Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyunfor.com & Gameforge İş Ortaklığı

Oyunfor.com

Oyunfor Gameforge İş ortaklığı

Author : Oyunfor.com
2020-05-01

Oyunfor Gameforge İş ortaklığı

 

Oyunfor.com olarak, Almanya merkezli oyun şirketi Gameforge ile iş ortaklığımızı açıklamaktan mutluluk duyarız.

 

Metin 2, Aion Ogame, Ikariam gibi oyunların arkasındaki Gameforge, 75 ülkede 20’den fazla oyunuyla 450 milyondan fazla oyuncuya sahiptir.

 

Daha önce sizlerle paylaşmış olduğumuz veriler kapsamında kullanıcıların banka ya da kredi kartından ziyade alternatif ödeme seçeneklerini tercih ettiğini belirtmiştik. Bu nedenle bu alternatif ödeme yöntemleri Gameforge oyun ve içeriklerini edinmede oyuncular açısından ortaklığımızın getirmiş olduğu avantajları taşımaktadır.

 

Genel Müdürümüz Mehmet Dumanoğlu Gameforge iş ortaklığı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında;

 

Gameforge, Türkiye’deki milyonlarca oyunseverin aşina olduğu bir şirket. Metin 2 , Aion, Ogame, Ikariam gibi oyunlarıyla ülkemizde büyük bir kullanıcı sayısına sahip. Ancak oyunseverler bugüne dek Gameforge içeriklerine sadece banka ve kredi kartı kullanarak erişebiliyordu. Oysa 2019 yılında için daha önce açıkladığımız verilere bakıldığında, Türkiye’de özellikle yüksek meblağlarda alternatif ödeme seçeneklerinin daha çok tercih edildiğini, alışveriş tutarlarının da alternatif ödemede iki katına çıktığını görüyoruz. Yaptığımız stratejik iş ortaklığı kapsamında, Oyunfor.com olarak sunduğumuz alternatif ödeme seçenekleri de artık Gameforge içerikleri alınırken kullanılabilecek. Ayrıca İzmir özelinde, Akınsoft işbirliğimizle eriştiğimiz internet kafe ağını da Gameforge’a açıyoruz. Gameforge böylece Türkiye’nin üç büyük şehrinden biri olan İzmirdeki oyunseverlere pratik bir erişim olanağı daha sağlamış olacak. Gameforge ile stratejik iş ortaklığımız ile yakın gelecekte başka güzel haberleri de oyunseverlerle buluşturacak olmaktan son derece mutluyuz’ ifadelerine  yer verdi.

 

 

 

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Efy
21.12.2022
21/12/2022

Harikasınız, Tebrikler

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku