Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Resident Evil 3 Remake Ön Siparişe açıldı!

Resident Evil 3 Remake

Resident Evil 3 Remake Ön Sipariş

Author : Oyunfor.com
2019-12-18

Resident Evil 3 Remake

 

Resident Evil,Japonya'da kullanılan ismiyle Biohazard, Shinji Mikami ile Tokuro Fujiwara tarafından yaratılmış ve video oyunu Resident Evil ilk olarak 1996 yılında çıkmıştır. Korku ve aksiyonun birbirini kovaladığı oyunda bir virüs yüzünden insanlar tek tek zombiye dönüşmeye başlıyor. Oyun korku türünü hayatta kalma iç güdüsü ile harmanlamış bir yapımdır. Hayatta kalmak için kaçabilir ya da elinizde bir silah varsa onu kullanabilirsiniz. Ama unutmayın techizat kısıtlı.

 

Capcom'un yıllardır peşin sıra gelen Resident Evil serisinin en son oyunu Resident Evil 2 Remake versiyonu çıkmış ve büyük bir sükse yaratmıştı. Oyunun hikayesi geliştirilmiş ve grafikleri günümüze uyarlanmıştı. Capcom bu kez hem de çok uzak bir tarih vermeden yeni oyunu açıkladı. Steam'de ön siparişe açılan oyun fanlarını sevindirdi. Resident Evil 3 Remake adında yeniden yapım olacak bu oyunda eski hikayeyi günümüz grafikleriyle görme şansını bulacağız.

 

Hikayede Jill Valentine, malum Umbrella şirketinin yaptığı vahşete tanık olan Racoon City'deki son kişilerden biri. Umbrella şirketi Jill'i durdurmak için arkasından gizli silahı olan Nemesis'i gönderiyor. Nemesis T Virüsü ile geliştirilen mutasyona uğratılmış biri. Son olarak, Resident Evil Resistance adı ile yeni bir 1'e karşı 4 çevrimiçi çok oyunculu modu da oynayabileceksiniz.

 

Resident Evil Resistance

 

Resident Evil 3 Remake'in ipuçları aslında çok önceden verilmişti. Capcom remake oyunlarının yapımlarının devam etmesini Resident Evil 2 Remake'in satışlarına bağlı olduğunu söylemişti. Yani böyle giderse daha bir çok eski Resident Evil oyununun Remake versiyonunu görebileceğiz. Resident Evil 3 Remake'in çıkış tarihi 3 Nisan 2020 yani sadece bir yıl ara ile iki tane Resident Evil oyunun çıkışına şahit olacağız. Bu bir çok oyuncu için heyecan verici bir gelişme. Özellikle serinin fanları şimdiden gün saymaya başladı bile. 

 

Resident Evil 3 Remake ön sipariş vermek için tıklayın.

 

Minimum Sistem Gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşletim Sistemi: WINDOWS® 7, 8.1, 10 (64-BIT)
İşlemci: Intel® Core™ i5-4460 ya da AMD FX™- 6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 760 ya da AMD Radeon™ R7 260x with 2GB Video RAM
DirectX: Sürüm 11

 

Önerilen Sistem gereksinimleri

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: WINDOWS 10 (64-BIT)
İşlemci: Intel Core i7-3770 4-Core 3.4GHz / AMD FX-9590
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 4GB veya NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX: Sürüm 11

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku