Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı

PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı

Playstation Store Mayıs Tasarruflarında Hangi Oyunlar Var

Author : Oyunfor.com
2024-04-25

playstation-mayis-tasarruflari

PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı!

Mayıs ayına girmemize günler kala Playstation Store, oyuncu dünyasına seslendiği "Oyun dolu bir Mayıs olsun!" notuyla mayıs tasarrufları kapsamındaki %75'e varan indirimlerini başlattı. Mayıs Tasarrufları'nın son günü 9 Mayıs 2024 olarak duyuruldu.

 

Playstation Store Mayıs Tasarruflarında Hangi Oyunlar Var?

 

Mayıs Tasarruflarında kategori ve oyun skalası oldukça geniş. Simülasyon, rol yapma, aksiyon, strateji, yarış, korku ve daha bir çok türdeki yüzlerce oyunda mayıs tasarruflarından faydalanmak mümkün. Öne çıkan oyunlardan bazılarını sizler için derledik.

 

Açık dünya, aksiyon ve macera türünün önemli oyunlarından Final Fantasy XVI, Playstation Mayıs Tasarrufları listesinde %50 indirim ile yer alıyor. Valisthea isimli kurgusal dünyada geçen bu oyunda, Dominantlar tarafından kontrol edilebilen Eikonlar oldukça önemli bir güç olarak yer alıyor. Her Eikon'un bir elementi temsil ettiği bu dünyada "seçilmiş kişi" teması işleniyor. Rol yapma oyunu (RPG) türündeki Final Fantasy XVI, çapraz platform çok oyunculu modda oynanabiliyor.

 

Capcom'un geliştirdiği Resident Evil 4 de, Playstation Store Mayıs Tasarrufları'nda listelenen oyunlar arasında. Hayatta kalma temasını psikolojik korku ile bütünleştiren oyunda Ajan Leon, başkanın kaçırılan kızını kurtarmak için görevlendirilmiştir. Leon, yaşanan biyolojik felaketin üstünden 6 yıl geçmiş Racoon City'e gelir ve bu İspanyol köyünün yerlilerindeki gariplikler onu karşılar. Hayatta kalmanın ötesinde bir mücadele gerektiren bu oyun tek oyunculu modda oynanıyor. 

 

playstation-mayis-tasarruflari-oyunlar

 

 

Metroidvania türünden öğeler barındıran Prince of Persia: The Lost Crown Deluxe Edition, Playstation Mayıs Tasarrufları'nda aksiyon ve macera kategorisinde yerini aldı. Ortalama 25-30 saatte bitirilebilen aksiyon-macera temalı bu oyunda, oldukça büyük bir harita sistemi mevcut. Yeni özellikler ve yetenekler kazanıldıkça oyunda geri dönüş yapıp kilitleri açmak mümkün. Bu büyük haritada fotoğraflama özelliği sayesinde, oyuncular geri dönecekleri yerlerin fotoğraflarını haritaya pinleyebiliyor. Oyun içerisinde 13 farklı bölge ve biyom mevcut ve oyunda ilerledikçe zamanı manipüle edebilmek için klon bırakma, atılma ve farklı boyuta geçebilme gibi yeteneklere sahip olunabiliyor. 

 

Norveç kıyılarından İngiltere Krallıklarına uzanan ve Orta Çağ açık dünyasında geçen Assassin's Creed: Valhalla, Playstation Store Mayıs Tasarruflarında öne çıkan oyunlardan biri oldu. Assassin's Creed tarihindeki en fazla düşman çeşitliliğine sahip olan bu oyunda oyuncular, Viking Akıncısı Eivor'a yön veriyor.

 

HEXWORKS'ün geliştirdiği Lords of the Fallen: Deluxe Edition, zengin evreniyle Playstation Store Mayıs Tasarruflarındaki fırsatlara dahil oldu. Boss savaşları temasını barındıran bu oyunda, taktiksel dövüşte ustalaşmak hayatta kalmanın temelini oluşturuyor. Yaşayanların ve ölülerin dünyası olarak iki devasa paralel dünyayı bir araya getiren Lords of the Fallen, tek oyunculu ya da çok oyunculu modda oynanabiliyor. Oyuncular sahip olacakları Fener ile, dünyalar arası geçiş yapabilmelerinin yanı sıra düşmanlarının ruhunu da yönetebiliyor. 

 

Playstation Mayıs Tasarruflarından faydalanmak için PSN Card satın alabilirsiniz.

 

psn-card-satin-al

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku