Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Pubg Mobile 2.4 Güncellemesi Harika Yeniliklerle Geliyor

Pubg Mobile 2.4 Güncellemesi

Author : Oyunfor.com
2023-01-06

Pubg Mobile 2.4 güncellemesi yeni tema, harita, araçlar ve çok daha fazlasıyla başlıyor...

 

 

pubg-mobile-2-4-guncelleme

 

 

Pubg Mobile 2.4 Güncellemesi

 

PUBG MOBILE, dövüş sanatları ustası Bruce Lee ile 2.4 Savaş Sanatları Hesaplaşması sürümünde iş birliği yapıyor. Bu işbirliği, dövüş sanatlarını kutlamak için yeni oyun içi kıyafetler, yeni beceriler, yeni ateşli silahlar ve araçlar getirecek.

 

PUBG MOBILE sürüm 2.4, 6 Ocak 2023'te bir dizi kıyafet, beceri, silah ve araç iyileştirmesi güncellemesi ile geliyor. 2.4 güncellemesinin öne çıkan özelliği, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların uzak doğu dövüş sanatlarının ihtişamını birlikte deneyimleme şansına sahip olacağı Savaş Sanatları temalı mod oluyor. Bunun dışında Ön Cephe Modu da 2.4 sürümünde geri dönüyor.

 

 

Martial Showdown Geleneksel Çin Eşyalarını Tanıtıyor

 

Çin Ay Yeni Yılı yaklaşırken PUBG MOBILE, yeni Dövüş Sanatları temalı modu için ünlü dövüş sanatları ustası Bruce Lee ile iş birliği yapıyor. Martial Showdown'da oyuncular, Erangel ve Livik'teki sınırlı süreli dövüş sanatlarıyla ilgili öğeler, etkinlikler ve temalı alanlar aracılığıyla geleneksel Çin kültürünü deneyimleyecekler. Yeni Dövüş Sanatları Arenalarında, Dans Eden Aslan aracı, bir arkadaşınızla savaş alanında ilerlemenin mükemmel bir yolu. Bu eşya sırt çantalarında saklanarak oyuncuların hızla zıplamalarına ve hızla ilerlemelerine olanak tanıyor. Bir patlayan ok ve Grappling Hook (Kanca) dahil olmak üzere yeni öğeler geliyor.

 

 

PUBG MOBILE ve Bruce Lee İşbirliği 10 Ocak'ta Başlıyor

 

PUBG MOBILE ve uluslararası dövüş sanatları ustası Bruce Lee arasındaki iş birliği etkinliği 10 Ocak'ta gerçekleşecek. Oyuncular, Bruce Lee Kung Fu Soul Set, Melee Expert Set ve Mr. Kung Fu Set dahil olmak üzere Bruce Lee'nin farklı ikonik görünümlerine ulaşabilecekler. Ayrıca bazı Bruce Lee temalı emote, araçlar için kozmetik görünümler, paraşütler ve daha fazlasına erişim sağlayabilecekler. 10 Ocak'tan 26 Ocak'a kadar oyuncular özel ödüller almak için Dreamrealm Apprentice etkinliğine katılabilir.

 

 

Ön Cephe Modu Daha Fazla Güncellemeyle Geri Dönüyor

 

Ön Cephe, PUBG MOBILE 2.4 ile geri dönüyor! Daha öncelerde bu modu kaçıran oyuncular için heyecan verici bir haber. Yeni Ön Cephe Modunda, daha fazla stratejik derinlik için iki beceri eklendi. Player Launcher sizi saniyeler içinde belirlediğiniz yöne fırlatabilir. Ve Taktik Kamuflaj, diğer oyuncular tarafından görünmeden ilerlemenize ve saklanmanıza olanak sağlıyor.

 

 

Araç İyileştirmeleri

 

Miramar, Livik ve Erangel'de oyuncuların takım arkadaşlarıyla bisiklet sürmesine olanak tanıyan yeni bir 2 Koltuklu Bisiklet mevcut. Ayrıca ATV araçlarıda oyuna yeniden dahil oldu.

 

 

Yenilenen Metro Royale Modunda Yeni Harita Sisli Liman

 

Yeni harita: Sisli Liman (Misty Port), daha iyi bir PvE deneyimi için 9 Ocak'ta yenilenen Metro Royale moduna geliyor. Oyuncular, Metro Cash ile de satın alınabilen Premium paketler ve Premium Zırh Paketlerine de ulaşabilecekler. 2.4 sürümündeki yeni haritaya yeni ekipman ve eşyalar da ekleniyor.

 

 

pubg-mobile-guncelleme-2-4

 

 

PUBG Mobile 2.4 güncellemesindeki en önemli özellikler

 

  • Yeni tema Martial Showdown: Yeni oyun teması, doğu dövüş sanatlarını ve kültürünü deneyimlemenize olanak sağlıyor.
  • Gear Front geri dönüyor: Daha fazla stratejik derinlik için 2 yeni beceri eklendi.
  • Araç geliştirmeleri: 2 Kişilik Bisiklet eklendi! 14 Şubat'tan itibaren Sevgililer Günü döneminde benzersiz bir temalı tasarıma sahip olacaklar!
  • Metro Royale güncellemeleri: Yeni bir harita, yeni ekipmanlar, bol miktarda malzeme.

PUBG UC satın almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Bruce Lee İşbirliği

 

2.3 güncellemelerinde Krafton, ünlü futbolcu Lionel Messi ile iş birliği yapmıştı. Bu anlaşma oldukça beğeni kazandı ve geliştiriciler daha iyi bir oyun içi etkinlik modu yayınladı. Yeni 2.4 güncellemeleri ile ünlü dövüş sanatçısı Bruce Lee ile yeni bir işbirliği yapılacak. Oyuncular, Bruce Lee'nin oyun içi görünümüne ve eşya kaplamalarına sahip olacak.

 

 

Klasik Battle Royale güncelleme özellikleri

 

  • Back For Honor; Bu yeni özellik, oyuncuların bir maç sırasında elendikten sonra geri çağrılmasına ve bir intikam görevi için yeniden meydan okumasına olanak tanıyacak.
  • Sırt çantalarında saklayabilecekleri ve maç boyunca taşıyabilecekleri iki kişilik yeni bir Dans Eden Aslan aracı yer alacak.
  • Yüksek yerlere çıkabilmek için yeni bir kanca eklentisi.
  • Dövüş sanatları arenası adında yeni bir alan.

 

 

Yeni Görülecek Yerler ve Oynanış

 

Dövüş Sanatları Arenası: Oyunda birçok Dövüş Sanatları Arenası görünecek, bunların yarısı oyunun başlangıcından itibaren oyunculara açık olacak, diğer yarısı ise kilitli kalacak. Sadece geri sayımın sonunda hayatta kalanlar diğer yarısına ulaşabilecek.

Back For Honor: Oyuncular elendikten ve takım arkadaşı tarafından geri çağrıldıktan sonra bir Back For Honor görevi başlatabilir. Oyuncu, zaman sınırı içinde hedefini ortadan kaldırarak ödüller kazanabilir. Eğer başarısız olursa hedeflenen oyuncu ödülü kazanır.

 

 

Yeni  Öğeler

 

Yeni araç Dans Eden Aslan: Aslan dansı temalı iki kişilik bir araç. Oldukça hızlı ve çevik bir araç. Sırt Çantasında saklanabilir ve sınırsız sayıda kullanılabilir. Sadece Dövüş Sanatları Arenasının ortasındaki sandıktan elde edilebilir.

Patlayıcı Yay: Gizli oyunlar için uygun bir silah. Darbe anında patlayan bir oka sahip.

Kıskaç Kancası: Ele takılabilen portatif bir kıskaç kancası. Bir hedefe kanca atmak için kullanılır ve kendinizi çekerek hızlıca hedefe ulaşılır.

Çörek: Enerji ve Sağlığı Geri Kazandırır.

Taktiksel Kamuflaj: Engellerin üzerinden daha hızlı tırmanmak için özel bir Kamuflaj Kıyafeti.

 

pubg-uc-satin-al

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku