Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Spider Man: Miles Morales Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi

Spider Man: Miles Morales Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi

Spider Man: Miles Morales Çıkış Tarihi

Author : Oyunfor.com
2022-10-18

 

 

Spider-Man: Miles Morales Yeni Geliştirmelerle Geliyor

 

spiderman-miles-morales-1

 

 

Spider-Man Remastered'ın ardından, çıkacak olan Spider-Man: Miles Morales için Haziran ayında bir duyuru yapılmıştı ve bir süredir oyunun çıkacağı tarihi merakla bekliyorduk. Geçtiğimiz günlerde, oyunun PC versiyonundaki tüm görsel iyileştirmeleri gösteren havalı yeni bir fragman ve lansman tarihi olan 18 Kasım da dahil olmak üzere ayrıntılar geldi.

 

 

Genç Miles Morales, akıl hocası Peter Parker'ın adımlarını yeni bir Örümcek Adam olarak takip ederken bir yandan da yeni evine uyum sağlamaya çalışıyor. "Ancak düşmanlar  yeni evini yok etmekle tehdit ettiğinde, yeni kahramanımız, büyük güçle birlikte büyük bir sorumluluğun da geldiğini fark ediyor. New York'unun tamamını kurtarmak için Miles, Peter Parker’ın emanetini üstlenmeli ve sahip çıkmalıdır. Yeni Spiderman’imizin bir takım yeni özellikleri de var. Miles Morales partiye,  biyo-elektrikli zehirli patlama saldırıları ve gizli kamuflaj ve kendi patlayıcı güçleriyle katılıyor.

 

 

Yeni Geliştirmeler

 

 

Spider-Man: Miles Morales'in PC versiyonu, ışın izleme desteği, ultra geniş monitörler ve Nvidia'nın DLSS teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi geliştirme içerecek. Fare, klavye ve denetleyiciler için kapsamlı özelleştirme seçenekleri de mevcut. Nvidia GPU'lara sahip olanlar DLSS 2, DLAA ve Reflex'i etkinleştirebilirken, GeForce RTX 40 Serisi GPU sahipleri DLSS 3'ü kullanabilirler.

 

Nixxes Software topluluk yöneticisi Julian Huijbregts bir PlayStation Blog gönderisinde, "Grafik menüsünde, birçok özelleştirilebilir seçenek bulacaksınız" dedi. Bunlara doku kalitesi ve filtreleme, ayrıntı düzeyi, kalabalık ve trafik yoğunluğu, görüş alanı ve diğer birçok seçenek dahil.

 

 

Spider-Man: Miles Morales Sistem Gereksinimleri

 

Minimum Sistem Gereksinimleri

 

  • İşlemci: Intel Core i3-4160 3.6 GHz ya da AMD eşdeğeri
  • RAM: 8 GB
  • Ekran kartı:  NVIDIA GTX 950 ya da AMD Radeon RX 470
  • DirectX Sürüm 12
  • Depolama alanı: 75 GB

 

 

Önerilen Sistem Gereksinimleri

 

  • İşlemci: Intel Core i5-4670 3,4 Ghz ya da AMD Ryzen 5 1600 3,2 Ghz
  • RAM: 8 GB
  • Ekran kartı: NVIDIA GTX 1060 6GB ya da AMD Radeon RX 580 8GB
  • DirectX Sürüm 12
  • Depolama alanı: 75 GB (SSD)

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku