Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Little Nightmares 2 satış rekorları kırdı

Little Nightmares 2 satış

Little Nightmares 2 satış rekorları kırdı

Author : Oyunfor.com
2021-04-24

Little Nightmares 2

 

Little Nightmares 2, zengin hikayesiyle satış rekorları kırdı

 

Tarsier Studios’un 2020’nin sonlarında çıkardığı Little Nightmares 2, bir milyondan fazla kopya satışı ile rekora ulaştı. Rekor sayıdaki satışı ile Little Nightmares 2 serinin ilk oyununu geride bırakarak oyun dünyasına bomba gibi düştü. Şeytani radyo dalgalarının çarpıtılmış dünyasında kısılan küçük bir çocuk olarak ilerlediğin oyunda, tematik korku hikayesi işlendi.

 

Bulmaca ve gerilim oyunlarını seven oyuncular için oldukça popüler olan Little Nightmares 'in ikinci oyunu, kafasında kese kağıdıyla ilerleyen küçük bir çocuğun yalnızlıktan sıkılıp dolaşmasıyla başlıyor. Mono orman içerisinde gördüğü bir kulübeye girip arkadaşı Six ile birlikte radyo dalgalarının kaynağını keşfetmek için yola koyuluyor. Yürüyen cansız mankenlerin yer aldığı harita içerisindeki türlü tuzaklardan kurtulmaya çalışan Mono, bu gizemli ve açık dünyada beklenmeyen tehlikelerle karşılaşıyor.

 

Little Nightmares 2

 

Little Nightmares 2 hikayesi ile gizem, bulmaca ve korku oyunlarını seven tüm oyuncuların oynaması gereken bir oyun!

 

Dünyada 9 Aralık 2020’de platformlarda aynı anda yayınlanan Little Nightmares 2, PC ve konsol oyuncularının yüzünü güldürdü. Sistem gereksinimleri ile düşük bilgisayarlarda oynanmasını mümkün kılan Tarsier Studios, bu konuda oyuncu dostu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Benzerlerine kıyasla Little Nightmares 2 korku ve gerilim açısından zayıf kalsa da, bölümleri arasındaki akıcı geçişleri ve kurgusal yaratıcılığı korku temasını oyuncuya hissettirecek türden bir oyun. 

 

Little Nightmares 2 incelemeleri eleştirmenlerden tam puan aldı!

 

Metacritic'te PC için 19 incelemenin ortalaması 84 puan alan Little Nightmares 2; PS4 versiyonu için 51 incelemenin ortalamasından 83 puan, Xbox One versiyonu için 16 incelemenin ortalaması 81 puan ve Switch versiyonu için paylaşılan 6 incelemenin ortalamasından ise 85 puan alarak Little Nightmares 2 benzerlerine fark attı.

 

6 saatlik oynanış süresi ile oyun dünyasında Little Nightmares 2 steam fiyatına göre sürenin kısa olduğu yönünde eleştiri alsada, zamanın hızlı geçtiği ve başından kesinlikle kalkmadan bitreceğiniz bir oyun olmasından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Oyun içerisindeki görevlerden gölge frekansları ve toplanacak şapkaları da dahil edersek, oyunu tamamen bitirmek ise 8 saat sürüyor.

 

Little Nightmares 2 Sistem Gereksinimleri

 

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 570, 1 GB | AMD Radeon HD 7850, 2 GB
  • DirectX: 11

Önerilen

  • İşletim Sistemi Windows 10- 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7- 3770 | AMD FX- 8350
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 760, 2GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GB
  • DirectX: 11

 

Little Nightmares 2

  • Yorumlar (2)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
2
TOUN
24.04.2021
24/04/2021

Korku Oyunu Sevmeyen Birisi Olarak Bir Tık Gerilsemde Türdaşlarına Göre Oyunu Kapattırmaktan çok Oynama Isteği Yarattı.

5 5
FLowmeX
24.04.2021
24/04/2021

Çok Güzel Bir Yazı Olmuş. Oyunfor Da Oyununu Uygun Bir Fiyata Satsa XBOX, Biz De Direkt Alırız Artık :D

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku