Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyunfor Garena Free Fire Elmaslarının Yetkili Satıcısı Oldu

Oyunfor Garena Free Fire Elmaslarının Yetkili Satıcısı

Garena Free Fire Elmaslarının Yetkili Satış Sitesi Oyunfor

Author : Oyunfor.com
2021-09-11

Free Fire

Türkiye'nin öncü oyun ve bir çok e-pin firmasının yetkili satış sitelerinden Oyunfor.com, Garena ile gerçekleştirdiği anlaşma neticesinde ülkemizde oldukça popüler olan mobil oyun olan Free Fire özel Elmas’ların yetkili satıcısı oldu. Garena Free Fire Elmas’ları Oyunfor üzerinden artık avantajlı fiyatlarla satın alınabilecek.

 

Uluslararası 85 oyun firmasının yetkili satıcısı olan Oyunfor, Singapur merkezli ünlü video oyun yayıncısı Garena ile yaptığı anlaşma doğrultusunda mobil battle royale oyunu Free Fire'a özel elmasların yetkili satıcısı oldu. Yapılan anlaşmaya özel olarak kullanıcılar oyunfor.com üzerinden yaptıkları ilk alımda %100, ikinci alımda ise %50 daha fazla elmas sahibi olabiliyorlar.

 

Free Fire Çıktığı İlk Günden Beri Geniş Kesime Ulaştı

 

Garena Free Fire, Free Fire Battlegrounds veya yaygın olarak bilinen adıyla Free Fire, 111 Dots Studio tarafından geliştirilen ve Garena tarafından Android ve iOS için yayınlanmış bir mobil battle royal oyunu. 30 Eylül 2017'de beta sürümünün yayınlanmasıyla birlikte hayatımıza giren oyun, 2019'da dünya çapında 'en çok indirilen oyun' olarak 1 milyar doların üzerinde hasılat yapmış, 2020'de ise günlük 80 milyondan fazla çevrimiçi kullanıcısıyla rekor kırmıştı.


Garena, Free Fire'ın dünya çapındaki bu başarısını sürdürebilmek adına, yoğun genç nüfusuyla hatırı sayılır bir oyuncu kitlesi barındıran Türkiye'deki tanıtım çalışmalarına hız verdi. Bu çalışmalar doğrultusunda, tüm Türkiye'de gerçekleşecek ödüllü turnuvalar ve etkinlikler düzenlemeye başlayan Garena Türkiye ekibi, 'Free Fire Türkiye Turu' olarak adlandırılan etkinliklerin ilk ayağını 14 Ağustos'ta Bursa'da gerçekleştirdi. Bursa E-spor Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, ülke genelinde gerçekleşecek olan 'Şehirler Şampiyonası'nın ilk ayağına da ev sahipliği yaptı. Oyunfor'un hediye sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe binlerce oyuncunun yanı sıra influencer'lar ve sürpriz isimler konuk olurken, katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ülke genelinde devam eden etkinliklere Garena Free Fire sosyal medya hesaplarından takip edebilir ve ön kayıt yaptırabilirsiniz.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku