Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG Mobile artık 2 yaşında

PUBG Mobile

PUG Mobile Güncellemesi

Author : Oyunfor.com
2020-03-06

PUBG Mobile

 

PUBG Mobile 0.17.0 güncellemesi sonunda geldi. Şubat ayında gelmesi planlanan güncelleme, Corona virüsü nedeniyle kesin tarih verilmeksizin Mart ayına ertelenmişti. Gelen bu güncelleme PUBG Mobile 2. yılı kutlamalarını da beraberinde getirdi.

 

Güncellemenin getirdiği yenilikler ve modları

 

  • 2. Yıl Dönümü: Klasik Erangel’de Eğlence Parkı Modu-12 Mart

  • Sezon 12. bölüm Royale Pass12 - 9 Mart

  • Arktik Mod: Yepyeni hayatta kalma deneyimi-

  • Yeni Airdrop Silahı: DBS Av Tüfeği

  • Yeni Arcade Modu: Hardcore Modunun Dönüşü

  • Ölüm Tekrar

  • Renk Körü Modu

 

6 Mart’a kadar PUBG 0.17.0 güncellemesini gerçekleştirenler 50 Gümüş, 2.888 BP, 3 Gün Yıldönümü Pan Skin’ini kazandı. Klasik Modda Erangel eşleştirme sırasında Eğlence Parkı Modu’na girilebilmektedir. Eğlence Parkları modunda; eski okul eğlence parkları; Klasik Erangel haritasında üç yerde rastgele görünecek. Arcade Makineleri, Etkileşimli Arcade Makineleri, jetonlarla etkinleştirilebilen eğlence parklarına ve büyük kasabalara yerleştirilecektir. Oyunlar ve aktiviteler ise, Av Oyunu, Uzay Savaşı, Kutuda Neler Var, Atış Poligonu, Trambolin ve Ters Bungee. Ters Bungee ve Wingsuit, Eğlence parklarının ortasında yüksek katlı Ters Bungee makineleri görünecektir. Oyuncuların paraşütlerini kullanmak ve tekrar süzmek için havaya fırlatılabilirler.

 

Yeni AirDrop Silahı:DBS Av Tüfeği

 

  • DBS, sadece AirDrops ile elde edilebilen çift namlulu bir av tüfeği.

  • DBS, her rafta 2 atış yapabilen 14 Gauge 12 Gauge cephane içeren bir dahili dergiye sahiptir.

  • DBS, Holografik Görüş, Kırmızı Nokta Görüşü ve 2x-6x Kapsamı ile donatılabilir.

 

Bağımsız Takım Arkadaşı Ses Seviyesi Kontrolü

 

Artık savaşta tek bir takım arkadaşının ses seviyesini ayarlamayı destekliyor. Oyuncular sesi takım arkadaşlarının seslerine göre ayarlayabilirler.

 

Evrensel İşaret

 

Oyuncuların yerleri, malzemeleri, araçları, ölüm kasalarını, ve kapı işaretlemesine izin veren Evrensel İşaretler eklendi. İşaretlerken, ilgili nesneler farklı nesnelere göre görüntülenir. Oyuncular hızlı iletişim için takım arkadaşlarının işaretlerini işaretleyebilir ve yanıtlayabilir. Tercih edilen ayarları, Ayarlar kısmından yapılandırılabilir.

 

Ölüm Tekrar

 

Oyuncuların nasıl elimine edildiklerini izlemelerini sağlayan Death Replay eklendi. Oyuncular ölümünden önce belirli bir süre için saldırganın bakış açısından izleyebilirler.

 

Renk Körü Modu

Zehir, Duman ve Yardımcı Hatlar gibi oyun içi göstergeler için daha fazla renk seçeneği sunan Grafik Ayarlarına Renk Körü Modu eklendi.

 

Yeni Arcade Mode İçeriği

 

Hardcore Moduna dönüş, bu mod Arcade modu seçim ekranında seçilebilir. Bu modda ses sistemi yoktur. Kapıları açma ve kapama gibi manuel işlemlerin yapılması gerekir. Hepsi oyunculara daha gerçekçi bir atış ve hayatta kalma deneyimi yaşatmak için tasarlanmıştır.

 

Yeni EvoGround İçeriği; Arktik Mod

 

Klasik Mod oyununa dayanarak Vikendi’de periyodik olarak kutup fırtınaları ortaya çıkıyor. Oyuncuların vücut sıcaklıklarını çeşitli yollarla tutmaları gerekir. Çünkü vücut ısıları düşük olduğunda sağlıkları da sürekli azalacaktır.

 

EvoGround Oyun Ayarları

 

Şafak Kalan Hayatta Kal ve RageGear- Güncellemeden sonra daha fazla ayarlama için PickUp kaldırılacak. Lütfen gelecekteki sürüm tarihleri için güncelleme notlarına dikkat edin.

 

Takım Ölüm Maçı-Kamera Geliştirmeleri

 

Gerçekliği artırmak için Team Deathmatch FPP modunda bazı durumlarda kamera titremesi ve konum ayarlaması iyileştirmeler yapılmıştır.

 

PUBG Mobile

 

PUBG Mobile 2. Yılı Kutlama Etkinliği

 

12 Mart’tan itibaren geçerli olan Yıl Dönümü Kutlamaları sırasında sunucudaki tüm oyuncular etkinlik hedeflerine ulaşmak ve ödül kazanmak için birlikte çalışırlar. Sizlerde bu özel etkinliklerde satın alacağınız PUBG Mobile UC leri katlayabilir, oyun içerisinde indirimli skin ve öğelerden elde edebilirsiniz.

Bireysel etkinlikler oyuncuların ilgili görevleri tamamladıktan sonra ödül talep etmelerini sağlar.

Oyunculara puan sıralamasına karşılık gelen çeşitli ödüller kazandıran etkinlik sıralamaları şöyledir:

 

Yıl Dönümü Kutlamaları Başarıları

 

  • Yıl Dönümü Pastası koleksiyonu başarısı geri döndü

  • 2. yıl yeni mini oyun başarısı

  • Yıl dönümü giriş özel başarısı

 

2. Yıl Dönümü Etkinlikleri Programı;

 

  • 2.Yıl Dönümü Çağrısı

 

Etkinlik Süresi: 6-22 Mart tarihleri arasında yapılacak olup, arkadaşlarınızı oyuna çağırarak kalıcı bir Neon Punk Eşofman Seti kazanabilir ve arkadaşların da görevleri tamamlayarak; İngiliz Polisi Seti, Çılgın Sürücü Seti ya da Domuzcuk Setleri’nden birini kazanabilir

 

  • Yıl Dönümü Alışveriş Bonusu

 

13-19 Mart arası herhangi bir miktarda PUBG Mobile UC satın alarak Gümüş, süreli yıl dönümü temaları ve UC paketleri gibi bonuslar kazanabilirsiniz. 3600 UC değerine kadar UC paketleri kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

 

  • Karnaval Paketleri

 

13-19 Mart her gün 2 adet hediye paketi satın alabilir ve toplam satın alan oyuncu sayısına gre ödül kademeleri belirlenir. Bir gün içinde toplam satın alma sayısı belirli aşamalara ulaştığında, bir hediye paketi satın alan tüm oyuncular ödül kazanır. Bu durum her gün sıfırlanır.

 

 

  • 2.Yıl Dönümü Kampanyası

 

20-24 Mart arası sürecek kampanyada %30 ile %70 arasında yüksek bir indirim ile süreli öğeler yer alıyor. PUBG Mobile UC satın alıp siz de bu büyük indirimden yararlanabilirsiniz.

 

 

  • 2. Yıl Dönümü Toplam Giriş

 

12-31 Mart arası etkinlik süresince toplam 8 gün giriş yaparak, 2. yıl dönümüne özel bir Çerçeve, yeni bir lobi arka planı ve daha fazla ödül kazanabilirsiniz.

 

PUBG Mobile UC paketlerini incelemek ve satın almak için buraya tıklayın!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku