Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
League of Legends Yeni Eşyalar (2024 Güncellemeleri)

LoL Yeni Eşyalar 

Author : Oyunfor.com
2023-11-21

lol-2024-guncelleme-yeni-itemler

 

 

2024 LoL oynanış değişiklikleri oldukça geniş bir listeye sahip. Çok kısa birkaç değişiklikten bahsedip yeni eşyaların özelliklerini sıralayacağız.

 

lol-yeni-guncelleme

 

 

Hiçlik Kurtçukları ve Hiçlik Keneleri

2024 Sezonu'nda League of Legends oyununa eklenen Hiçlik Kurtçukları büyük bir heyecan yaratıyor. Bu yaratıklar, Vadi'nin Alameti'nin yerini alacak ve oyundaki ilk Hiçlik varlıkları olacak. 5. dakikada üç Hiçlik Kurtçuğu ortaya çıkacak ve her biri 4 dakikalık bir dirilme süresine sahip olacak. Hiçlik Kurtçukları alt edildiğinde takımınıza Hiçlik'in Açlığı adında yapılara yönelik zamanla ilave hasar sağlayan bir güçlendirme kazandıracak. Ayrıca, 5 veya 6 kurtçuk kesildiğinde Hiçlik Keneleri ortaya çıkacak ve yapıları yıkmak için size yardımcı olacak. Hiçlik yaratıkları 14. dakikada kaybolup yerlerini Vadi'nin Alameti'ne bırakacak.

 

lol-vadinin-alameti

 

 

Vadi'nin Alameti

Vadi'nin Alameti, 2024 güncellemeleriyle birlikte geri dönüyor ve Hiçlik Kurtçuğu temalı yeni bir görünüm kazanıyor. Artık Vadi'nin Alameti'ne sağ tıklayarak ona binmek mümkün olacak ve onu sürerek kulelere daha fazla hasar verebileceksiniz. Rakip bir şampiyona sürdüğünüzde, o şampiyon hasar alacak ve havaya savrulacak. Bir yüzey veya kuleye çarptığınızda ise Alamet’ten düşüp normale döneceksiniz.

 

lol-hiclik-kamplari

 

 

Hiçlik Kampları

Hiçlik'in etkisi 2024 güncellemeleriyle birlikte daha da artıyor. Mavi Gözcü, Kızıl Korkabuk ve Yampiri Yengeç, Hiçlik temasını yansıtan yeni bir görünüm kazanıyor. Baron Nashor 20. dakikada ortaya çıktığında Mavi Gözcü ve Kızıl Korkabuklar, Hiçlikdoğan Gözcü ve Hiçlikdoğan Korkabuk şeklinde belirecek. Bu dönüşüm onları daha dayanıklı hale getirecek ve takımınıza güçlendirmeler sağlayacak. Aynı şekilde 20. dakikadan sonra ortaya çıkan Yampiri Yengeçler de Hiçlikdoğan olarak belirecek ve çevredeki tüm şampiyon ve totemleri açığa çıkaracak devasa bir Keşif Çiçeği etkisi tetikleyecek.

 

lol-baron-nosher

 

 

Baron Nashor

Baron Nashor'a da bazı görsel değişiklikler yapıldı. Artık Avcı Baron, Hükümran Baron ve Kadim Göz Baron olmak üzere üç farklı formu bulunuyor. Her bir formun farklı çukur düzenlemeleri ve özellikleri mevcut. Bu yeni varyasyonlar, Baron savaşlarının her oyunda farklılık göstermesini sağlayacak.

 

lol-yeni-esyalar-itemler

 

 

Geçen ay, tanklara yönelik yeni bir destek eşyası olan "Arkadaşlarla Koşturmaca"yı tanıtılmıştı. Bu eşya, kullanıcının takip ettiği takım arkadaşlarına hareket hızı sağlıyordu. Dünya genelindeki tüm oyuncuların katılımına açık olan oylama sonucunda, %35 oy oranıyla "Öncünün Çantası" en çok oy alan seçenek oldu. "Uğursuz Davet" %34 oy oranıyla ikinci sırada yer alırken, "İzci Gaydası" ise %31 oy oranıyla üçüncü oldu.

League of Legends 2024 güncellemeleriyle birlikte oyunun dinamikleri büyük ölçüde değişiyor. Hiçlik Kurtçukları, Vadi'nin Alameti, Hiçlik Kampları ve Baron Nashor'un yeni özellikleriyle oyunculara heyecan dolu bir deneyim sunulacak.

 

riot-points

 

LoL Yeni Eşyalar 

 

Yeni Eşya:  Öncünün Çantası

Toplam Bedel: 2400 Altın

  • Tarif: Kanatlı Ayzırhı + Zincir Yelek + 800 Altın
  • 250 Can
  • 40 Zırh
  • %5 Hareket Hızı

(Pasif) Arkadaşlarla Koşturmaca: Hareket halindeyken en fazla 20 İlave Hareket Hızı kazanmanızı sağlar. Azami yüke ulaştığınızda arkanızda takım arkadaşlarınızın hareket hızını %15 arttıran bir iz bırakırsınız. Sonraki saldırınız biriken hareket hızı yüklerinizi tüketir. Ayrıca bu saldırı azami hızdaki yakın dövüşçü şampiyonların hedeflerini 1 saniyeliğine %50 yavaşlatmasını sağlar.


 

Destek Hedefleri ve Eşyaları

2024 değişimleri kapsamında tüm destek eşya ve hedefleri tek bir başlangıç eşyasına bağlandı ve bu eşyaya beş farklı geliştirme seçeneği eklendi. Bundan sonra destek hedeflerinizi tamamladığınızda beş eşya geliştirmesinden birini seçebileceksiniz.

 

 

Yeni Eşya:  Dünya Atlası

Eşya Bedeli: 40 Altın

  • 30 Can
  • %25 Mana Yenilenmesi
  • %25 Can Yenilenmesi
  • 10 saniyede bir 3 Altın

Destek Hedefi: Eşyayı Rün Pusulası'yla geliştirmek ve totem taşıyabilmek için bu eşyayla 500 Altın kazanın.

Altın Üretimi: Her 18 saniyede bir yük verir. En fazla 3 yük tutar. Bir takım arkadaşınızın yakınındayken şunlardan birini yaptığınızda bir yük tüketerek altın kazandırır:

Yetenek ve saldırılarınızla şampiyon veya yapılara hasar vermek 30 (menzilli şampiyonlar için 28) Altın kazandırır.

Herhangi bir yöntemle bir minyon biçmek size 20 Altın, en yakındaki takım arkadaşınızaysa minyonu o biçtiği takdirde kazanacağı kadar altın kazandırır.

 

 

Yeni Eşya:  Rün Pusulası

Eşya Bedeli: 500 Altın kazanınca Dünya Atlası'nı geliştirerek elde edersiniz.

  • 100 Can
  • %50 Mana Yenilenmesi
  • %50 Can Yenilenmesi
  • 10 saniyede bir 5 Altın

Destek Hedefi: Eşyayı Dünyaların Ganimeti'ne geliştirmek ve totem taşıyabilmek için bu eşyayla 1000 Altın kazanın.

Altın Üretimi: Her 18 saniyede bir yük verir. En fazla 3 yük tutar. Bir takım arkadaşınızın yakınındayken şunlardan birini yaptığınızda bir yük tüketerek altın kazandırır:

Yetenek ve saldırılarınızla şampiyon veya yapılara hasar vermek 34 (menzilli şampiyonlar için 32) Altın kazandırır.

Herhangi bir yöntemle bir minyon biçmek size 28 Altın, en yakındaki takım arkadaşınızaysa minyonu o biçtiği takdirde kazanacağı kadar altın kazandırır.

 

 

Yeni Eşya:  Dünyaların Ganimeti

Dünyaların Ganimeti'nin Rün Pusulası'yla neredeyse aynı olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Bu çok doğru bir gözlem çünkü Dünyaların Ganimeti bir ara eşya niteliğinde. Bu aşamadan itibaren beş destek eşyası geliştirmesinden birini seçebiliyorsunuz! Geliştirmeyi tamamladığınızda Dünyaların Ganimeti'nin görevi sona eriyor. Kendisine teşekkür ederiz.

Eşya Bedeli: 1000 Altın kazanınca Rün Pusulası'nı geliştirerek elde edersiniz.

  • 100 Can
  • %50 Mana Yenilenmesi
  • %50 Can Yenilenmesi
  • 10 saniyede bir 5 Altın

 

Büyücü Eşyaları

Yeni Eşya:  Kan Zehirlenmesi

Toplam Bedel: 3000 Altın

Eşya Tarifi: Kayıp Cilt + Şeytani Külliyat + 900 Altın

  • 80 Yetenek Gücü
  • 20 Yetenek Hızı
  • 600 Mana

Seri Ulti: 15 Ulti Hızı kazanırsınız.

Yakan Ulti: Ultinizle bir rakip şampiyona hasar verdiğinizde rakibin bulunduğu konumu 3 saniyeliğini yakarak her saniye 60 (+%6 YG) Büyü Hasarı verirsiniz ve rakibin büyü direncini rakip yanan alanda bulunduğu sürece seviyeye bağlı olarak 6-12 azaltırsınız.

 

 

Yeni Eşya:  Sahirin Emaneti

Toplam Bedel: 3000 Altın

Eşya Tarifi: Kayıp Cilt + Hextech Alternatörü + 700 Altın

  • 90 Yetenek Gücü
  • 20 Yetenek Hızı
  • 600 Mana

Doldur: En fazla 6 kez birikecek şekilde 3 saniyede bir Atış yükü kazanırsınız.

Ateşle: Hasar veren yetenekler tüm Atış yüklerini tüketerek hedefe ve yük başına yakındaki bir rakibe daha 40 (+%8 YG) İlave Büyü Hasarı verir. Menzilde yeterli sayıda hedef yoksa kalan her Atış yükü için birincil hedefe verilen hasarı %35 etkili olacak şekilde tekrarlar.

 

 

Yeni Eşya: Yıldırım Asası

Toplam Bedel: 2900 Altın

Eşya Tarifi: Hextech Alternatörü + Ruh Yeli + 950 Altın

  • 90 Yetenek Gücü
  • 10 Büyü Nüfuzu
  • %5 Hareket Hızı

(Pasif) Yıldırım Yağmacısı: Bir şampiyona 3 saniye içinde azami canının %35'ine eşdeğer miktarda hasar vermek ona Yıldırım Asası etkisini uygular ve kullanıcıya 2 saniyeliğine %25 Hareket Hızı kazandırır. Bu etkinin 20 saniyelik bir bekleme süresi vardır.

(Pasif )Yıldırım Asası: 2 saniye sonra hedefe yıldırım çarpar ve hedef seviyeye bağlı olarak 100-200 (+%50 YG) Büyü Hasarı alır. Hedef yıldırım çarpması sonucunda veya yıldırım çarpmadan önce katledilirse çevresindeki geniş bir alanı etkileyecek şekilde anında patlar ve size 30 Altın kazandırır.

 

 

Yeni Eşya:  Lanetli Maske

Toplam Bedel: 1300 Altın

Eşya Tarifi: Kuvvet Kitabı + Yakut Kristal + 500 Altın

  • 35 Yetenek Gücü
  • 200 Can

(Pasif) Delilik: Rakip şampiyonlarla çatışmada geçirdiğiniz her saniye için %2 İlave Hasar verirsiniz (en fazla %6).

 

 

Yeni Eşya: Makber Çiçeği

Toplam Bedel: 2850 Altın

Eşya Tarifi: Felaket Mücevheri + Şeytani Külliyat + 850 Altın

  • 70 Yetenek Gücü
  • 15 Yetenek Hızı
  • %30 Büyü Nüfuzu

(Pasif) Ölümden Gelen Yaşam: Bir rakip şampiyona hasar verdikten sonra onu 3 saniye içinde alt ederseniz bulunduğu konumda takım arkadaşlarınızı 50 (+%50 YG) Can iyileştiren bir iyileştirme haresi oluşturursunuz. Bu etkinin 60 saniyelik bir bekleme süresi vardır.


 

Suikastçı Eşyaları

 

Yeni Eşya: Galvanize Devirkılıcı

Toplam Bedel: 2900 Altın

Eşya Tarifi: Hırpalayan + Kircheis Parçacığı + 863 Altın

  • 55 Saldırı Gücü
  • 18 Zırh Deşme
  • 15 Yetenek Hızı

(Pasif) Enerji Dolu: Hareket etmek ve saldırmak Enerji Dolu bir saldırı üretecek. Atılmalar ve gizlilik Enerji Dolu yüklerinin birikme hızını %75 arttırır.

(Pasif) Gökkubbe: Enerji Dolu saldırılarınız 100 İlave Fiziksel Hasar verir ve rakipleri 0,75 saniyeliğine %99 yavaşlatır. Yavaşlatma etkisini yalnızca yakın dövüşçü şampiyonlar uygulayabilir.

 

 

Yeni Eşya: İtikatsız Hydra

Toplam Bedel: 3400 Altın

Eşya Tarifi: Tiamat + Hırpalayan + 863 Altın

  • 60 Saldırı Gücü
  • 18 Zırh Deşme
  • 20 Yetenek Hızı

İtikatsız Saldırı: Yakındaki rakiplere toplam saldırı gücünüzün %65 kadarına eşdeğer miktarda fiziksel hasar verirsiniz. Bu hasar, canı %30'un altındaki rakipler için artarak toplam saldırı gücünüzün %97,5'i olur.

(Pasif) Biç: Saldırılar isabet alan hedefin 450 birim yakınındaki diğer birimlere saldırı gücünüzün %40'ına (menzilli şampiyonlar için %20'sine) eşdeğer miktarda fiziksel hasar verir.

 

 

Yeni Eşya: Kibir

Toplam Bedel: 3000 Altın

Eşya Tarifi: Dişli Kama + Caulfield'ın Savaş Çekici + 900 Altın

  • 60 Saldırı Gücü
  • 18 Zırh Deşme
  • 15 Yetenek Hızı

(Pasif) Ego: Bir rakip şampiyonu katlettiğinizde kendi heykelinizi kazanırsınız.

(Pasif) Yücelik: Son 3 saniye içinde hasar verdiğiniz bir şampiyon katledildiğinde 60 saniyeliğine 10 (+ heykel başına 1) Saldırı Gücü kazanırsınız.

 

 

Yeni Eşya: Fırsat

Toplam Bedel: 2700 Altın

Eşya Tarifi: Dişli Kama + Yeraltı Kristali + 800 Altın

  • 55 Saldırı Gücü
  • 18 Zırh Deşme
  • %6 Hareket Hızı

(Pasif ) Cinayet: 8 saniye boyunca şampiyonlarla çatışmaya girmediğinizde ilave zırh deşme kazanırsınız. Bu ilave şampiyonlara hasar verdikten 3 saniye sonra kaybolur.

(Pasif)  Kaçış: Son 3 saniye içinde hasar verdiğiniz bir şampiyon katledildiğinde 1,5 saniye içinde azalarak kaybolacak şekilde 150 Hareket Hızı kazanırsınız.

 

 

Yeni Eşya: Kuyruk Tüyü

Toplam Bedel: 900 Altın

Eşya Tarifi: Uzun Kılıç + 550 Altın

  • 20 Saldırı Gücü
  • %4 Hareket Hızı

 

 

Yeni Eşya: Hırpalayan

Toplam Bedel: 1337 Altın

Eşya Tarifi: Işık Partikülü + Kazma + 212 Altın

  • 25 Saldırı Gücü
  • 10 Yetenek Hızı
  • 8 Zırh Deşme

 

Tank Eşyaları

 

Yeni Eşya:  Donuk Işıltı

Toplam Bedel: 2800 Altın

Eşya Tarifi: Bami'nin Alevi + Hayalet Pelerini + 550 Altın

  • 600 Can
  • 40 Büyü Direnci
  • %100 Taban Can Yenilenmesi

(Pasif)  Alev Kusan: Hasar almak veya vermek yakınınızdaki rakiplere 3 saniye boyunca her saniye büyü hasarı vermeye başlamanızı sağlar (Bu hasar minyonlara karşı %25 artar.). Hasar almak veya vermek bu etkinin süresini yeniler.

(Pasif) Ay Yanığı: Totem ve yapılar haricinde bir rakibi katletmek onun çevresindeki alana 30 (+%3,5 İlave Can) Büyü Hasarı verir.

 

 

Yeni Eşya:  Sonsuz Çaresizlik

Toplam Bedel: 2800 Altın

Eşya Tarifi: Zincir Yelek + Alazcevher + Yakut Kristal + 800 Altın

  • 400 Can
  • 55 Zırh
  • 10 Yetenek Hızı

Pasif: Şampiyonlarla çatışmadayken yakındaki rakip şampiyonlara 7 saniyede bir büyü hasarı verirsiniz ve bu hasarın %175 kadarına eşdeğer miktarda can yenilersiniz.

 

 

Yeni Eşya:  Ölüm Şarkısı

Toplam Bedel: 3000 Altın

Eşya Tarifi: Hayalet Pelerini + Negatron Pelerini + 850 Altın

  • 350 Can
  • 80 Büyü Direnci
  • %100 Taban Can Yenilenmesi

(Pasif) Büyüboğan: Şampiyonlardan 15 saniye boyunca hasar almazsanız azami canınızın %18 kadarına eşdeğer miktarda büyü kalkanı kazanırsınız.


 

Efsuncu Eşyaları

 

Yeni Eşya:  Işık Partikülü

Bedel: 250 Altın

  • 5 Yetenek Hızı

 

 

Yeni Eşya: Şafağın Özü

Toplam Bedel: 2700 Altın

Eşya Tarifi: Bandle Camı Ayna + Bandle Camı Ayna + 700 Altın

  • 40 Yetenek Gücü
  • 20 Yetenek Hızı
  • %150 Mana Yenilenmesi

(Pasif) Şafağın Özü: %3 İyileştirme ve Kalkan Gücü ve her %100 Taban Mana Yenilenmesi başına 5 Yetenek Gücü kazanırsınız.

(Pasif) Sihirdar Büyüsü Hızı: 18 Sihirdar Büyüsü Hızı kazanırsınız.


 

Dövüşçü Eşyaları

 

Yeni Eşya: Yarık Gökyüzü

Toplam Bedel: 3100 Altın

Eşya Tarifi: Tünelci + Caulfield'ın Savaş Çekici + 900 Altın

  • 55 Saldırı Gücü
  • 15 Yetenek Hızı
  • 300 Can

(Pasif) Lightshield Saldırısı: Bir şampiyona yönelik ilk saldırı %150 Hasar verecek şekilde kritik vuruş gerçekleştirir ve %110 Taban Saldırı Gücü + eksik canın %8'i kadar can yeniler.

 

 

Aktife Geçen Eşya: Tiamat

Toplam Bedel: 1200 Altın

Eşya Tarifi: Uzun Kılıç + Uzun Kılıç + 500 Altın

  • 20 Saldırı Gücü

(Pasif) Biç: Saldırılar isabet alan hedefin 450 birim yakınındaki diğer birimlere saldırı gücünüzün %40'ına (menzilli şampiyonlar için %20'sine) eşdeğer miktarda fiziksel hasar verir.

Hilal: Çevredeki rakiplere %60 Fiziksel Hasar verirsiniz. 10 saniyelik bir bekleme süresi vardır.

 

Aktife Geçen Eşya: Vahşi Hydra

Toplam Bedel: 3300 Altın

Eşya Tarifi: Tiamat + Caulfield'ın Savaş Çekici + Vampirî Asa + 100 Altın

  • 70 Saldırı Gücü
  • 20 Yetenek Hızı
  • 10 Can Çalma

Vahşi Hilal: Yakındaki rakiplere toplam saldırı gücünüzün %80'ine eşdeğer miktarda fiziksel hasar verirsiniz. Bu hasar can çalma uygular. 10 saniyelik bir bekleme süresi vardır.

(Pasif) Biç: Saldırılar isabet alan hedefin 450 birim yakınındaki diğer birimlere saldırı gücünüzün %40'ına (menzilli şampiyonlar için %20'sine) eşdeğer miktarda fiziksel hasar verir.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku