Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Silent Hill 2 Remake, Townfall ve Ascension Duyuruldu

Silent Hill 2 Remake

Silent Hill Ascension Townfall

Author : Oyunfor.com
2022-10-20

Konami'den Uzun Yıllardır Beklenen Silent Hill Serisi Hakkında Açıklamar Geldi

 

 

silent-hill-remake

 

 

Konami, üç yeni Silent Hill oyununun yanı sıra Christophe Gans'ın Return To Silent Hill adlı yeni filmini resmen duyurdu. Ayrıca Konami, Silent Hill 2 remake yaptıklarını nihayet resmen duyurdu. Fakat söylentilerde geçtiği gibi, bölümler halinde yayınlanacağına dair resmi bir açıklama yok. Fragmanda oyunun çok az bir kısmı gösterildi, Resident Evil tarzı bir omuz üstü kamera görüntüsüne sahip olacağı ve PlayStation 5 konsoluna özel olduğu da doğrulandı.

 

Silent Hill 2 Remake

 

Bloober Team’in, özellikle The Medium göz önüne alındığında remake için doğru adres olup olmadığı tartışılırken, serinin hayranlarının meraklı bekleyişi günden güne artıyor. Remake’in yanında 3 farklı oyun daha var;

 

 

Silent Hill Townfall 

  • Silent Hill dünyasında geçen yepyeni bir oyun. Annapurna tarafından yayınlanıyor Stories Untold ve Observation'ın yapımcısı İngiliz ekibi No Code tarafından geliştiriliyor.

 

Silent Hill F

  • 1960 yıllarında Japonya’da geçeceği söylenen Silent Hill f, Higurashi ve Umineko serilerinin yazarı Ryukishi07 tarafından hazırlanıyor.

 

Silent Hill Ascension 

  • Bunun bir tür hibrit video oyunu olacağını tahmin edebiliyoruz. Gerçek zamanlı interaktif bir dizi ve aynı zamanda senaryoya müdahale edebildiğimiz bir video oyun. Yeni bir Silent Hill türü olarak tanımlanan Silent Hill: Ascension, Genvid, Bad Robot ve Dead By Daylight geliştiricileri Behavior Interactive tarafından geliştiriliyor.

 

 

 

 

Yeni Silent Hill Hakkında Film Geliyor

 

Yeni Silent Hill oyunlarının yanı sıra, yeni filmi Return to Silent Hill ile yeniden ortaya çıkmaya hazırlanıyor. Bu film ile Silent Hill 15 yıl aradan sonra ekranlara dönmüş olacak. Daha önce yönetmen Cristophe Gans'tan yeni bir film için bazı açıklamalar duymuştuk, ancak bu ilk resmi onay oldu. Yeni film Silent Hill 2'nin hikayesine dayanacak ve daha çok psikolojik korku türünde olacak. Hadida, planın "Modern ama aynı zamanda video oyununa da çok uygun hale getirmek" olduğunu ve tanıdık canavarları (ikonik Piramit Kafa dahil) içereceğini ve yeni sürüm için güncellendiğini söyledi.

 

Daha önce Gans, filmin 2023 yılı içerisinde mümkün olan en kısa sürede geleceğini belirtmiş ve bir devam filminden ziyade, yeni ve farklı bir tarzın olacağını söylemişti. Yeni Silent Hill filminin senaryosu önceki iki filmden tamamen bağımsız ve Silent Hill'in çizgisi üzerinde ilerleyecek.

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku