Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyunfor.com Davutlarspor'a sponsor oldu!

Oyunfor.com Haber

Oyunfor.com Davutlarspor'a sponsor oldu.

Author : Oyunfor.com
2019-10-18

Oyunfor Davutlar Spor

 

Davutlarspor’a Sponsor olduk!

 

Oyunfor.com olarak gençlerimizin spora yönlendirilmesi konusunu oldukça önemsiyoruz. Özellikle takım olarak gerçekleştirilen oyunlar, gençlerimize birlik içinde hareket etmeyi, dayanışmayı ve bir hedef için mücadele etmeyi öğretiyor. Bu amaçla, daha önce birçok e-sport takımının resmi sponsorluğunu gerçekleştirmemizin yanında, şuanda da aynı lokasyonda yer aldığımız yerel futbol takımı olan Davutlarspora sponsor olduk.

Aydın 1. Grup Süper Amatör Ligi’nde oynayan Davutlarspor ile 2019- 2020 futbol sezonu boyunca Oyunfor.com olarak ‘Ana Sponsor’ anlaşmamızı gerçekleştirdik, bu sezon onların tüm faaliyetlerinde takımımızı destekliyoruz.

 

Oyunfor Davutlar Spor

 

Takımın yeni adı ‘Oyunfor Davutlarspor’

Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig!

 

Süper Amatör Ligi’nde oynayan Davutlarsporun ismi değişerek bu sezon boyuncaOyunfor Davutlarsporolacak ve ilk maç ise Didim Belediyespor'un ev sahipliğinde gerçekleşecek. Kulüp yöneticilerinden Mahmut Öztürk ve Teknik Direktör Aykut Çukuryurt basına ‘Davutlarspor olarak her sezon ligin birincisinin belirlenmesinde önemli bir misyon üstlendi. Bu sezonda her maç döneminde olduğu gibi belediye takımları arasındaki farkımızı kanıtlayacağız. Sponsorumuz Oyunfor.com’un desteğini arkamıza alarak, Bölgesel Amatör Ligi’ni hedefliyoruz’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Oyunfor Davutlar Spor

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku