Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Oyuncular Mutlu, GeForce Now Kütüphanesine 17 Yeni Oyun Eklendi!

Bulut Oyun Platformu GeForce Now, Oyunculara 17 Yeni Oyun Sunuyor!

Author : Oyunfor.com
2023-12-11

blog-1

Bulut Oyun Platformu GeForce Now, Oyunculara 17 Yeni Oyun Sunuyor!

Korona virüs pandemisiyle birlikte popülerliği artan bulut oyun hizmetleri arasında öne çıkan GeForce Now, müşterilerine heyecan verici bir haber duyurdu. Platformun kütüphanesine tam 17 yeni oyun eklenmiş durumda.

GeForce Now, oyunseverlerin taleplerini göz ardı etmeyerek kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. 1000'den fazla oyun seçeneği sunan GeForce Now, düzenli olarak yeni yapımları da ekleyerek kullanıcılarının beğenisini kazanıyor.

Bu hafta itibarıyla GeForce Now kütüphanesine eklenen 17 yeni oyun, oyun severlerin heyecanını doruklara çıkarıyor. İşte merakla beklenen oyunların listesi:

 

  1. World War Z: Aftermath
  2. Avatar: Frontiers of Pandora
  3. Warhammer 40,000: Rogue Trader
  4. The Day Before
  5. Goat Simulator 3
  6. LEGO Fortnite
  7. Against the Storm
  8. Rocket Racing
  9. Fortnite Festival
  10. Agatha Christie – Murder on the Orient Express
  11. BEAST
  12. Dungeons 4
  13. Farming Simulator 22
  14. Hollow Knight
  15. Ori and the Will of the Wisps
  16. Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
  17. Spirittea

 

blog-2

 

Game+ ve Oyunfor güvencesi ile 1 aylık, 3 aylık ve 1 yıllık premium paketlerini en uygun fiyatlarla bu linkten satın alabilirsiniz.

 

GeForce Now, oyunseverlere geniş bir oyun yelpazesi sunarak her türlü zevke hitap etmeyi hedefliyor. Bu yeni eklemelerle birlikte, platformun kullanıcıları daha da fazla seçeneğe sahip olacak ve keyifli oyun deneyimlerini bulut tabanlı hızlı erişim ile yaşayabilecekler.

 

Eğer siz de GeForce Now abonesiyseniz, bu heyecan verici oyunları deneyimleyebilir ve oyun dünyasının keyfini çıkarabilirsiniz. Yeni oyunlarla dolu bir macera sizi bekliyor!

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku