Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Kredi Kartı ve Banka Kartındaki Puanları Tek Uygulamada Harca

Puan Harca Nedir?

Oyunfor Üyelerine Özel 50 TL Tiko Puan Hediye

Author : Oyunfor.com
2024-01-13

puan-harca-1

Puan Harca Nedir?


Puan Harca; farklı bankalara ait kredi kartlarınızdaki puanları tek bir yerden birlikte takip etmenizi ve sonrasında tek başına veya birleştirerek harcamanızı sağlayan bir mobil cüzdan uygulamasıdır.


En Popüler Oyun Pinlerini Satın Alabilirsiniz 


Puan Harca uygulamasından kredi kartlarınızdaki puanlar ile oyun pinlerini satın alabilirsiniz. Böylece kredi kartı puanlarınızı market ya da akaryakıt sektörleri dışında ilgi alanınızda özgürce kullanmış olursunuz.


Tüm Banka Ödül Programları Geçerli


World, Axess, Maximum, Bonus, BankKart, Paraf, CardFinans, Advantage gibi Türkiye'deki tüm bankaların ödül programlarının geçerli olduğu tek platformdur.

Oyunfor Üyelerine Özel 50 TL Tiko Puan Hediye


15.01.2024 – 29.02.2024 tarihleri arasında Puan Harca’ya yeni üye olan Oyunfor üyelerine 50 TL değerinde Tiko Puan Hediye!
Kampanyadan faydalanabilmek için;


• Puan Harca’ya üye olduktan sonra en az 1 adet kredi kartı/hesap kartı tanıtılmalıdır.

 

• Kampanyalar sayfasında bulunan Oyunfor Kampanyasındaki promosyon kodu alanına "OYUNFOR50" kodunu girmeniz gerekmektedir. Kodu girdikten hemen sonra 50 TL değerinde Tiko Puan’ınız anında yüklenecek ve harcamaya hazır duruma gelecektir.

 

• 50 TL Tiko Puan’ı harcayabilmek için ilk siparişinizde en az 5 TL ve üzeri kredi kartı puanı veya hesap kartı puanı harcanması gerekmektedir.

 

Puan Harca hakkında daha fazla bilgiye Puan Harca adresinden ulaşabilir, Google Play Store veya Apple Store'dan indirip üye olabilirsiniz.

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
Mcqueen
15.01.2024
15/01/2024

Harika Kampanya Gerçekten Teşekkürler Kim Düşündüyse

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku