Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyunfor.com Gamescom 2019'da

Gamescom 2019

oyunfor gamescom 2019'a katıldı

Author : Oyunfor.com
2019-09-27

gamescom-blog-1067x460

 

Gamescom 2019! 

 

20-24 Ağustos tarihleri arasında Oyunfor.com olarak dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom 2019'a katıldık. Almanya’nın Köln şehrinde bu yıl 11. si düzenlenen fuarda ticari ortaklarımız ile bir araya gelip sektördeki gelişmeleri yakından incelemek için oradaydık. 

 

gamescom-blog-1067x460-2

 

İlk iki gün sadece ticari ziyaretçilere kapılarını açılan fuara toplamda 450 bin ziyaretçinin akın etti. Dünya genelindeki oyun firmalarının önde gelenlerinin yer aldığı bu kapsamlı etkinlikte en çok dikkat çeken şüphesiz yeni çıkacak oyunlar ve cosplay karakterleri oldu.

 

Gamescom'dan duyurusu gerçekleşen, ilk defa yayınlanan oyunlardan Gears 5, Greed Fall, Need for Speed: Heat, Marvel's Avengers: A Day bunca zamandır merakla beklenen oynanış videoları, oyun mekanikleri ile kullanıcı deneyimi ve tanıtımlarını izleyen stantları başında uzun kuyruklar oluşturan oyunlar arasında ilk sırada yer aldı.

Gamescom'da Almanya Köln DHA Muhabiri İskender Güngör'ün Türkiye’nin oyun sektöründeki yeri ve ailelerin şiddet içerikli oyunlara karşı olması ile ilgili sorularını yanıtlayan Genel Müdürümüz Mehmet Dumanoğlu, Türkiye’nin Dünya’daki oyun ihraçatının %20’sini karşılamasına dikkat çekerek; 

 

‘Türkiye oyun sektöründe hala istenilen düzeyde değildir ama bu ihraçat geçtiğimiz yıllara göre sürekli bir artış halindedir. Oyun sektörü geniş ve hayal dünyası çok güçlü bir sektördür, ailelerin üzerine düşeni yapması çok önemlidir. Bu hayal dünyası doğru yönetildiği sürece aksi yönde büyük katkı sağlar. Çarpıtılmış ve aşırı şiddet içeren oyunlara bizler de karşıyız.’ ifadelerini kullandı. 

 

Gamescom 2019 ilk defa çıkan oyunlar, yenilikler, oyun ekipmanları, cosplay karakterleri ve bir çok ödül alan oyunlar ile unutulmaz bir ev sahipliği yaptı.

 

gamescom-haber-1067x460

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku