Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Palworld Nasıl Bir Oyun? Palworld İnceleme ve En iyi Palworld Modları

Palworld Nasıl Bir Oyun? Palworld İnceleme

Palworld için en iyi modlar

Author : Oyunfor.com
2024-01-25

Palworld Nasıl Bir Oyun? Palworld İnceleme

Pocket Pair ekibi gerçekten tatlı ve güzel bir oyun çıkarmış ortaya. Oyunda ne yaptığımıza gelecek olursak; "Pal" topluyoruz, kısacası Pokemon diyebiliriz. Oyunun mantığı dünyadaki bulunun tüm Pal'ları toplamak, keşfetmek ve bossları öldürmek. Her Pal'ın kendine ait özelliği var hepsinin gücü birbirinden farklı ve üstelik onlara silah verebiliyorsunuz. Farklı farklı kombinasyonlar yapmak mümkün. Sadece silahla kalmayıp onlara binebiliyoruz bazıları roket gibi kendisinin elementine dönüşüp elimize silah gibi gelebiliyor. 

 

1

 

Base kurma var oyunda yani buna mecburuz Palbox denilen eşyayı koyup belirli alana kadar kapsayan her şey bizim oluyor build yapabiliyoruz, Pal'larımız oraları kullanabiliyor. Her Pal'ın özelliği var demiştik bunlar sadece saldırı konusunda değil elbette üssümüzde kullanabilmemiz için hepsinin birer görevi bulunuyor. Kimisi odun toplar kimisi sulama, ekme, madencilik vs.. aslında sizin yapmanız gereken her şeyi Pal'lar yapıyor. Kısacası onları köle gibi kullanıyoruz, çalıştırıyoruz.

 

Üstümüze 5 adet Pal alabiliyoruz ve dilediğimiz zaman hangisi istersen spawn edebiliyoruz. Gerçekten etrafı keşfederken Pal toplarken o kadar eğleniyorsunuz ki bütün çeşitleri toplayasınız geliyor. Basenizde gerçekten o kadar zaman geçiriyorsunuz ki hiç bitmiyor yaptığınız şeyler elbette Pal'larınızın yardımıyla her şey daha da kolaylaşıyor o yüzden mantıklı olanları seçmeyi unutmayın.

 

2

 

Oyunun haritası güzel her yerde Pal mevcut. İlerlediğiniz alana göre Pal çeşitleri de değişiyor elbette. Gece olduğunda sadece gece etrafa çıkan Pal'lar mevcut. Hepsinin güçleri vurduğu skill farklı. Tabi her topladığınız Pal'da aynı çeşitte olsa skilleri değişebiliyor. Parlayan Pal'lar oluyor onlar daha büyük olup daha güçlü olabiliyorlar. Oyunun içinde bosslar ve dungeonlarda mevcut. Haritayı keşfettikçe haritada görebiliyorsunuz. Oyunun genel mantığı açıkcası tek kişilik üzerine kurulmuş ama tabiki co-op veya oyunun official serverlerinde oynayabilirsiniz. Build sistemi çok başarılı değil ama tatlı diyebiliriz.

 

Her level atladığımızda oyunlardan alışık olduğumuz teknoloji ağacımız mevcut her levelin getirdiği şey farklı onları puanlarla açıp inşa ediyoruz. Bir çok oyunda da olduğu gibi level atladığımızda karakterimize statlarını verebiliyoruz. Palbox levelini arttırdıkça üssümüzde kullandığımız Pal'ların sayısıda artıyor. Palboxun görevlerini yapmamız yeterli oluyor bunlarda workbench inşa et bunu inşa et şeklinde ilerliyor. Kısacası oyun bir şekilde oynatıyor diyebiliriz. Bu oyun çok daha gelişir diye bekliyoruz, şuanda PvP yok fakat yakında gelecektir ve oyun çok daha keyifli hale gelecektir. Tek başınıza da hiç sıkılmadan oynayabiliyorsunuz diğer oyunların aksine vaktin nasıl geçtiğini bile anlayamıyorsunuz.

 

Kısacası gerçekten başarılı bir oyun olmuş Pal topla, çalıştır, savaş, keşfet hepsi var. En iyi Pal'ı toplayayım derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. 

Palworld için en iyi modlar

Pocket Pair ekibi tarafından geliştirilen açık dünya hayatta kalma oyunu Palworld, hızlı bir satış grafiği yakalarken bir yandan da çeşitli modlarla genişlemeye devam ediyor. Bu haberimizde, oyunda kullanabileceğiniz ve indirmeniz gereken bazı modlara odaklanacağız.

 

mod1

 

1- Maksimum Grafik Modu: Palworld için kullanabileceğiniz ilk mod, maksimum grafik modudur. Bu mod, daha gelişmiş grafiklere, gölgelere, gerçekçi bulutlara, görüş mesafesine ve daha fazlasına sahip olmanızı sağlar, böylece oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Grafiklere önem veriyorsanız, bu moda buradan göz atabilirsiniz.

 

mod2

 

2- Spyro Modu: İkinci mod, Spyro modudur ve oyuna ikonik ejderhayı dahil eder. Spyro modu, sayesinde küçük bir ejderhayı kontrol edebilirsiniz. Palworld oyununda bu efsanevi karakteri görmek istiyorsanız, bu modu denemenizde fayda var. Moda buradan göz atabilirsiniz.

 

mod3

 

3- Uçarken Dayanıklılık Kaldırma Modu: Üçüncü ve son mod, uçarken dayanıklılığı ortadan kaldıran bir moddur. Bu mod, daha uzun süre uçmanıza olanak tanır. Uçuşu sevenler için ideal bir seçenek olan bu modu buradan inceleyebilirsiniz.


Şu an için Palworld oyunu için mevcut olan modlar bunlarla sınırlıdır. Ancak geliştiriciler tarafından gelecekte yeni modlar da yayınlanabilir. Siz de indirdiğiniz ve denediğiniz modları yorumlar kısmında paylaşarak diğer oyunculara yardımcı olabilirsiniz.

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Oyuncubay
25.01.2024
25/01/2024

Oyun Gerçekten çok Iyi De. O Zam Nedir Ya öyle. Hala şaşkınız.

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku