Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Mount & Blade 2: Bannerlord, Playstation ve Xbox'a geliyor!

Mount & Blade II: Bannerlord Tam sürüm çıkış tarihi belli oldu!

Mount & Blade II: Bannerlord II: Bannerlord çıkış tarihi

Author : Oyunfor.com
2022-08-24

Mount & Blade II: Bannerlord

 

Mount & Blade II: Bannerlord Tam sürüm çıkış tarihi belli oldu!

İki yıldır PC platformu için erken erişimde olan Mount & Blade II: Bannerlord'dan iyi haber geldi. Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Gamescom'da açıklama yapan TaleWorlds Entertainment, oyunun 25 Ekim'de Playstation (PS4 ve PS5) ve Xbox (Xbox Series, X/S ve Xbox One) konsolları için piyasaya sürüleceğini duyurdu.

 

PC için erken erişim 2020'de yayınlanmıştı;

 

Mount & Blade II: Bannerlord'un erken erişim sürümü 27 Mart 2020'de yayınlanmıştı. 600.000'den fazla oyuncu ile Steam'de popüler olmuştu.

 

Mount & Blade II: Bannerlord - 2

 

TaleWorlds Entertainment’ın CEO’su Armağan Yavuz bugün yaptığı açıklamada duygularını şu sözlerle ifade etti, “Bu iki yıl uzun ve zorlu bir yol oldu.

Mount & Blade II: Bannerlord gibi devasa ve karmaşık bir oyunu pandeminin ortasında ve birden fazla platform için geliştirmek kolay bir iş değil, aralıksız ve özverili çalışmaları için ekibimizle inanılmaz gurur duyuyorum. Zorluklara rağmen, geliştirme süreci aynı zamanda ödüllendirici de bir süreç oldu: Konsollar ve PC arasında başlangıçta beklemediğimiz sinerjiler, Bannerlord’un büyümesini ve diğer koşullarda olabileceğinden daha iyi olmasını sağladı. Oyunu, Warband’den beri konsollarda bizi destekleyen muhteşem topluluğumuzun beğenisine sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

 

Mount & Blade II: Bannerlord fiyatı

  • 149,99 TL
  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı! Mayıs ayına girmemize günler kala Playstation Store, oyuncu dünyasına seslendiği "Oyun dolu bir Mayıs olsun!" notuyla mayıs tasarrufları kapsamındaki %75'e varan indirimlerini başlattı. Mayıs Tasarrufları'nın son günü 9 Mayıs 2024 olarak duy.. Devamını Oku