Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Steam FPS Festivali Başladı

Steam FPS Festivali Başladı

Steam FPS Festivalinde indirimli olan oyunlar

Author : Oyunfor.com
2024-04-18

steam-fps-festivali

Steam FPS Festivali Başladı!

Birinci Şahıs Nişancı (FPS) oyunlarında çeşitli indirimler sunan Steam FPS Festivali tüm hızıyla 22 Nisan 2024 20:00’a kadar devam ediyor! Steam FPS Festivalinde öne çıkan oyun kategorileri arasında; askeri, PvE (oyuncuya karşı çevre), çok oyunculu, korku temalı kategoriler yer alıyor.

 

oyunlar-steam-fps-festivali

 

İşte Steam FPS Festivalinde indirimli olan oyunlar:

Steam FPS Festivali öne çıkanları arasında Bethesda’nın Fallout 76 oyunu da mevcut. Açık dünyada hayatta kalma türündeki bu oyun çok oyunculu modda oynanabiliyor. Rol yapma oyunu olan Fallout 76’da amaç, kıyamet sonrası Çorak Topraklara medeniyeti geri getirmek. Oyundaki Taşınabilir İnşa ve Üretim Platformu'nu (C.A.M.P.) kullanarak istenen herhangi bir yerde üretim yapmak ve güvenli bir sığınak inşa etmek de mümkün.

 

Açık dünyada hayatta kalma türünün sınırlarını son derece zorlayan bir başka distopya oyunu olan Rust da Steam FPS Festivalinde yerini aldı. Facepunch’ın geliştirdiği bu oyunun en büyük ve belki de tek amacı hayatta kalmak. Bunun için kendine bir sığınak inşa etmek, yiyecek bulmak gerekiyor ve tüm bunlar için her koşulda mücadeleye devam etmek şart! PvP (oyuncuya karşı oyuncu) türünün en acımasız dünyalarından birinde, çok oyunculu modda hayatta kalmak için başka oyuncuları devre dışı bırakman gerekebilir. Ya da onlarla bir ittifak oluşturup kasaba kurman da mümkün. Rust; açlık, soğuk, susuzluk vb konularla baş edilmesi gereken bir savaştan başarıyla çıkabilme ve bu başarıyı sürdürebilmeyi gerektiriyor.

 

Ubisoft’un geliştirdiği Far Cry 6, aksiyon ve macera türünde çok oyunculu modda oynanan bir oyun olarak, oyuncunun nişancı yeteneklerini sınıyor! Ana hikayenin 20-25 saat kadar bir sürede tamamlanabildiği bu oyunda, yan görevlerle süreyi 40-50 saate kadar uzatmak mümkün. RPG türündeki bu oyunda Dani Rojas rolünde, rejimi devirecek gerilla eylemlerine katılıp ülkeyi özgürlüğe kavuşturmak en büyük hedef. Bu hedefi gerçekleştirmek için tek başına ya da koop modunda oynamak da mümkün. 

 

Rockstar’ın gözde oyunlarından Grand Theft Auto V (GTA5), çok oyunculu modu ve açık dünyasıyla aksiyon,suç,komedi unsurlarını bir araya topluyor. Üstelik Birinci Şahıs (FPS) moduyla, Los Santos ve Blaine County dünyasını farklı bir bakış açısıyla gözlemlemek de mümkün. Metacritic genel ortalaması 97 olan GTA5, klavye ve fare kontrollerine ek olarak, çeşitli PC özelleştirme tercihleri de sunuyor. Ayrıca oyuncular kendi istedikleri şarkılardan oluşturdukları self radio ile şehri gezebiliyor. 

 

%80'e varan Steam FPS Festivali oyunlarındaki indirimlerden faydalanmak için Steam Cüzdan Kodu alabilirsiniz.

 

steam-cuzdan-kodu

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku