Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları

Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları

İşte En Çok Dikkat Çeken 6 Oyun

Author : Oyunfor.com
2024-04-30

nisan-ayinin-en-cok-dikkat-ceken-pc-oyunlari

 

Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları

 

Çoğunlukla büyük firmaların, büyük oyunlarının ilgi çektiği oyun dünyasında aslında her ay, birbirinden iyi ‘nispeten küçük’ oyunlar da piyasaya sürülüyor. Oyunfor'da bu geniş dünyada yolunuzu bulmaya yardım etmek için Nisan ayının önemli oyunlarını sizler için bir araya getirdik.

 

İşte En Çok Dikkat Çeken 6 Oyun:

Sky: Children of the Light (thatgamecompany)

 

sky-children-of-the-light

 


Journey’nin yapımcılarından, bu defa tek kişilik bir macera yerine çok oyunculu bir online oyun geliyor. Hatta geldi bile diyebiliriz çünkü oyun şu anda Erken Erişimde ve Steam üzerinden oynanabiliyor. Bulmacalarla bezeli, minimalist ve vurucu bir atmosfere sahip, farklı bir oyun arıyorsanız Sky: Children of Light’ı şu anda ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz.

 

 

Harold Halibut (Slow Bros.)

 

harold-halibut

 


Harold Halibut, uzaylı bir okyanusa batmış, şehir büyüklüğünde bir uzay gemisinde arkadaşlık ve yaşamı konu alan “claymotion” tekniğiyle hazırlanmış grafiklere sahip bir macera oyunu. Oyunun görselliği o kadar farklı ki sizi dakikalarca detayları keşfetmeye itiyor. Özellikle sski dönemlerin “adventure” oyunlarına karşı özel bir ilginiz varsa Harold Halibut sizin oyununuz diyebiliriz.

 

 

No Rest for the Wicked (Moon Studios)

 

no-rest-for-the-wicked

 


Ori and the Blind Forest ve Ori and the Will of the Wisps’in yapımcısı Moon Studios bu defa platform türünü terk ediyor ve Dark Souls türüne göz kırpan, bir yandan da Diablo’nun izometrik açısını benimseyen, zorlu ve oynaması son derece keyifli bir Aksiyon RPG ortaya çıkartıyor. Şu anda erken erişimde olan oyunun yorumları bir hayli iyi. Piyasadaki Aksiyon RPG oyunlarından biraz daha farklı bir tecrübe yaşamak istiyorsanız, deneyebilirsiniz.

 

 

Tales of Kenzera: ZAU (Surgent Studios)

 

tales-of-kenzera-zau

 


EA Originals ve Surgent Studios imzalı bu aksiyon-platform oyunu için Metroidvania türünde diyebiliriz. Babasının yasını tutan Zau’nun mistik yolculuğunu konu eden oyun, mücadeleci ve zorlu bölümlerle karşımıza çıkıyor. Görsel olarak da son derece renkli olan oyunun müzikleri de o kadar iddialı ki şu anda birçok farklı platformda dinleyebileceğiniz bir soundtrack albümüne sahip.

 

 

Children of the Sun (Rene Rother)

 

children-of-the-sun

 


Hayatın mahveden bir tarikata karşı açtığı savaşta bir kurşun ile mücadele etmek zorunda kalan bir karakterin, garip hikayesi… Bulmaca türünde olan oyunda, tetikçi tüfeğinden çıkan bir kurşun ile sizi karanlığa sürükleyenlere cezalarını bildirmeye çalışıyorsunuz. Görsel açıdan da tatmin edici olan oyun, farklı bir oyun deneyimi yaşamak isteyenler için son derece uygun.

 

 

Manor Lords (Slavic Magic)

 

manor-lords

 


Steam’de en çok beklenen oyunlar arasında yer alan ve erken erişime geçmesiyle birlikte binlerce oyuncuyu kendine bağlayan bu şehir kurma oyunu, bir ortaçağ kasabasını sizin ellerinize bırakıyor. Tüm kasabayı inşa etmek, ekonomisiyle ilgilenmek ve nihayetinde düşmanlardan korumak sizin göreviniz. Derin yapısı ve stratejisi yoğun oyun mekanikleriyle Manor Lords, özellikle şehir kurma oyunlarından hoşlananları mutlu edecektir.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Assassin’s Creed Serisinin En İyi Oyunları Geçtiğimiz günlerde Ubisoft’un Japonya’da geçecek olan Assassin’s Creed Shadows’u tanıtmasıyla birlikte tekrar ismi gündeme gelen ünlü serinin, şimdiye kadar çıkan en iyi oyunlarını sizler için bir araya getirdik.   Assassin's Creed Serisinden.. Devamını Oku