi stratejilerinizi oluşturabilirsiniz.” Popülerliği biraz da WonderPeople'ın oyuncu geri bildirimlerini dinlemesine ve topluluğun gündeme getirdiği sorunlar üzerinde çalışmasına bağlanabilir.

 

super people 2

 

 

PUBG: Battlegrounds’a  aşinaysanız, muhtemelen Super People'a da çabuk adapte olabilirsiniz. İşin püf noktası, Valorant'taki ajanlar veya Apex Legends'taki karakterler gibi sınıflar olması. Oyun ilerledikçe karakterinizi farklı şekillerde güçlendirmeniz gerekiyor. Karakteriniz tam güce ulaştığında özel yetenekler ve beceriler etkinleştiriliyor. “Driver” dev bir canavar kamyonu istediği yere çağırabilir ya da rakiplere yakın bölgelerde kamyonları patlatabilir. “Strike Force'un” nihai gücü %200 daha hızlı koşmasını sağlıyor. Hasarı en aza indirmek için kurşun geçirmez kalkanlar oluşturabiliyor. Her sınıf kahraman kullanabileceği dokuz yeteneğe sahip.

 

Maç başlarken diğer battle royale oyunlarındaki gibi bir uçağa biniyorsunuz ve sonunda diğer oyuncularla dolu büyük bir haritaya atlıyorsunuz. İndikten sonra teçhizat bulmak, yeteneklerinizi geliştirmek ve etrafınızı saran gaz bulutundan sağ çıkmak zorundasınız.

 

Oyunun Steam sayfasına buradan gidebilir ve erken erişim için talep oluşturabilirsiniz. 

 

 

Ouun Ne Zaman Erişime Açılacak?

 

Oyunun Erişime Açılacağı Tarih 11 Ekim 2022

 

 

Super People Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

 

Super People Minimum Sistem Gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 / AMD Radeon R7 370

DirectX: Sürüm 12

Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

 

Super People Önerilen Sistem Gereksinimleri:

 

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10

İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600

Bellek: 16 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı! Mayıs ayına girmemize günler kala Playstation Store, oyuncu dünyasına seslendiği "Oyun dolu bir Mayıs olsun!" notuyla mayıs tasarrufları kapsamındaki %75'e varan indirimlerini başlattı. Mayıs Tasarrufları'nın son günü 9 Mayıs 2024 olarak duy.. Devamını Oku