Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Level Şubat sayısına konuk olduk

Level

Level Röportaj

Author : Oyunfor.com
2020-02-21

Level

 

Türkiye'nin en kapsamlı oyun dergisi Level’in Şubat sayısına konuk olduk.Keyifli bir röportaj gerçekleştirdiğimiz Level ekibiyle Türkiye'nin oyun alışkanlıkları ve oyuncu demografisini birlikte değerlendirdik.

 

Şubat sayısını okumadıysanız tükenmeden alın!

 

Mart sayısı için de Level ekibiyle size bir sürpriz yapacağımızın duyurusunu şimdiden paylaşmak isteriz :)

 

Level ile yaptığımız röportajda dijital alışverişler, Türkiyedeki oyuncu profilleri, en çok hangi platformların tercih edildiği ve dijital alışverişlerde kullanıcıların özellikle durması gereken konuları paylaştık.

 

Özellikle dijital alışverişi yönlendirme ve yardım konusunda Canlı Destek ekibimizin bu yöndeki çalışmalarına dikkat çeken Genel Müdürümüz Mehmet Dumanoğlu ‘Haftanın yedi günü kullanıcıların daha kolay alışveriş yapmaları için destek hizmeti veriyoruz. Kullanıcılar telefonla ya da destek sayfasından anlık yardım alabiliyor.’ şeklinde açıklamada bulundu.

 

Özellikle tereddütlü yaklaşılan online alımlarda kullanıcıların sitelere olan güvensizliklere değinen Level’e cevabımız basitti.

 

“Dijital oyun alışverişi mi? Çok kolay...” 

 

Yetkili satıcı güvencesiyle oyun satışını sağladığımız, uçtan uca en güçlü şifreleme yöntemlerini seçtiğimiz sitemizde;

Oyunfor.com olarak en önem verdiğimiz konu güvenli alışverişi kullanıcılara sunmaktır... İki adımlı hesap doğrulama gibi işlemleri kapsayan, IP filtresi, güvenli bağlantı ve PCI-DSS alt yapısını kullanan kartlı ödeme sistemleri gibi sağladığımız hizmet sağlayıcılarımız ile dijital alışveriş; güvenli, hızlı ve kolay alışverişe dönüşmektedir.

 

Level’e bu keyifli röportaj için teşekkür ediyoruz:)

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Okur Yazar
19.02.2024
19/02/2024

☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku