Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Son Zamanların Popüler Oyunu Among Us

Among Us

Popüler Oyun Among Us'u Dilediğiniz Yerden Oynayın

Author : Oyunfor.com
2020-11-14

Among Us Mobile

 

Among Us mobil oyuncular arasında rekor kırıyor!

 

Uzun zaman önce çıkış yapmasına rağmen, keyifli oynanışı ile son zamanlarda tekrar gündeme gelen ve oldukça ilgi gören popüler oyun Among Us, büyük bir kitleye hitap etmeyi başardı. Hem bilgisayarda hem mobilde oynanmasının kolaylığı sayesinde, çok sık oyun oynamayan kişileri bile kendine çekebildi. Impostor ve Crewmate olmak üzere iki takımın galip gelmeye çalıştığı bu strateji oyunu Among Us son dönemlerde rekorlar kırıyor.

 

Amerikan oyun stüdyosu InnerSloth tarafından piyaya sürülen Among Us çok oyunculu oyun olarak 15 Haziran 2018’de yayınlandı. Çıkışının üzerinden 2 yıl sonra Twitch ve Youtube yayıncıları da dahil olmak üzere 2020’nin 3. çeyreğinde popüler hale geldi. Peki Among Us nasıl bir oyun?

 

Son zamanların en çok oynanan popüler oyunu Among Us'da maksimum 10 oyuncuya kadar oynayabilirsiniz

 

Among Us Mobile son dönemde mobil oyuncuların arasında popüler hale gelen 4-10 oyuncuya kadar oynayabileceğiniz uzay gemisinde geçen mürettebat oyunudur. Hareket halindeyken uzay gemisini hazırlayıp verilen görevleri tamamlamanız gerekir. 

 

Among Us, oyuncuların her birinin iki rolden birini üstlendiği; çoğu Crewmate (Mürettebat) ve önceden belirlenmiş bir sayıda Impostor  (Sahtekar) dan,uzay temalı bir ortamda gerçekleşir. Crewmate takımının amacı, Impostorları belirlemek, onları oylayarak ortadan kaldırmak ve harita etrafındaki görevleri tamamlamaktır. Impostor'ların amacı,Crewmate takımını çeşitli yöntemlerle öldürerek ortadan kaldırmaktır. 

 

Among Us Mobile'de uzay gemisinin görevlerini tamamlayıp, gemiyi hazırlamanın hareketleri içerisinde sadece eğlence değil, arkadaşlarınızla birlikte çevrim içi oyun keyfini sürebilirsiniz. Takım halinde yarıştığınız için hangi arkadaşın Sahtekar olduğunu tahmin etmeye çalışmak ve onlara karşı dikkatli olmak sizi oldukça heyecanlı bir maceranın içine sürükleyecektir.  

 

Among Us’u ister bilgisayarınızda isterseniz de mobilde oynayın!

 

Among Us' u bilgisayarınızda oynamak için, Steam üzerinden ₺10,50 gibi bir fiyata satın alabilir ve birbirinden eğlenceli dlc paketlerine de oldukça uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.  Among Us’ı ister mobilde isterseniz de steam üzerinden bilgisayarınızdan oynayarak bu sahtekarlık oyununun kazananı olabilirsiniz.

 

Among Us Mobile Android ve IOS bakiyelerini incelemek için tıklayın!  

  • Yorumlar (2)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
2
T.OZGUR
25.01.2021
25/01/2021

Harika Değerlendirme

5 5
AmongUs
16.11.2020
16/11/2020

Harika Bir Oyun Ve Harika Bir Değerlendirme.

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku