Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG 7. Sezon Survivor Pass: Cold Front ile bomba gibi geldi

PUBG 7.Sezon

PUBG 7.Sezon Survivor Pass: Cold Front

Author : Oyunfor.com
2020-04-23

PUBG 7. Sezon Survivor Pass: Cold Front

 

PUBG  7. sezon Vikendi’nin şiddetli rüzgarları ve soğuklarıyla bomba gibi geldi. PUBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) 7. sezon Survivor Pass: Cold Front ile PUBG oyuncularını çok fazla hediyelik eşya ve dinozor kostümlerinin beklediğini söyleyebiliriz.

 

 

7. sezonun hikayesi

 

Vikendi bir zamanlar kendilerini değerli bir tatil mekanı oluşturmaya adayan ünlü Lindh ailesinin mülkü ve mirasıydı. Ne yazık ki, kötü finansal yönetim ve aile sorunları , Dinoland’ın sevgili kostümlü personeli Alex T-Rex’in bir trenin altında kalması ile sonuçlanan bir olaya yol açtı. Dinozorların neslinin tükenmesi ilginçti ama bu şekilde olması parkın ziyaretçilerine sunmak isteyeceği türden bir olay değildi.

 

Bu donmuş adada kalan birkaç değerli Lindh ailesi yadigarı var. Bu miras parçalarını almanın en iyi yolu ise Survivor Pass: Cold Front!

 

Bu sezon Vikendi’deyiz!

 

21 Nisan'da PC ye gelen Survivor Pass Cold Front 14 Temmuz’a kadar devam edecek. Bu macera toplamda 12 hafta sürecek ve bu süre boyunca bir çok ganimet ile Dinoland gizemi, oyuncuları bekliyor olacak. Ayrıca oyuncular; topluluk ödüllerini iş birliği yaparak açabilecekler!

 

Survivor Pass: Cold Front’un konsola geliş tarihi ise 28 Nisan!

 

 

PlayerUnknown's Battlegrounds

 

 

PUBG 7. sezonun ilk güncelleme notları yayınlandı

 

PUBG, yeni sezonun 7.1 ilk güncelleme notlarını geçtiğimiz hafta yayınladı. İlk güncellemede bir çok detay Vikendi'yi geliştirmek üzerine olduğunu görüyoruz.

 

 

Yeni sezonun ilk güncellemesi: Vikendi üzerine...

 

Arazi güncellemeleri, kar seviyeleri ve daha bir çok şey Vikendi’de yerini alarak savaşa uygun hale getirilen bir harita olarak karşımıza çıktı. Vikendi üzerinde demir yolunda hareket eden yeni tren eklendi. Bu tren, 6 bağlantılı raylı dev bir hat üzerine kurulu ve tüm haritanın çevresini dolaşarak iç bölgelere doğru olan bir tren hattı. Bu sezon güncellemesinde ağırlıklı olarak iyileştirmeler, farklı kostümler ve özellikle haritada yer değişiklikleri göze çarpıyor.

 

 

PUBG 7. Sezon 7.1 güncelleme

 

 

PUBG 7. Sezon 7.1 ile Vikendi’ye gelen güncellemeler

 

  • Karla kaplı araziler azaldı
  • Kar bisikleti ve kar aracı kaldırılıp onun yerine; motosiklet ve yan koltuklu motosikler araçları haritada belirecek.
  • Hava durumu, açık ya da karlı olacak.
  • Genel harita optimizasyonu uygulandı.
  • Güncellenmiş Vikendi özel maçlara eklendi ve yeni mekan olan Kargo Deposu bu özel haritadaki yerini aldı.
  • Dino Park, daha da büyütülerej yerini Dinoland oldu.
  • Abbey, Mount Kreznik’e taşındı.
  • Volnova’da saklanacak alan arttırıldı.
  • Tovar ve Movatra kaldırıldı.

 

PUBG 7.Sezon 7.1 güncelleme

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku