Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Risk of Rain 2’ye büyük güncelleme!

Risk of Rain 2

Risk of Rain 2 güncellemesi

Author : Oyunfor.com
2020-04-03

risk-of-rain-2-1067x460

 

Gezegenler arası geçiş yaparak kilitleri açtığınız, bölüm sonu canavarları stratejik hamleler yaparak ilerlediğiniz, roguelike oyun olan tps türündeki Risk of Rain 2’ye PC’deki 4. büyük içerik güncellemesi geldi.

 

Geçtiğimiz sene 28 Mart’ta piyasa sürülen oyun bu yıl da 31 Mart’ta PC platformuna gelen güncellemesiyle çok fazla yenilik ile karşımızda! Konsol güncellemesi ile ilgili kesin bir tarih henüz belli olmasa da gelen tüm yeniliklerin de önümüzdeki günlerde konsolda çıkması bekleniyor.

 

Bu büyük güncellemenin ana içerikte eklenen sistemleri, oyun içi gizemli eserleri kapsadığını söylemek mümkün. Yenilenen içeriğiyle 16 güçlü ve gizemli eser kilitlerini sunan sırlarla dolu Risk of Rain 2’de; Artefaktların tüm oyunculara tekrar oynanabilirlik açısından büyük bir özellik ekip tarafından bu içerikle getiriliyor.

 

Tüm bunlar dışında yeni sahne, ürünler, ekipmanlar, dış görünüm, canavarlar, müzik, zorluk görevleri, oynanış değişiklikleri ve kullanıcı arayüzüne gelen değişiklikler de yenilenmeden ziyade bambaşka bir oyun sunuyor. Kullanıcılar için bazı oynanış değişiklikleri de Risk of Rain 2’nin bu büyük güncellemesinde görebilirsiniz.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku