Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı

Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı

Steam Xbox İndiriminde Öne Çıkan Oyunlar

Author : Oyunfor.com
2024-04-22

xbox-yayinci-indirimi

Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı!

Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.

 

Steam Xbox İndiriminde Öne Çıkan Oyunlar

Playground Games’in geliştirdiği Forza Horizon 5 indirime giren oyunlar arasında yerini aldı. Açık dünyada, yarışların macera ve aksiyon ile birleştiği PvP türündeki bu oyunda, çevrimiçi eşli modda oynamak da mümkün. Forza Link sayesinde diğer oyuncularla etkileşime geçilebilir ve takım oluşturulabilir. Oyuncular bu sosyal açık dünyada, Meksika’nın manzaralarını tüm detaylarıyla inceleme fırsatı bulurken aynı zamanda Forza Horizon serisinin gördüğü en büyük ve detaylı harita üzerinde, aktif yanardağ ve kum fırtınaları ile sürüş deneyimlerini şekillendirebilirler.

 

Steam Xbox Yayıncı İndiriminin bir diğer öne çıkan oyunu, aşırı gerçekçi uçuş deneyimini hedefleyen Microsoft Flight Simulator: 40th Anniversary Edition oldu. Metacritic’te 91/100  gibi oldukça yüksek bir puan almış olmasının yanı sıra, must-play rozetine de sahip olan Microsoft Flight Simulator, çok oyunculu modda da oynanabiliyor. Oyun dünyasının gözde simülasyon oyunlarından biri olmayı başarmış bu oyun, oyuncuları gerçekçi açık dünyasına çekmeye devam ediyor.

 

Karanlık Çağ’dan Rönesans’a  kadar uzanan 35 göreviyle, gerçek zamanlı strateji türündeki oyunların içinde kendini kanıtlamış Age of Empires IV: Anniversary Edition da Steam Xbox Yayıncı İndirimlerinin vazgeçilmez oyunları arasında. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modda oynanabilen bu oyunun açık dünyasına, yeni medeniyetler ve yeni haritalar da eklendi. Oyuncular, askeri gücünü Büyük Gülle Topu ile birleştirip savaşlara katılabilir. Kaynakları yönetmenin ve üs inşa etmenin önemli bir yer edindiği bu oyunda, evrene karşı modda (PvE) varlığını korumak da gerekiyor.

 

steam-xbox-yayinci-indirimi-oyunlar

 

Turn 10 Studios’un Forza Motorsport oyunu da otomobil simülasyonu kategorisinde Steam Xbox Yayıncı İndirimlerindeki oyunlar arasında. Çapraz platform çok oyunculu modda da oynanabilen Forza Motorsport‘un yüksek araç çeşitliliğine ek olarak, her biri farklı saat aralığını kapsayan ve değişken hava durumları içeren 20 farklı pisti, oyuncuya sunduğu sürüş deneyiminin kalitesini artırmaya devam ediyor. Oyun içerisindeki hafta sonu etkinlikleri olan antrenman turları, sıralama turları ve son olarak gerçek yarışlar ile etkinlikler düzenlenebilir. Oyuncular yarışları izleyebilir ve kendi yarış etkinliklerini oluşturabilirler. 

 

Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 sürümlerini kapsayan Halo: The Master Chief Collection, Steam Xbox Yayıncı İndirimine dahil olan oyunlardan oldu. Bilim kurgu ve uzaylı temasını birinci şahıs (FPS) türünde keşfetmek bu oyun için oldukça ideal. İnsanların gemisi The Pilar of Autumn, Covenant güçlerinin saldırısı altındayken eş zamanlı olarak gökyüzünde bilinmezliklerin kapısını aralayan devasa bir halka ile karşılaşır ve oyun burada başlar. Halo hissi imzası taşıyan bu seri online eşli modda da oynanabiliyor. 

 

Steam Xbox Yayıncı İndirimlerinden faydalanmak için Steam Cüzdan Kodu satın alabilirsiniz. 

 

steam-cuzdan-kodu

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku