Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Need For Speed Unbound Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Need For Speed Unbound Çıkış Tarihi

Need For Speed Unbound Fiyatı

Author : Oyunfor.com
2022-10-07

 

Need-for-speed-unbound-1

 

 

Need For Speed Unbound Duyuruldu

 

Bu Aralık ayında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC'ye gelecek olan Need for Speed Unbound ​​için, Criterion on yıla yakın bir aradan sonra geliştirici olarak geri döndü. Criterion Games, Hot Pursuit ve Most Wanted gibi başarılı yapımların ardından Need for Speed ​​serisinin sürücü koltuğuna tekrar oturuyor. Burnout serisi geliştiricisi, EA'nın  bu yıl içinde PC ve diğer oyun platformlarına gelecek olan  Need for Speed ​​Unbound adlı yeni oyununu tanıttı.

 

En az 2020'den beri geliştirilmekte olan Need for Speed Unbound, önceki yıllardaki hayranların istek listelerindeki birçok öneriyi dikkate almış gibi görünüyor. Need for Speed Unbound, sokak yarışlarına sıkı bir şekilde odaklanmanın yanı sıra, çevrimdışı tek oyunculu mod ve çapraz eşleşme özelliği de sunacak. Ayrıca NFS Heat ile oyuna eklenen “karakter özelleştirme” sisteminin bu oyunda çok daha geliştirildiği ve aracımızın performansı kadar görünümün de önemli olacağı belirtildi.

 

Oyunun yayınlanan görsellerinde EA logosunun yanında Criterion’un adının geçmesi de dikkat çekti. EA’in alt stüdyolarından birisi olan Criterion Games; Burnout Paradise, Need for Speed Rivals gibi efsanelerle bilinirken, Need for Speed Most Wanted 2’nin başarısızlığının ardından NFS serisindeki yerini Ghost stüdyolarına devretmişti.

 

Need for Speed ​​Unbound'un hayranların fragmanda ilk fark ettiği unsur, son derece gerçekçi yarış türünden ayrılıp yoğun grafiti sanatına geçiş olacaktır. Yayınlanan fragman, hayranlara franchise'ın sokak yarışı köklerine dönüşünü ve aynı zamanda kendi moduna sahip olacak A$AP Rocky'nin yeni oyun stiline ilk bakışlarını da sundu. ASAP Rocky hem dahil oluyor hem de sadece Unbound için yapılmış yepyeni müziklerle çalma listesinde yer alıyor.

 

Criterion da yönetmen olan Crimmins "A$AP'in hem moda hem de müzikte bir tür trend belirleyici olduğunu ve aynı zamanda biraz asi olduğunu kastediyorum ve bu, Need for Speed ​​havasının bir parçası" diyor. "Bu yüzden onu oyunun içine almak ve onun neyle ilgili olduğunu temsil eden bir oyun moduna sahip olmak ve aynı zamanda oyunculara da oynayabilecekleri harika bir etkinlik vermek heyecan vericiydi."

 

 

 

 

Need For Speed (NFS) Unbound Ne Zaman Çıkacak?

 

Tek oyunculu modun yanı sıra Unbound, çok oyunculu aksiyon arayanlar için serbest dolaşım ve rekabetçi sokak yarışlarıyla birlikte gelecek.

Yeni NFS oyunu Need for Speed Unbound, Steam üzerinden  1.199 TL gibi yüksek bir fiyata ön siparişe açıldı. Oyunun Palace Edition sürümü ise 1.399 TL. Oyunun Xbox tarafındaki Türkiye ön sipariş fiyatı 1.399 TL.

 

 

Need for Speed ​​Unbound, 2 Aralık’ta PC (EA uygulaması, Steam, Epic Games Store), Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için çıkış yapacak. EA ve Criterion'ın şu anda bir demo veya kapalı beta planı yok, ancak zaten son sürümü oynamak için uzun süre beklenmesi de gerekmiyor. PC’deki EA Play Pro üyeleri, ekstra ücret ödemeden oyunu ilk günden oynayabilecek.

 

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku