Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG Mobile Royale Pass 17 Başladı

PUBG Mobile

Pubg Mobile Royale Pass 17 Başladı

Author : Oyunfor.com
2021-01-19

PUBG Mobile

 

PUBG Mobile Royale Pass 17: Runic Power

 

Pubg Mobile Yeni Sezonu Başladı!

19 Ocak-21 Mart tarihleri arasında Runic Power temalı Royale Pass 17 oyuncuları bekliyor. Bu sezonun temasında Runik Güçler yer alıyor. Rune enerjisi PUBG Mobile ile birleşti ve bilinmeyen bu güçleri en etkili şekilde kullanmak için size düşen kendinize en uygun gücü seçmek! 

 

Başka bir dünyadan gelenler yanlarında özel güç getirdi. Size uygun gücü seçin. Rune parçalarını toplayın ve savaş alanında son kalan olmak için bu güçleri  kullanın!

 

3 Rune enerji türüründen Alev, Arktik ve ya Rüzgar Rune enerjisinden birinii Spawn Adası’nda seçebilirsiniz. Maçlarda da Rune enerjisi elde edebilirsiniz.

 

Rune Yetenekleri

 

*Alev Rune

Beceri-  Yavaşça ileriye doğru yuvarlanıp dokunduğu düşman oyunculara yanık hasarı veren bir alev çarkı çağırır.
Yetenek- Cephanenize kısa süreliğine yakma efekti ekler.

 

*Arktik Rune 

Beceri- Bir buz duvarı çağırır. Buz duvarının her bir bloğu ayrı ayrı yok edilebilir. Buz duvarı göründüğünde, oyuncuları ve araçları doğrudan üstlerinde kaldıracak. 
Yetenek- Kısa süreliğine donma etkisi ekler. Dondurma, iyileşmenin etkinliğini azaltır. 

 

*Rüzgar Rune

Beceri-   Kalkanın dışından atılan mermilerin hasarını azaltan yarı şeffaf bir rüzgar kalkanı çağırır.
Yetenek- Hareketinizi ve yeniden yükselme hızınızı artırır.

 


RUNIC POWER Temalı Arayüz ve Ödüller 

 

Yükseltilmiş rütbe ödülleri elde etmek için Kader Çarkını Döndürün!


60. seviyedeki Şaşaalı Şafak ve Ölümcül Orak arasından seçim yapın ve görkemli Koruyucu Zırh Seti ile yeni temalı UZI ve M16A4'ü almak için 100. kademeye ulaşın!

 

    1. Puan ödüllerini artırırken zorluk seviyesini düşürmek için RP görevleri elden geçirildi! Sezon maç süresi ödülleri eklendi. Puan ödülleri toplamak için maç süresini biriktirin. Haftalık Etkinlik ilerlemesine RP puanı ödülleri eklendi. Aktivite biriktirmek ve puan ödülleri toplamak için görevleri tamamlayın.

    2. RP Etkinlik Paketi etkinliği: RP'nizi hızlı bir şekilde sıralamak için Etkinlik Paketleri satın alın ve hepsini UC iadelerine dönüştürmek için Görev Etkinlik Puanları toplayın. Hemen eşdeğer RP Puanları ve ekstra sandık kuponları almak için RP Etkinlik Paketini satın alın. Ayrıca, Görev Etkinlik Puanı indirimini etkinleştireceksiniz ve topladığınız Görev Etkinlik Puanları UC iadelerine dönüştürülebilir.

    3. Macera etkinliği, RUNIC POWER temasıyla geri döndü: RP'ye özel etkinlik sekmesine gidin ve eşi benzeri olmayan bir maceraya çıkmak için Metro Rozetleri edinin. Keşfederken ve ücretsiz olarak veya bir satın alma işlemi yaptıktan sonra ilerlemeyi seçerken hikayenin kilidini açın. 2 setten birini, özel araçları ve diğer büyük ödülleri almak için özel malzemeleri toplayın.

    4. UC ve AG arasındaki seçim iyileştirildi: Artık bunu yalnızca sezon başına bir kez seçmeniz gerekiyor ve istediğiniz zaman fikrinizi değiştirebilirsiniz. Daha düşük kademelerde verilen miktarı artırmak için para biriminin oyunculara kademe ödülleri yoluyla iade edilme hızı ayarlandı.

 

PUBG Mobile Runic Power

 

Runic Güç Teması

 

1- Rune’ler Cheer Park’ta ortaya çıktı ve onlarla birlikte büyülü bir güç getirdi. Oyuncular bir Rune’den ücretsiz ödüller toplamak için Cheer Park’ta günde bir kez Rune enerjisini hissedebilirler. 

2-Ödülü aldıktan sonra oyuncular diğer oyuncuları aramak ve onlarla eşleşmek için Rune gücünü kullanabilir. Oyuncular daha sonra gün boyunca Rune arkadaşları olabilir. Sadece bir günlüğüne Rune arkadaşı olabilirsiniz ve günde bir kez başka bir oyuncuyla yeniden karşılaşabilirsiniz. 

3- Oyuncular harika ödüller toplamak için Cheer Park’ta Rune arkadaşları ile belirli rune görevlerini tamamlayabilirler. 

4-Bu tema mevcut olduğunda, Cheer Park Adası’na giden bir iskele görünecektir. Orada sizi bekleyen dev bir tavşan bebeği bulacaksınız.

5-Oyuncular 14 Şubat Sevgililer Günü notlarını herkesin görmesi için havada yansıtabilir! Projeksiyonun üzerinde gönderen ve alıcıların isimleri olacaktır.

 

Güç Zırhı Modu 5 Şubat’ta Evoground’da Başlıyor!

 

Livik’te yeni yüksek teknoloji Güç Zırhı oluşturuldu. Kendi Güç Zırhı setinizi oluşturmak için Nano Kristalleri ve bir Zırh taslağını Matrix Base’e getirmelisiniz. Bir maç sırasında kendinizi veya takım arkadaşlarınızı yeniden diriltmek için 2 ek şansınız olacak. Matrix Etkinlikleri de her maçta katılmanız için mevcut olacak.

 

Takım arkadaşları araştırma istasyonlarında yeniden doğabilir. Tüm oyuncular iki kez yeniden doğabilir. Bir maç sırasında kendinizi veya takım arkadaşlarınızı yeniden diriltmeyi seçebilirsiniz. Oyuncular temel ekipmanla yeniden doğarlar. 

 

Güç Zırhı 

*Power Armor Chest Piece: Göğüs hasarını azaltır ve sırt çantası kapasitesini artırır.
*Power Armor Arm Piece:    Kol hasarını azaltır ve yakın dövüş hasarını artırır.
*Power Armor Leg Piece:    Bacak hasarını ve düşme hasarını azaltır. Hızlı atılma yeteneği verir. 
*Tam Güç Zırhı setini birleştirmek, nihai silahı olan Ejderhanın Nefes Bombasını açar.

 

Matrix 

*Matrix 1: Geliştirilmiş bölgesel tedarik çıkışı
*Matrix 2: Çoklu Matrix airdropları ve her airdropta önemli ölçüde artan sarf malzemeleri.
*Matrix 3: Araştırma İstasyonlarındaki Yaşam Dedektörleri etkinleştirilir ve etraftaki oyuncuları tespit etmek için kullanılabilir.

 

*Dream Team Theme 9 Şubat- 7 Mart
*Abonelik Festivali ise 27 Ocak tarihine kadar devam edecektir.

 

PUBG Mobile UC satın almak için buraya tıklayın!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku