Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Rainbow Six Extraction Oyunfor'da!

Rainbow Six Extraction

Rainbow Six Extraction Oynanış ve İlerleme

Author : Oyunfor.com
2023-01-21

Karşınızda Ubisoft'un En Güzel Oyunlardan Biri: Tom Clancys Rainbow Six Extraction

 

rainbow-wix-extraction-1

 

 

Rainbow Six Extraction özünde, FPS becerilerine göre taktiksel oyunun daha ağır bastığı harika bir oyun. Oyun sizi sürekli, Archaean türleri ile nasıl karşılaşacağınız konusunda stratejik düşünmeye zorluyor. Oyuncuların, tüm istilaları engellemek için bir çok hedefleri tamamlaması gerekiyor ve bu görevleri başarıyla tamamlayabilmek için geniş bir operatör, cephanelik ve geliştirme seçeneği mevcut. Dünyayı mahveden tehdide ilişkin veriler toplamak için teknolojinizi ve becerilerinizi kullanmalısınız. Genel olarak Rainbow Six Extraction, yüksek eğlence faktörü öne çıkıyor. Cephanelik alışılagelmiş silah çeşitliliğinden farklı ve görevlerde başarıya ulaştıkça geliştirilebiliyor. Rainbow Six Extraction’ın, Ubisoft’un en güzel oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

Rainbow Six Extraction, özellikle yeni başlayanlar için oldukça zorlayıcı bir oyun. Örneğin ilk yardım kiti bulsanız bile sağlığınız yenilenmiyor. Bu kitler geçici olarak iş görse de uzun vadede sağlığınızı düzeltme konusunda işe yaramıyorlar. Bu da sizi çıkarma bölgesine götürmek için yeterli olmuyor. Yani düşük sağlık seviyesiyle göreve çıkmaktan kaçınmanız gerekiyor çünkü operatörleriniz tam iyileşmeden yeni görevlere çıkarsanız ve hareket halinde ölürseniz, operatörünüz koruyucu bir köpükle kaplanıyor ve kazanılan XP’leri korumak için koruma altına alınmış karakteri çıkarma noktasına götürmeniz gerekiyor. Kurtarma göreviniz başarılı olursa, kayıp operatör kısa bir rehabilitasyon dönemi için üsse geri dönüyor. Daha fazla görev tamamlamak, operatörlerinizin sağlığını yavaş yavaş geri getirecek ve daha zor görevlerde daha büyük bir başarı elde etmek, sağlıklarını orantılı olarak artıracaktır. Bunların yanında her şey yolunda giderse (görevler başarılı olursa) en son oynadığınız karakter, önceki görevinizin sonunda sahip oldukları sağlıkla listenize geri dönecek ve bu da birden fazla operatörü aynı anda geliştirmenizi sağlayacak. 

 

rainbow-six-extraction-gameplay

 

 

Rainbow Six Extraction Oynanış ve İlerleme

 

Rainbow Six Extraction'da baskınlar düzenledikçe ve görevleri tamamladıkça kazanılan puanlar ek bölgelerin, modların, özelleştirme öğelerinin, operatör setlerinin, yeni ekipmanların kilidini açmak için kullanılıyor. İlerleme, öldürdüğünüz düşman sayısıyla değil, New York ve San Francisco gibi metropoller ve diğer eyaletler dahil, görevler tamamlayarak ölçülüyor. Daha  hızlı ilerlemek için sunulan alt görevler de mevcut. Bu görevleri tamamlamak, yeni günlük girişlerin ve özelleştirme öğelerinin kilidini açmayı da sağlıyor. Diğer ilerleme ise operatörler için. Geliştirmeler karakterlerin daha güçlü, daha hızlı ve daha dayanıklı olmasını sağlayan, yeni silahlar ve pasif güçlendirmeleri içeriyor.

 

 

Rainbow Six Extraction Operatörler

 

Oyunda Rainbow Six: Siege ile tanıdığımız 18 operatör mevcut. Oyundaki operatörler geliştirilebiliyor. Bir çoğu pasif olmak üzere, oynadıkça bir takım yeni özellikler kazanıyorlar. Bazıları hareket hızını artırma veya dayanıklılık seviyesini yükseltme gibi özelliklerin yanında bir çok özellik mevcut ve oyunda ilerledikçe oldukça önemli bir hale geliyorlar. Bunun yanında aynı operatörlerin sürekli oynanıp dengesiz bir güç artışının önüne geçmek için de oldukça güzel bir yol izleniyor. Operatörünüzün durumuna bağlı olarak Prothean’lardan ciddi damage’ler alıyorsunuz ve alınan hasarlar belli bir seviyenin üzerine çıkarsa operatör yaralı oluyor ve görevler tamamlanıp sağlık puanı kazanmadan tekrar kullanılamıyor. Bu mekanik sayesinde kadro derinliğini de artıyor. Operatörünüzün fazla hasar aldığı ve yaralandığı seneryoda, karakter bir koruyucu tabakayla kaplanıp korumaya alınıyor. Oyun ilerledikçe operatörünüzü kurtarmaya yönelik son derece keyifli görevler de açılıyor.

 

 

Buddy Pass ve Microsoft Game Pass

 

Tek başınıza oynayabilir ya da Buddy Pass ile iki arkadaşınıza 2 haftalık erişim sağlayarak ekibinizi kurabilirsiniz. Tom Clancy's Rainbow Six Extraction’un Microsoft Game Pass ile hem PC hem de konsollara gelmesi, üstüne cross platform desteği de sunması ile oyuncu sayısında artış sağlıyor ve çapraz platform desteği de takım kurma konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

 

 

rainbow-six-extraction-bar

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı! Mayıs ayına girmemize günler kala Playstation Store, oyuncu dünyasına seslendiği "Oyun dolu bir Mayıs olsun!" notuyla mayıs tasarrufları kapsamındaki %75'e varan indirimlerini başlattı. Mayıs Tasarrufları'nın son günü 9 Mayıs 2024 olarak duy.. Devamını Oku