Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Nvidia GeForce Now nedir?

Nvidia Geforce Now nedir, Fiyatı Nedir ve Ne Tür Cihazları Destekler?

Nvidia GeForce Now’ın Düzgün Çalışabilmesini Sağlamak İçin Gerekli Minimum İnternet Hızı Nedir?

Author : Oyunfor.com
2022-09-02

GeForce Now - 1

 

Nvidia Geforce Now nedir, Fiyatı Nedir ve Ne Tür Cihazları Destekler?

 

GeForce NOW powered by GAME+, NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun stream hizmetidir ve doğrudan bulut üzerinden cihazına gerçek zamanlı oyun deneyimi sunar. Desteklenen oyunlar için bulut kayıtlarıyla, nerede olursan ol, oyununu kaldığın yerden, desteklenen herhangi bir cihazda devam ettirebilirsiniz ve GAME+ ayrıcalığı ile Türkiye'ye özel GeForce NOW sunucularından ulaşabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için  oynaması ücretsiz bir planı da bulunuyor. Kütüphane de bulunan ücretsiz oyunları oynayabilir ve Steam, Epic Games Store’da kendi hesabınızdaki oyunlarınıza bulut erişimi sağlayabilirsiniz. Bazı stüdyolar oyunlarını Geforce Now kullanımına kapatmış olsalar da yinede oynayabileceğiniz binlerce oyun var.


GeForce Now’ı ücretsiz olarak kullanmak mümkün ancak bazı kısıtlamalar mevcut. Sisteme yoğun talep olduğunda sıra beklemenin yanı sıra seansların bir saat ile sınırlandırılması oyun keyfini baltalıyor. Ücretli üyelik seçeneği olan Founders sayesinde hem bu sınırlar ortadan kalkıyor, hem de destekleyen oyunlar için NVIDIA’nın RTX teknolojisi aktif hale geliyor. 

 


Buradan Oyunfor güvencesiyle Geforce Now üyeliği satın alabilir RTX On ve Öncelikli erişim gibi avantajlar elde edebilirsiniz: https://www.oyunfor.com/tv/geforce-now-game-plus 

 

Geforce Now’da Hangi Oyunlar Oynanabilir?

 

Nvidia GeForce Now - 2


Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Steam, Epic Games GOG, Uplay gibi platformlardaki kütüphanenizde bulunan oyunları oynayabilirsiniz. Bunun yanında Geforce Now kütüphanesinde bulunan Apex Legends, Assassin's Creed Valhalla, Battlefield V , Leauge of Legends gibi popüler oyunlara da erişebilirsiniz. 

 

Buradan kütüphanede hazır bulunan oyunları inceleyebilirsiniz: https://gameplus.com.tr/oyunlar


Geforce Now bazı oyunlarda Nvidia Highlights ile görüntüyü kaydetmenize olanak sağlıyor . Fortnite, Kingdom Come: Deliverance gibi bir çok oyunun bulunduğu listeyi buradan inceleyebilirsiniz: https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4812

 

Nvidia GeForce Now’ın Düzgün Çalışabilmesini Sağlamak İçin Gerekli Minimum İnternet Hızı Nedir?


GeForce NOW, 60 fps'de 720p için en az 15Mbps ve 60fps'de 1080p için 25 Mbps hız ile optimum performansa ulaşır. 
GeForce Now’ı ülkemizdeki internet altyapısı ile kullanmak mümkün ancak doğru ayarları tutturmak mühim. Bunun için programın arayüzünde yer alan Sunucu Konumu ve Yayın Akış Kalitesi seçeneklerini kurcalamak gerekiyor. İnternet kullanımı açısından ise örneğin “Veri Tasarruflu” seçeneğinde oyunlar 1280x720 çözünürlük ve 60 fps ile aktarılırken saatte 4 GB internet kullanılıyor. “Özel” seçeneği sayesinde internet hızını (5 Mbps - 50 Mbps), çözünürlüğü ve kare hızını istediğiniz gibi belirleyip tahmini internet kullanımını öğrenebilirsiniz. 
Kablolu bir Ethernet bağlantısı veya 5GHz kablosuz yönlendirici kullanmanız tavsiye edilir.

 

Kaydedilen Oyunlarım Nerede Saklanıyor?
Kaydedilen bütün dosyalarınız bulutta saklanıyor. Yani kayıtlı verilerinize nerede isterseniz ulaşabilirsiniz. 

 

Multiplayer oyunları oynayabilir miyim?
GeForce Now Fortnite dahil birçok multiplayer oyunu desteklemektedir. Kendi kütüphanenizde bulunan bir çok multiplayer oyunu da oynayabilirsiniz.

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku