Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Origin Nedir? Origin Oyunlarını Nasıl Oynayabilirim?

Origin Platformu

EA Games

Author : Oyunfor.com
2019-10-07

Origin

 

Origin Nedir?

Origin, EA Games firması tarafından tasarlanmış, Steam benzeri bir işleyişi olan, EA oyunlarının tanıtım ve satın alma sayfalarına erişebileceğiniz, demolarını indirip deneyebileceğiniz veya orijinal oyunlarını satın alıp indirerek oynayabileceğiniz, MultiPlayer ve Co-Op tarzı oyunları oynayabileceğiniz bir platformdur.İçerisinden arkadaş ekleyebilir ve onlarla birlikte oyuna girebilir, görev puanları kazanabilir ve bu puanları indirim için Origin Platformunda kullanabilirsiniz.

 

Origin'de Hangi Oyunlar Bulunur?

Origin'de bulunan oyunlar; Star Wars Serisi, Anthem, Apex Legends, Battlefield Serisi, Need For Speed Serisi, Fifa Serisi, A Way Out, The Sims Serisi vb. daha bir çok oyun ve ek paketlerini satın alıp oynayabilirsiniz. Oyunların çoğu Origin platformu dışında olmayan oyunlardır.Bu yüzden başka bir platform içinde bulunmazlar ve oynanamazlar.

 

Origin Platformunda Nasıl Oyun Oynayabilirim?

Origin platformunun oyunlarının oynayabilmek için, origin hesabınızın olması gerekmektedir.Origin hesabınızı açtıktan sonra sitemizden istediğiniz oyunu bularak, satın almanız gerekir.Size kod olarak verilecektir.Kodu Origin'in web sayfasına girerek aktif edebilirsiniz.

 

Origin Oyunlarını Nasıl Aktif Ederim?

Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra "My Game Library" butonuna tıklayın.Daha sonra sağ üst köşedeki "Add a Game & Redeem Product Code" butonuna tıklayın.Açılan sekmede Oyunfor.com adresinden almış olduğunuz kodu "Product Code" alanına yazın ve Next butonuna tıklayın.Oyun hesabınızda aktif olacaktır.

 

Dünyaca ünlü bir çok oyunu bünyesinde bulunduran EA (Electronic Arts) firması her yıl yeni oyunlar ekleyerek, sevenlerinin beklentilerini yükseltme ve oyuncular diğer yıllarda hangi oyunun devamı ya da hangi yeni oyunun çıkacağını merakla beklemektedir. Siz de bu oyunlardan ve yeniliklerden haberdar olmak için Origin sayfasını takip edebilirsiniz.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku