Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Steam Cüzdan Kodu Kullanırken Alınan Hatalar

Steam kod geçersiz hatası alıyorum ne yapacağım

Steam cüzdan kodu aktif olmuyor

Author : Oyunfor.com
2023-01-20

Steam cüzdan Kodu

 

Oyunfor.com Steam Türkiye bölgesi yetkili satıcısıdır. Web Sitemizde satılan Steam Cüzdan kodları, doğrudan “Steam” tarafından gönderilen Cüzdan kodlarıdır.


Steam cüzdan kodu aktif etme sırasında yaşanan hata, genellikle Steam sunucularının yoğunluğundan kaynaklıdr. Genellikle sorun “Cüzdan Kodu” hatası değil, sunucu yoğunluğundan kaynaklanmaktadır. Aynı kodu 30 dakikalık aranın ardından tekrar aktif etmeyi denerseniz kod başarıyla aktif hale gelecektir. Hatanın devam etmesi durumunda ise Canlı Destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

 

Kod geçersiz hatası alıyorum, ne yapacağım?

Bazen, bazı harflerle bazı rakamlar çok kolay bir biçimde birbirlerine karıştırılabilir. Doğru kodu girdiğinizden emin olmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

  • 0 rakamı yerine Q harfini, D harfini veya O harfini girmeyi deneyin,
  • 1 rakamı yerine I harfini girmeyi deneyin,
  • O harfi yerine 0 rakamını, Q harfini veya D harfini girmeyi deneyin,
  • B harfi yerine 8 rakamı,
  • G harfi yerine 6 rakamı girerek deneyebilirsiniz.

 

Steam cüzdan kodlarının ülke kısıtlaması var mı?

Evet. Her Steam kullanıcısının hesabı, Steam istemcisinde sağ üstte görebileceğiniz bir para birimiyle ilişkilendirmiştir. Steam hesabınızın para biriminden farklı bir para birimine sahip Steam cüzdan kodunu etkinleştirirken bir hatayla karşılaşabilirsiniz.

 

Steam cüzdanıma nasıl bakiye ekleyebilirim?

  • https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode adresine gidin ve giriş yapmadıysanız giriş yapın. Eğer bir Steam hesabınız yoksa bir tane Steam hesabı oluşturmanız gerekiyor.
  • Steam'e giriş yaptıktan sonra Oyunfor'dan satın almış olduğunuz kodu "Steam Cüzdan Kodu" kısmına girin.
  • Kodu aktif etmek için "Devam" butonuna basın.
  • Steam cüzdan kodunun değeri Steam cüzdan bakiyenize eklenecektir. Sayfanın sağ üstünde yer alan profil adınızın hemen yanında mevcut bakiyeniz yazar.

Not: Hesabınızda daha önce hiç Steam cüzdan kodu kullanmadıysanız, doğru para birimini tespit etmek için adresinizi girmeniz istenebilir.

 

steam

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku