Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG Mobile Yeni Haritası Livik!

pubg mobile yeni haritası livik

pubg mobile

Author : Oyunfor.com
2020-07-08

PUBG Mobile

 

Büyüleci Livik!



PUBG Mobile 7 Temmuz’da 0.19.0 güncellemesi ile gelen yeni haritası Livik’e kavuştu Büyüleyici manzaralar sunan Livik haritasında 52 oyuncu ve 15 dakikalık maç süreleriyle hızlı ve heyecanlı karşılaşmalar yaşayacaksınız. Bu İskandinav tarzı haritada en iyi olan kazanır!



Beta aşamasında olan PUBG Mobile’ın yeni haritası Livik, geliştirilmeye ve oyun içi ayarlamalarında iyileştirilmeler yapılmaya devam edecek haliyle yayınlandı. Bu da demek oluyor ki önümüzdeki günlerde haritada yeni ve sürpriz eklemeler bizi bekliyor olacak.



13 Temmuz’a kadar oyunu güncelleyenler 2.888 BP, AG X 100 ve Kabus Kaskı alıyor. Güncellemenin boyutu Android için 1.84 GB, IOS cihazlar için ise 2.13 GB depolama alanı gerektiriyor. 14 Temmuz’da Royale Pass Sezon 14 geliyor.



Livik Haritasına Özel Eklenenler



  • Ateşli silahlar SMG:90

  • Nişancı Tüfeği: Mk 12

  • Yeni Araç: Monster Truck



Livik Süper Ateşli Silah Eğitimi



Etkinlik başladığında, Livik’te özel bir silah içeren Deneysel Deneme kasaları yer alacak. Deneysel Deneme Silahlarının normal silahlara göre daha iyi istatistiklere sahiptir. Savaştan ayrıldıktan sonra Deney ve Deneme silahınızla ateş ve isabet istatistiklerinizi görüntüleyebilirsiniz. Livik süper ateşli silah eğitimi güncellemenin devamı olan günlerde yayınlanacaktır.

 


PUBG Mobile Livik

 

 

Spark the Flame Mod



Klasik Moddaki Erangel ve Miramar haritalarında mevcut olacak. Oyuncular bu haritaları seçtikten sonra bu modda oyuna girebilecekler. Tamamen yeni temalar, daha iyi seviye ödülleri, yeni ve çok formlu kıyafetler Spark the Flame’de yer alıyor.



The Ancient Secret Mod



Erangel ve Miramar üzerinde etkili olacak. Oyuncular mod seçimi ekranındaki ayarlar aracılığıyla katılabilecekler. The Ancient Secret mod güncellemeyi takip eden günlerde geliyor.



Yeni sezona hazırlanma etkinliği



13. sezonun sonunda kısa süre için sezona hazırlık etkinliği geliyor. Oyuncular klasik modda 4 oyunculu takımlarda savaşacak ve 14. sezon güncellemesinden sonra bu galibiyetleri puanlara dönüştürebilecekler.

 

 

PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesinin getirdiği değişiklikler ve yenilikler sadece Livik haritasıyla sınırlı değil!



Yeni arena oyunu ve eki, arena ateşli silah hasar azaltma ayarı, temel savaş, alım iyileştirmeleri, savaş operasyonu ayarları, uzun süreli isabet efektleri, paraşütçü göstergesi ekranının geliştirilmesi, ayar iyileştirmeleri, tezahürat parkında yeni cheer park ve hızlı çizim özellikleri, ateşli silahlara özel yeni hızlı çizimler, Elite Challenge turları, yeni kabarcık ifadeleri, ses iyileştirmeleri, yeni takım lobi özellikleri, ekip oluşturma platformu, silah arkadaşları, yeni ace rozeti özellikleri, klanların sınıflandırılması, indirme, guncraft, kupon ve radyo geliştirmeleri gibi bir çok özellik de 0.19.0 güncellemesi ile PUBG Mobile oyuncularını bekliyor.



14 Temmuz’da başlayacak olan Royale Pass Sezon 14 sezona herkesten önce hazır ol! 13 Temmuz’a kadar güncellemelerini tamamla! Yeni sezona hazırlık etkinliğini kaçırma!



PUBG Mobile UC satın almak için buraya tıklayın!

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Önümüzdeki uzun bayram tatilinin keyfine sonuna kadar varabilmeniz için Oyunfor, son dönemde çıkan en iddialı Steam oyunlarını sizler için derledi.   Dragon’s Dogma 2 (Capcom)   Şu sıralar hem PC’de, hem de konsollarda büyük ilgi gören bu fantastik temalı oyunda oyuncular yarattıkla.. Devamını Oku