Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Nvidia'dan Heyecan Verici Haber! Sevilen Oyunlara Yeni Güncelleme Yolda

Nvidia, DLSS desteğini sekiz oyuna getiriyor, bu oyunlarda performans artışı olacak.

The Finals ve Fortnite da Dahil Olmak Üzere 8 Oyuna Nvidia DLSS Desteği Geliyor

Author : Oyunfor.com
2023-12-14

blog1

 

Nvidia, DLSS desteğini sekiz oyuna getiriyor, bu oyunlarda performans artışı olacak.

 

Nvidia, bu hafta sekiz yeni oyunla Derin Öğrenme Süper Örnekleme (DLSS) teknolojisi desteğini genişlettiğini duyurdu. Bu güncelleme sayesinde oyuncular, performanslarını artırarak bu oyunlardan daha fazla keyif alabilecekler.

 

The Finals ve Fortnite da Dahil Olmak Üzere 8 Oyuna Nvidia DLSS Desteği Geliyor

 

blog2

 

Nvidia'nın DLSS teknolojisi, oyun endüstrisinde büyük bir ilgi uyandırmaya devam ediyor. Bu yapay zeka tabanlı performans özelliği, düşük çözünürlükteki görüntüleri daha yüksek çözünürlüklü hâline getirerek daha yüksek kare hızları sunuyor. Ve bu hafta, DLSS desteği alan oyunlar listesi daha da genişliyor.

Unreal Engine 5 tabanlı The Finals, SCUM ve Throne and Liberty gibi önemli oyunlar, artık DLSS desteğiyle birlikte oynanabilecek. The Finals, RTX 40 serisi ekran kartlarında 4K 120 fps'ye kadar performans sunarak DLSS 3 teknolojisini destekleyecek.

SCUM ve Throne and Liberty ise ultra çözünürlükte DLSS 2 desteğiyle oyunculara daha iyi bir deneyim sunacak. Ayrıca, Fortnite'ın 5. sezon güncellemesi de DLSS 2 desteğiyle birlikte yayınlanacak. Bu güncelleme, DLSS ile birlikte LEGO, roket yarışı ve festival deneyimlerini oyuna dahil edecek.

 

Bunun yanı sıra, Call of Duty: Warzone'un 1. sezon paketi, DLSS 3 Frame Generation, DLAA ve Reflex teknolojilerini içerecek.

İşte bu hafta DLSS desteği alan oyunlar:

 

  • The Finals
  • SCUM
  • Throne and Liberty
  • Fortnite Chapter 5
  • Sands of Aura
  • Silent Rain
  • Soulslinger: Envoy of Death
  • The Devourer: Hunted Souls

 

blog3

 

DLSS özelliklerinin tam performansla kullanılabilmesi için GeForce RTX ekran kartına sahip oyuncuların 546.33 WHQL sürücüsüne yükseltme yapmaları gerektiğini unutmayalım.

 

Nvidia'nın bu güncellemeyle oyun severlere sunacağı performans artışı, heyecan verici bir deneyim vadediyor. Yeni DLSS destekli oyunlarla birlikte, oyuncular daha zengin ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilecekler.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku