Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PUBG 5.2 Güncellemesi ve Yenilikler!

PUBG 5.2 Güncellemesi ve Yenilikler!

PUBG 5.2

Author : Oyunfor.com
2019-11-16

PUBG 5.2 Güncellemesi

 

Dünya çapında büyük bir ün ve şöhret sahibi olan PUBG yeni bir güncelleme ile karşınızda. Yeni güncelleme 5.2'de bir çok yenilik ve özellikler mevcut.Gelin hep birlikte  bu güncellemeyi inceleyelim.

 

PUBG Labs

 

Oyun modları,oyun özellikleri ve daha bir çok özelliğin oyuncular ile birlikte etkileşimli olarak geliştirilmesi için PUBG Labs yapıldı. Oyuncular geribildirim yaparak yapılan değişiklikler veya kendi düşüncelerini göndericek, eğer uygun görünürse bu geribildirim PUBG ekibi tarafından incelenip oyuna eklenebilecek. Bu sayede oyun oyuncuların istediği yönde gelişmeye devam edecek. PUBG Labs'ı kullanmak için "Oyna" butonunun altındaki butona tıklayarak, PUBG Labs'a girebilirsiniz.

Tabiki bununla da kalmıyor, yeni eklenen özellik Yetenek Puanlama sistemi ile oyuncular maç başına performanslarına göre puan kazanacak.5 maç oynadıktan sonra paun kazanabileceksiniz. Oyuncular girecekleri maçlara yetenek puanları göre karar verilecek.

 

Çivi Kapanı

 

Spike Trap (Çivi Kapanı)

 

Yeni gelen eşyalardan birisi de Spike Trap (Çivi Kapanı), bu eşya sayesinde araçların lastiklerini patlatarak oyuncuların araç kullanmasını kısıtlayabilirsiniz. Kesin olarak geleceği kesin değil fakat şuan test sunucusunda oyuncuların kullanımına açık halde. Bu eşya ile oyunda özellikte köprüde pusu kurmak daha mümkün hale geliyor.

 

Vikendi

 

Yeni güncelleme 5.2 ile Vikendi haritası keskin nişancılar için daha uygun bir hale getiriliyor.Bir çok binada pencere azaltılmış durumda.Yollar da ise duvar, engel vb. nesneler daha az bulunuyor. Bu sayede oyuncuların manevra yaparken daha az engel ile karşılaşacaklar.Ayrıca küçük yerlerdeki görüş alanları da arttırılmış.

 

 

Yol Noktası

 

Bir diğer özellik ise Yol Noktası gideceğiniz yola birden çok işaret ekleyerek, nasıl bir yol izleyeceğiniz size bırakılmış.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku